Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, December 21, 2010

Bluenyaaaa!!!!!

Blueeeenyer otak kasi bersih naaa!!!
yelah dah lamakan aku tak update pasal fashionkan
So kali ni mehla menjamu mata dengan
kaler biru..yang bagus untuk mata...
biru itukan warna ketenangan

so rasanya kalau asik nak tensen cuba2 la pakai baju kaler biru
warna pun kadang2 memainkan peranan penting
dalam kehidupan kita sehari hari
walaupun aku kureng sikit dgn kaler tak tau naper
asik nak ke purple jer...tp sekali sekala tukar selera pun bess jugak

Dark blue satin pilihan pertama dari ISetan
sesuai juga untuk yang memakai tudung...sebab baju ni labuh boleh tutup punggung
for casual look mmg sesuai sgt...
aku suka bentuk leher camni...

Pilihan kedua...biru apa tah tapi kaler ni mg attractive...
sesuai sgt nak ke office...pakai pulak dgn white pants
yang ni brand "Executive"

Pilihan ketiga dari Nicole
material satin...ada less 50% jadinyer RM49.90 ajer
macam2 kaler ada putih, hitam...hijau....
Aku terus tertarik pun sebab ada ropol & reben2 tu...
& jugak tang lengan tu pun ada ropol

Last sekali dari "Cultivation"
ala2 batik gitu...kalau tak silap aku material satin
mmg soft...casual pakai dgn jeans pun smart gak ni

tang tangan siap ada tali ala2 reben gitu...

So jangan terbluweeekkk sudahla yer

Psst:Pilih2 mana tau ada yang terkenan....hehe

30 comments:

zura@iwan said...

lawa2 la bj....kena ngan bdn u..hehe..

DaZzlingLilLy said...

biru brand Executive tu mmg menarik..

atty's said...

berkenan dengan yg last tu ..cantik .

MiSzy DiaN said...

yang pic ke dua tu cantik..hehehe..
striking colour..
:)

A D I A said...

vote for dark blue satin, cantik!

el said...

posh hang ptt buat online bizz jual baju...sure rmi client ahaks

SyaNa said...

sume pn cantek2
tp aku ni kalo tgh berat naik ni xsuke soping baju..nnt sedih :(

mr_mrs mikko said...

wow!
posh in blue..

heh, fashionable btul ko yang..

Mak Su said...

yg last tu santek, sbb maksu suka abstrak. tapi perut ku ini besau, tak leh nak melaram... hu hu hu

TopsyTurvyMum said...

Poshhhhh!!
aku suka yg last sekali! nak buat pakai ngan skirt:))

Softtouch [Hanim] said...

lawa baju2 tu sis..sesuai ngan bdn sis yg slim itu...

-aNida OtHmaN- said...

SUME LAWA......kena plak pemakai pn lawa kan..so no wonderlaa.......

biru itu mendamaikan...yihakk heehh

Drama Mama said...

sukanya yang 2nd tu...cantik!!! tengah nak mencari baju kaler biru gitu lah nih. hehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

SURIA AMANDA said...

semua mmg cantik..tunggu la dulu Lisa deliver yer...nak kurus macam akak...ada sapa2 nak taja?

rasp said...

i suka yg 1st & 3rd...
kalo lah body i cam body u sis....
wuhuuuuuuuu mesti best shopping :)

Jamiel said...

Biru mata memandang..
Kalo nak tambah biru lagi...
Cari B2B kat FB..
B to B Collection..

YanaMIB said...

kaler dark blue tu lawa =)

zaL_cdpx said...

mcm dalam fiting room je ! huhu

Dee said...

suka yg first tu..

mimie1678 said...

ai like the dark blue satin..

Azmiezas said...

suka tengok Posh pakai baju biru tu, nampak body Posh cantek bangat..

Mimy Hamid said...

ko tetap lawa in pink n pepel...blue kureng sesuai skit..

☆ lieya latif ☆ said...

posh, lieya suek yg no 3 tu...cantek weiiiiiiiiiiiiiiiii....ko pun slim melim sarung ape pun cantik jek teletak!

Rinna said...

Cantik laa semua baju2 tuh..kena jek ngan badan kamu.. :)

mimie1678 said...

i like the 1st one!

Mr feckry said...

cool la baju

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

cantek baju u

ERMAYUM said...

biru i warna cinta :)

ieda said...

1st pic dan last tuu aku suke corak dan caler dia :))

mummysyafie said...

dear..i adore yang last tu. kat isetan ke? harga berapa dear?