Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, December 21, 2010

Nuffnang memang terbaiklaaaa!!!

Walaupun semenjak dua menjak ni tak berapa nak aktif...
walaupun ikutkan hati mmg mau aktif manjang
apakan daya...tuntutan kerja dah berubah la ni
kalu dulu suka suki jer nak ngadap blog
la ni kirim salam...
Tapi Nuffnang ni tetap baik hati mau
kasik Buffered Earning...terharu sungguh...

Tapi kalau dah nama blogger tegar tu kot mana pun tetap nak update blog
walaupun tak seaktif dulu
dua atau tiga entry perday...

Tapi nasib baik aku mai office awal
6.45am dah tercongok kat office
agaknya kalau nak solat subuh pun lepas lagi time ni...
adalah masa nak blogwalking...singgah untuk mengomen
& yang penting update blog...suka lagi update blog kat office
laju sikit...

Apa2 pun aku Terima Kasih ler sangat pada Nuffnang yang sangat baik hati menghargai
blogger2 semua
puji banyak sikit mana tau bertambah lagi BE tu hehe
walaupun blogging ni bukan sebab duit...tp kalau orang dah bg terima jerlah
alhamdullilah
bukan keje berat pun .....yang penting update
& yang penting boleh share macam2 cerita & paling ramai kenalan
walaupun tak berjumpa tapi terasa kemesraan tu walaupun dialam maya


Psst: Hopefully Nuffnang bulehler tambah lagi BE tu...tambah sikit pendapatan hehe

19 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam Posh,

Bukan tak aktif tu, tak de masa je kan.. law tak mau 5-6 entry aku rase.. hehehe.. cool sehh!

yours
SH

Delimasari said...

wah2222 best -
dalam list tinggi tu

Amy Abdul Rahman said...

bestnya dapat BE :)

NeenaAnuar said...

memang semangatt jerk rasanyer kan biler nampak BE kat dlm account kite! hehehe...

Rama2Ungu said...

hehhee..hokey la tu ada 3 walaupun tak aktif cam dulu kan..i ada 1 jek..ntah bile nak bertambah ntah..ngeeehehehehe

Azman Roslan said...

bestnya dapat BE, heheh

YanaMIB said...

nice...congrat sis..sy pon br dpt 1 BE je..hehe..kena usaha lg ^_^

☆ lieya latif ☆ said...

wahhh...masyuk laa yeak sis yeak..syukur kan sis...rezeki tuh....

eh sis kire rajin ape update blog...lenla lieya ni ...kdg2 kaler hihihihi

Softtouch [Hanim] said...

tahniah sis..sy xde pun dpt BE baru sis...rezeki sis tu...

sy pun sama suka update kat opis sbb laju sbb kat umah pakai bb yg lembap...

Mimy Hamid said...

kira aktif jugak la ko ...2-3 entry sehari..akus ehari pun payah...itupun auto publish..tp betula la opis nya tenet super laju...

rasp said...

awal tul u sampai ofis sis...
mmg nuffnang terbaik lah sis...

mr_mrs mikko said...

weee...
xpa2..
sibuk2 pun..
ada jg ko updtae kan..

hihih...
yg pntg be ada lg tuh

SyaNa said...

bravo!!!
ni kalo aktif lg masyuk la ni

Dee said...

fuh..awal betul smpi opis eh..selagi ada minat..blogginglah..dpt duit dr nuffnang tu bonuslah..

Gayahspears said...

Tahniah posh~
tak sangka kan tak aktif pon blh dapat BE..hihih

zura@iwan said...

tahniah2....

el said...

hahah baru skrg nak ucap time kasih kt nuff ke..el kalo msok sini iklan x abis2 dok kelip2 taw..hahahaha kiri kanan ada jek nyamfahhhhhhhhh ahaks

Rinna said...

Seronok kan dpt nuff..yg tak henti2 berkelip2 tuh..jeles laa plak.. hehehe.. tapi tak per.. continue berblogging tu yng penting..ok.. :)

mummysyafie said...

masyukk...nor takat ni ada olay tu je. posh sampai tiga..rezeki tu dear..