Klik Jangan Tak Klik

Monday, December 27, 2010

Tayang muka jer!!!

Selalu tayang from head to toe....
kali ni mau tayang muka jer
lagipun baju kurung yang aku pakai ni pun recycle je
tak kuasa tiap kali nak ada kenduri nak beli baju baru
kecuali betul2 special occassion
pakainyer sekali sekala ajer...
ko bersiap macam nak rak ni nak pergi mana yer...
adalahhhh tunggu!!!

Dek sebabkan dah lambat nak bersiap
pastu masa nilah bulu mata buat hal
tak mo lekat2
hampeh betul...terpaksalah aku mencari
akai dgn memotong bulu mata tu jadi dua bahagian
pandai tak pandai...dok ketegak nak jugak pakai bulu
mata pelesu walaupun...

kalu perasan betul2 mmg nampak semacam
tak kisah janji bulu mata nampak panjang & melentik
hehe

Last sekali mesti ada yang merindui Mr Poposhkan
yang dah semakin sihat..& berat pun dah bertambah balik
walaupun pemakanan dikawal ketat...camno tu...
kalau dah gumuk...gumuk gak ler nak buat lagu mana
hehe

Psst: Asal Monday jer nak start engine mmg payah...huhu

23 comments:

atty's said...

dua2 comey ..poposh dan tuannya!

My Little Diary said...

salam
comel...comel.... mr poposh tu hehe

makdara TERdiva said...

ko tayang ape pun aku tetap tengok! haha!

oh! malasnye nak buat kerjaaaaaa :P

rasp said...

pandai gak u leh nak potong2 bulu mata pelesu u tu sis..
kalo i confirm kensel terus dari menggunakannya....
both of u soooo adorable...

Rinna said...

Bagus laa dah sihat mr poposh.. comey jer..sama gak ngan tuannya tuh.. :)

-aNida OtHmaN- said...

DEDUA terbaikkkk.
~Tuan Poposh dia COMEiii sangat....
~Poposh dia gebU...hihihi

Joy said...

hehehe..gumuk pun gumuk la kan. janji sihat n comel ;)

fikaryna said...

mmg dua2 comey..:)

p/s : posh..nanti sggh blog kasi email add yer..

Softtouch [Hanim] said...

mmg rindu ngan poposh....dua2 pun cantik n comel...

Dee said...

mekap lite2..cun!

Rafina Mimi Zairul Murni said...

slmt pg posh :)

mr.curly said...

nti kite lwn ek, blu mate sape yg paling lentik??..wa nye ori tau..hikhik

ieda said...

ahahaha pakailah beb .. janji ko rajin nak lekatkan :)

YanaMIB said...

bagus la poposh dh sehat..hehe~ sy pn maleh nk bli bj baru klu kenduri unless mmg dia buat yg wah wah wesss grand nyer weeding..haruslah xmo kalah kn nk glemer jugakk..huhuhu~ =P

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

u r sooo sweet! ayu gilssss ok ;)
n yes love ur dokoh tue ;D

Shu Shinju said...

lawanye posh...seyes!!!

~RiNa~JeYnA~AmiRa~aDaM~ said...

Ye comel jugak.. :)

mummysyafie said...

nor pun selalu berdepan ngan kes bulu macam cam ni..sumtimes takmo nak lekat kan

AngahSayang2314 said...

sempat melaram lagi yer

el said...

1st time pakai bulu mate pelsu ms kawin je pas2 x nah pakai..tingin nk pakai..org kata pki sndiri lg leceh amek ms hehehehe

Mimy Hamid said...

poposh is back...muka pun muka...cantik

Suara Kalbu said...

Kak Posh,

Poposh akak pun comel gak. Gumuks bulat meletups ganteng kacak kebabom lagi. Geramnyaaaaaaaaaaaaa.. nak gigit boleh ? Ahaks

ASSOYFINGER67 said...

ayu menawan....cayalah sis!!!