Klik Jangan Tak Klik

Monday, February 7, 2011

Sekali dengar susah nak minat

Amacam cuti lama besskan liat jer nak pi kerojer
jadi cam Mr Poposh syiok jer
makan tido....baik nyer landing

Hari ni bukan nak citer pasal Mr Poposh

Nak story pasal Mr Anuar Zain
yang makin berumur makin "hensem" ala ala
Richard Gere gitu

Aku mula2 tak berapa minat bila dengar lagu ni
tapi bila dah bnyk kali main
kat "ERA" tetiba jatuh cinta
& feeling jatuh chenta pulak

Takmo citer panjang hayatila lagu yang mendayu dayu ni

Ku Berjanji Kerna Cinta

Kumenunggu getar hatiku
Anganku hanya untukmu
‘Tuk bersama selamanya
Kita berdua

Kau slalu mengisi hariku
Dengan canda dan tawamu
Kurasakan bahagiaku
Untukmu selalu

reff:
Kuberjanji karna cinta
Kuberharap karna kasihmu
Selamanya dan tak akan pernah berpisah
Sampaikan nanti

Kau selalu mengisi hariku
Dengan canda dan tawamu
Kurasakan bahagiaku
Untukmu selalu

Kuberjanji karna cinta
Kuberharap karna kasihmu
Selamanya dan tak akan pernah berpisah
Sampaikan nanti

bridge:
Meraihmu…menggapaimu

(Kuberjanji karna cintaku)
Karna cinta
(Kuberharap karna kasihmu)
Karna kasih
Kuberjanji karna cintaku
Kuberharap karna kasihmu
Selamanya dan tak akan pernah berpisah
Sampaikan nanti

Pernah berpisah



Psst: Hayatilah lirik lagu ni kalau tensen tensen yer

15 comments:

Shu Shinju said...

yer la kak posh..shu pon sekali dengar terus jatuh chenta...best lagu ni..

el said...

amboi pagi2 dah feeling1 cinta hehehehe

Softtouch [Hanim] said...

sy mmg suka giler anuar zain nie sis tp xpernah jumpe dia...

Mr feckry said...

makin muda makin hensem ek, gua nak belajar jadi macam tu la

ratusiput said...

ade gak 2-3 lagu si nuar jen ni yg aku ske.tp yg ni rase lom pnh dgr lg...sbb slalu dok dgr sirna je kan...

Dee said...

dee pun minat anuar zain..hihihi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hari nie memang xda mood nak keja..huhuhuhu

Kaseh said...

aku mmg peminat setia anuar zain ni.. dia mmg class...tak sabar nak tau sapa jodoh dia..tapi tula lum sampai jodoh dia kans..

Rama2Ungu said...

hohoho..lelaki pojaaan hatikuuu..heheheh..tak la..lelaki pooojaan semalaya nih....makin berumur makin hensem plak..hehehe

well, macam penah dengar lagu ni..mmg bestt

ieda said...

adehhh memang ncem beb .. dulu masa dia muder2 x encem .. dah berumur nie .. aduhhh x tahan bila dgr die nyanyiii huhuhuh

rasp said...

don't know why tapi i mmg suka most lagu2 dia...mendayu2 gitu....

☆ lieya latif ☆ said...

uih sis....anuar zain ni jejake terhangat okey.....bile laa nak tgk dieni naik pelamin nie.....

YanaMIB said...

aah sis makin tua makin ensem dia nih...haha..xpernah dgr lg lagu nih..kt opis xleh bukak..nnt bos dgr kantoi..hikss~ =P

Rinna said...

Mula2 dengar mmg tak berapa sgt..tapi bila..dah lama2 yer..cam sgt best jerk lagu nie.. :)

Azmiezas said...

akak pun suka anuar zain..lagu "keabadian cinta" memang sedapp..