Klik Jangan Tak Klik

Sunday, December 26, 2010

Krismas pun makan besau!!!

Semalam tak dapat nak update langsung sebabnya tenet
down...down...down until
this evening baru jer ok
apa lagi dgn segera pun menghapdatelaaaa
Sempena Krismas
nak amik kesempatan untuk
ucapkan kepada semua bloggers yang beragama Kristian
"Merry Christmas"

BIG BOSS besar dgn baik hati belanja makan sempena
"Krismas"

So mula2 ingat nak makan KFC....tak jadi pulak
sebab nak support "BERJAYA"
harusla pilih pizza dari BERJAYA
apalagi kalau bukan
Papa John's

Selingan jab kasi can kat model ni nak pose...
tetiba terasa terserlah ketinggian ku itu
haha

Kalu ada yang nak menerai aku rekomen
"Mexican Ole & Texas Heat"

tak percaya betapa sedapnyer pizza
"Papa John"
please scroll down

*****

*****

*****

*****

Memang sedapkan!!!sampai dua tangan sekali makan

tak percaya lagi

*****

*****

*****

*****
BIG boss pun kata fuyoooo
"lazatnya"
rasa2 korang kenal tak mamat yang makan pizza tu
hehe

Sambil2 makan gossip2 pun bess jugak hehe

Photo group session...nila tempat baru aku....contact centre
under Berjaya Group
ada gak Santa's tersesat kat sini hehe

Last sekali photo session dgn BIG BOSS
actually aku ada bnyk BIG BOSS...yang ni salah satu jer
yang tengah2 kiut tula orangnyer kecik ajerkan
hehe

Apa2 pun pada kengkawan bloggers happy weekend yer....

Pssst: Kalu korang perasan BIG BOSS aku tu sebenarnya anak pada one of the minister RAIS YATIM....sporting giler walaupun anak pada semobody....

14 comments:

Softtouch [Hanim] said...

bestnya pizza..ari tu pun company sy ada mkn2 sempena christmas jgk..mkn pizza n kfc...baguslah big boos sis sporting..kalu boss sy...gerun adalah...:)

-aNida OtHmaN- said...

PIZZA tuh nampak so Yummmmy...hihihi
wah beshnyaa dapat boss yg mcm tuh..betuah kamu...hihihih

rasp said...

big boss u tu, small je orgnya hehehehe...
syioknya di belanja...bertambah sedap food tu terasa ngehehehe

YanaMIB said...

happy weekend to yu sis..sy pon tgh syok bersantai dgn famili nih..hehe...tp sempat lg update bog =P

atty's said...

Terliur nengok piza tu..

Rinna said...

Wahh beratur pizza tuh..meriah sungguh kenyang makan yer.. :)

ieda said...

wow banyak pizza tuu beb ... aduhhhh x tahan menengok nyer huhuu

mummysyafie said...

big boss tu nampak muda belia lagi la. untung dapat boss yang slumber macam ni kan

AngahSayang2314 said...

eh time nie keje ke????

Nobita Sensei said...

arghhhh..sungguh sedap pizza tu.

el said...

mmg layak jd model piza berjaya hahaha ada gaya tu...

bungakuning . said...

tak pernah try Papa Johns tuu , tapi tengok dalam pics semua bagai tu nampak macam menyelerakan . nak try jugak lah cenggitu :)

Mimy Hamid said...

opis ko 1 malaysia la....semua bangsa ada...salute la

Ermayum said...

i belum pernah makan papa john lagi -