Klik Jangan Tak Klik

Monday, December 27, 2010

Melaram nak pi tengok Mamu

Nilah kesah hujung minggu kalau Mr Y
takde show...ngalahkan artis ada show pulak yer
barula dapat pi rumah orang kawen

tak cukup dok melaram sebelum nak pi
dalam keta pun jadi jer

Saja nak tengok adakah "bulu mata" yang separuh tu masih dalam keadaan stabil
ker tak...kang buatnyer sebelah lekat sebelah lagi dah tercabut
jenuh!!!dah ler tak bawak glue ni

Nilah dia "Mamu"nyer...Mr Y fren..nak kata fren sgt pun idakler
tapi kenal gitu2 sebab hari2 Mr Y dok bertenggek minum kat kedai
ayah dia....saper yang keje CSA tauler
mmg dia jemput semua yang selalu minum kat kedai dia
(alamek bulu mata dia lagi panjang & melentik dari aku daaaa)

Ini baru "Satu Malaysia"
semua bangsa pun ada...sama2 meraikan
meriah gitu

Simple but nice...beselah belah laki mana nak grand sangatkan
tapi oklaaa buat kat rumah pun meriah apa!!!

Makan beradap atau la ni dikenali sebagai makan berdamai

Penganten lama pun mau pose jugak...
nak pi dekat pengantin cam
orang tengah heboh bergambo...
jadila sipi2 kunun2 amikla dgn pengantin tukan hehe

the goodies....

Macam2 ada tapi semua tu aku tak brp nak makan....sebab manis...
aku suka kipas tu ajer...kot2 panas leh gak mengipas hehe

Psst: Pejam celik lagi seminggu dah nak NEW YEAR...cepatnya masa berlalu

18 comments:

ieda said...

beb cantik rambut hang .. suke aku nengok berbanding tgk perantin :)

AngahSayang2314 said...

ye la isma cepat masa berlalu kan??

cik puan akish said...

ok la tuh..dpt sipi2 pon jadikla..=)

YanaMIB said...

ecehh nk jugak lwn bulu mata pengantin..haha..cantek tema dia..simple je =)

atty's said...

takpe posh bulu mata tak hover dari pengantin ..kang kalo hover pengantin nangis lak guling2..

-aNida OtHmaN- said...

sis...u plak yg tetarik dan tetawan dr perantIn lah..hihihiihihih

perantin sakit mata erk...sampai ataih pelamin pn bereben sakan..hahahahahhahah

baju kamu chantik...i suka lah...

Dee said...

wah..meriah betul kendurinya ye..

Softtouch [Hanim] said...

sis smpat belek lg bulu mata pngantin..heeeeee...

sis mmg cntik ..

ieda said...

kenduri mamu mesti makan beriyani yg sedap kan??

Rinna said...

Bestnya gi makan nasi minyak..hehe.. :)

NeenaAnuar said...

wah! u macam perempuan melayu terakhir taw! sweet! ;)

Miecyber said...

Tahniah kepada pengatin baru...

Tips apabila di gigit lintah

Daleela said...

hehehe.. macam kenduri belah husband saya jek.. bulat2 kuning tu mesti ada.. manis bebenor ha..

Gayahspears said...

yeah... mood nk kawen is on..huhu

el said...

tu la kejap je nak smbut new year..rs ms berlalu ngan pantas..
kalo mamu kawin cukup meriah...hahahah

zura@iwan said...

mamu frm Penang ke tu? hahaha....

lawa pgntin....pgntin lama pon lawa ler..hehe..

tgk meriah gk tu kt umah pgntin laki...

mummysyafie said...

elok la bulu mata tu..kalau panjang sangat nanti mengalah kan pengantin plak

suka bila dapat goodies orang kawen ni..paling best telur kenduri

Mimy Hamid said...

huyoo anak mami nooo...first time nengok