Klik Jangan Tak Klik

Friday, December 17, 2010

GUCCI ker ESCADA

Semalam mmg tak dapat bersiaran langsung
sebab ada interview session
dulu ingat senang jer nak handle internally
maksudnya "staff" ..rupa2nya staff lagi pening kepala nak handle
compare to customer...la ni hadap jerla
macam2 perangai...sabo jerla

So dari nak tensen baik layan mende wangi2
kan....

Biasalah time chrismas & nak dekat end of the year
masa nila kalu nak membeli
perfume ...jatuh sampai separuh harga...

Nilah dia yang aku dok pilih..."Flora by Gucci"
masa tu teragak agak nak beli Gucci ker Escada..
tapi setelah dipujuk oleh "cik donut" donut tu bukan gelaran untuk yang gitu2 ke la ni
maaf yer kalau tak betul...
aku pun termakan pujukan dok kata Gucci lagi kelasss bau dia
walaupun EDT
Last2 amik gak walaupun harga lebih mahal dari Escada

Nilah free giftnyer Escada vials & pouch bag...oklaaa tu...at least ada something

tapi bila dah test walaupun dua2 mmg wangi sangat
tapi Escada lagi lasting...sebab EDP
masa pakai tester pun bila basuh tangan melekat lagi baunya
aku suka gak kumpul vials & miniature
senang simpan dalam handbag incase ada nak jumpa customer
or meeting ke calit sikit wangi sudah

Bukan tips pun...saja jer mau kasi tau
kalau nak pakai perfume tak yah ler sembur satu badan...sembur sikit kat bahagian nadi
kat leher & wrist...kalau tak cukup wangi lagi
leh pakai losyen yg sama bau dgn perfume tu...lagi lasting...

Psst: Tapi ada lagi tips kalau nak wangi tu menten bole ambil putik kapas sembur sikit dgn perfume lepas tu letak kat dalam bra...I mean kat tengah2 tu...lagi wangi & u feel sexy hehe



37 comments:

SURIA AMANDA said...

Gucci!Gucci!..escada pun best gak..along Lisa hantu perfume..Lisa tumpang sekaki la..sembur2

☆ lieya latif ☆ said...

ohoooooooooooooooo bagus la sis petua sembur kat putik kapas tu...tak tau plak selama nie kan....

betul tu sis, beli hujung2 tahun ni mmg syok...dgnmega sale nye...dgn krismas sale nye...berbaloi2 gitu...

YanaMIB said...

tips last skali tu 1st time tau..hihi...mmg berhasil eh..boleh cuba nih..kekeke~ ^_^

Rama2Ungu said...

hoho...sukee perfume..i tgk nak usha2 be delicious, dkny nih..agak2 ada tak half price? hehehehe..i suke giler bau dia..

rasp said...

slalu nak2 christmas nie...
sale perfume & promo mmg best & berbaloi kan sis..
i pun suka bau escada sis..

el said...

syoknye dpt beli perfume mahal ni...
el jarang beli perfume mahal2 ni...x mmpo :)sbb beli beli mahal2 sure igt anak2..susu lah pampers lah..heheheh

cik puan akish said...

suke yak gucci juge sis!!!!

Mimy Hamid said...

eh yer la tips berguna ni...patut la perfume aku selalu habis..haha..aku sembur macam hapa...beb i like ESCADA

SyaNa said...

wahhh jeles :p
mmg wangi gucci tu..aku try ari tu tp xbeli pun
hahaa tggula xmas nxt yr kot

ratusiput said...

kalau krismas ni sale mencanak2 kan....ilang ingatan jap...tggu cik kitol balik borong perfume aku byk2...bli kat sana murah cikit... :)

Dee said...

letak kt dlm bra putik kapas tu? ke calit je kt lurah dendam tu..hahaha..aku confuse ni posh..

fikaryna said...

leh jadi cuikgu minyak wangi nih..:)

mimie1678 said...

fuyooo... beli perfume.... den pun tgh pilih nie... tapi suka bau JPG classic...

mr_mrs mikko said...

wah..
tips kasi myk wangi lasting ni..
hihi..
;)

kalo end of year,
mmg diskaun habis2an

Softtouch [Hanim] said...

wanginya...flora by gucci tu mmg wangi sis...

Myrilicious said...

mmg best klu dpt parfume rasa di syurga.. :d

mummysyafie said...

dah cuba gucci guilty tak? tu pun best kan..

ni nak terjah sogo ni..kat sana package mesti best

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

krismas perfume memang sales murah2 kan..berbaloi beli...

zura@iwan said...

time krimas ni mmg sale giler la kan...sure wangi semerbak harum ni kan..hikss

pstt; tgk ku pakai kebaya cm style kamo lak..kt new n3..hikss...

-aNida OtHmaN- said...

ewah nak try laahh semburkat putik kapas...then selit tempat sembunyik kan.....ermmmm GOOD...GOOD info

thank's dear

ALoNa Cintamaniszlite said...

hehe..ada tips utk harumkan bau badan, ye..ngee..
TQ

ERMAYUM said...

i suka bau escada lagi :) sweeter

ME said...

suka2 perfume..me kalau beli perfume wajib minta tester & miniature byk2 sbb senang nak bawa dlm hbag ..

Eri-chan said...

hehe..oh tu cara2 nak feel sexy yer...nak beli perfume masih banyak lagi...ada kecik ada besar..hehe..bagus2 kongsi tips mewangikan diri..

ieda said...

waaa good tips nie beb ...
bauwan tuu memang sedap ..
kalau den suke Elizabeth Arden :)

Mr feckry said...

eh gua pun kene buat cam teknik yang last ke

Ana Mardia said...

wahh tips yg last tu menarik!! nak try lah nnt!!hhehekk sexyyy

misz FaTiN said...

tips itu mcm bule di praktikan..hehe.. ^_^

toyolkiut said...

emm..
wangi..
suka2..

NUNU EERA said...

choose gucci tpi xpnh plk try lgi.. huhu.. tips kt bwh tu nk try wat la..;p

eily farhana said...

tips pakai perfume tu harus bg kat ofismate saya. dia sembur tak hengat dunia. kalau bau best xpe, ni pening kpla den.. haish~!

miyoshu212 said...

err..dh kalau laki nak letak kt mane putik kapas 2..? ~.~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

slm kenal...
wow!!minyak wangi....i loikes...CD
BTW akak singgah n polo skali..1495

mia said...

huwaa..nice one sis, sy penah pkai escada je, gucci tu xpenah test lagi

thanks ek singgah sis..

Lia3003 said...

biar betul letak kat bra tu??

Rinna said...

Wah menarik tips.. letak putik kapas kat bra..seksi gitu aaawwww.. :)

NeenaAnuar said...

tips you tuu sama ngan my tips jugak.. arwah my mother yg ajar dulu... hehehe.. I pun baru beli perfume during Year End Sales baru2 nie.. ;D