Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, December 15, 2010

ELIANTO

Dah lama tak cerita pasal make upkan...
la ni pun lunch hour aku dah tak berapa enjoy...mostly kat office
sebab banyak keje yang perlu dibereskan

Rindu gak nak pi jenjalan....tp time is limited

Dalam tak jalan....tapi dek sebabkan sales merata2....
terrrrrrbeli gak

takde pun beli apa....
beli sikit jer....mmg hajat di hati nak "curler" Shu Eumura"
sebab review ramai kata baguskan
tapi fikir balik ala cam sama jer...janji boleh lentikkan
beli jela ELIANTO....ok gak...
pastu beli "eyeshadow" kaler krim for "highlighter"

Pastu teruja tengok set ni....balun...promo ni RM69.90
oklaaa kan...leh wangi2 kan....

ELIANTO pun tengah "sales"
apa lagi pi lah terjah....hehe

Psst: Time nila nak shoping...semua tempat tengah sibuk salessss

30 comments:

lady XOXO said...

sis.. nk terjah camner.. duit tk da lg.. kekkekekke.. jeles tngok sis shopping

Beattey said...

wah, mak poposh....

makin lawa ler lepas ni..

YanaMIB said...

wajib soping time sale..berbaloi² ^_^

makdara TERdiva said...

nak shoping gak nih!..shopping cekelat kat langkawi..hehe!

el said...

blm kesempatan lg nak beli product elianto ni..sbb x tau nak pilih yg mn ..

ratusiput said...

mmg sme tempat tgh sale...bleh jatuh semkin kalau nk bli sume...ratusiput...sila bertahan ok!~

-aNida OtHmaN- said...

eliantoo besh.......harus terjah nie...
thanks sis...

Rozita said...

oh..akak pun suka brand ELianto
time offer suka beli lipstik dia..murah giler
eyeshadow dia pun bes

ALoNa Cintamaniszlite said...

4-5hari tak jenjalan sini..sudah pastilah akak tertinggal lebih dari 5 entry terbaru blog posh ni, huhu..
nasib baik bkn jalan guna kaki, hehe..

Softtouch [Hanim] said...

haah mmg murah giler lah elianto skrg..sy pun ada beli jgk..janji boleh pakai, sy xkisah...

Nashays said...

hmmmmm...nnt review laa pasal curler elianto tu...uhuhuuuu

Dee said...

aritu dh terjah elianto warehouse sales..eyeshadow tu singgit je..hehehe..3 bekas..3 ringgit..plus 1 eyeliner..

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

owh ader sale rupernyer.. patut lah haritu tgk kat alamnda ramai giler...

mummysyafie said...

yang..sungguh teruja. nak beli gak la.

Ellen said...

wah..Elianto..brand yang memang di minati ramai..cantik kan sis..hehe

SyaNa said...

aku pn br lepas soping elianto
mmg da set nk buat entry
hahaa sama la plak kan

Eri-chan said...

nak cari eyeliner secret. takde kat watson ampg point la..
posh u pernah try eyeliner kaler2 mane yg best..i mean yg warna hijau ke biru ke ungu ke..hehe

mr_mrs mikko said...

aku pn bru shopping d elianto..
hihih..
sale habis-habisan ah dorang

ieda said...

time2 sale nie best ler .. tapi kalau x der ongkos .. sopink mata jer lerrr huhuh

Azmiezas said...

sampai bile yer..nak kena terjah gak ni..

Ummiross said...

Salam Posh

Jalan2 sini baca entry,suka shopping2 ni..

rasp said...

best tul sale sana sini ya sis...
i pun suka gak elianto nie..

butterflyana said...

Hadoii takleh tahann.
harus terjah juge ni!

hehehe

AngahSayang2314 said...

selagi leh shopping belasah jerrrr

ComeyBelako said...

sabaq cb sabaq. next week gaji masuk akan ku terjah semua tempat yang sewaktu dengannya. memang bakaq semangat habih si posh nih ;)

NOOR FATIN said...

bestnya shopping! huhu

Rama2Ungu said...

hoho..lom sempat nak terjah2 soping komplek sngt lagi..sbb ada je halnya..hehehe

Mimy Hamid said...

tak dapekk beli la...baru dpat brg hantaran mekap MAC..kang aku beli laki aku buat muka singa...takut

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pun baru lepas sambar eyeshadow ngan eyeliner kat elianto..heheh sales la katakan...

NUNU EERA said...

nk tggu nex week.. bru dpt terjah sema shoppin mall.. xsbr rasanye..;)