Klik Jangan Tak Klik

Friday, March 18, 2011

Merry Go Round

Nak taw kan bnyk2 permainan kat fun fair ni aku dok tingin satu ni
jer....dah aim lama dah ni
tak kira nak naik jugak...

Masa tu pulak line clear...apa lagi conquerla sorang...semua kuda2 tu aku yang punya...
hehe

Harus pilih kuda kaler ala purple jugak habis dah mmg giler purple
kaler kuda pun harus purple kaler
hensem kuda ni

Kuda ni pun dah start berjalan...bess taw turun naik...siap lambai2 kat Mr Y
aku ajak dia naik sekali takmo...
katanya nak amik gambo...mesti phening nak layan bini dia dok merengek nak main
merry go round..
puas hati sangat lama jugak aku bertenggek atas kuda tu sampai sakit punggung dibuatnyer
pastu time tinggi yang bess tu


Entahlah dalam dok brutal aku takut nak main games yang
adventure mcm roller coster tu...pernah main kat sunway
menjerit2 macam orang giler pastu tetiba
lepas tu terasa jantung stop terus aku tobat tak main
kalau nak main pun yang ala2 safe sikit...

Psst: Sekali sekala jadi macam budak2 mmg besss.....flashback hehe

9 comments:

Shu Shinju said...

comel la..... cam princess....:)

SyaNa said...

hahhaa comel gile ko atas kuda tu
mcm kanak2 riang

DaZzlingLilLy said...

i pun dh lama tak naik merry go round tu..selalu penuh dgn budak2 jer kan..tapi kalo sekali sekala jd budak2 balik mmg best

Noriz said...

ini merry go round kat danga bay ek? patut la mcm kenal...kat sana mmg tak ramai org sgt... mengimbau zaman kanak2 ek....hehhe, xpe pasni naik dgn anak2 lak ye...insyAllah..

makdara TERdiva said...

penah sekali mase zaman dating2..main buaian kat tmn jaya..tgh shiok2 main, ade pak guard dtg halau..cisss..potong stim jer nak feeling kanak2 rebina..grrr

tiefazatie said...

wah..cumil...=)

el said...

sopan tul dok atas kuda mery go round tu...yelah dah pki gaun gitu kan..hehehe sorg2 je naik hahahaha sabo jelah..nti mlm naik kuda lain lak kan kan kan ahaks

Rinna said...

Aallalala comeynyaa.. naik meri go round..tuh.. cam budak2 plak... iye laa..nak merasa pe salahnyaa..kan.. best gak tuh.. :)

Mama Gee said...

hamboiii dpt lepas giann yaaa..heee