Klik Jangan Tak Klik

Sunday, October 3, 2010

Aqua Mist

Korang dah guna ker...aku dok berkenan nampak cam bess jerkan
tengok botol tu pun aku dah suka
sebab macam mesra alam gitu
tapi mmg mesra alam pun sebab water base no
chemical
aku tengok kat JJ rege RM8.90
tengok kat tempat lain cam mahal sikit
baik beli kat JJ leh dapat point lagi hehe

aku dah terai bau2an tu...ada 3 bau
semua pun sedap2
tapi disebabkan febreeze
(aku kan pengguna tegar) tak habis lagi
aku tunggu habis baru nak terai ni pulak
suka rumah bau ala lovely lace hehe

Psst: Ada sesapa yang dah terai ker leh share...

8 comments:

si biskut said...

yup aku dah gunakan aqua mist tue..duk lama2 dlm bilik aku mesti haruman melekat bila aku kuar lepak.

cik helena said...

oo yeh...baru tau.hehe

SYANI said...

Aku pun masih setia dengan febreeze..

Eri-chan said...

i tak pernah try,tp nak tanya u la kan kalau kotoran kat kusyen keta tu nak cuci guna apa yer..TQ

Lady of Leisure said...

tak terai lagi hehe

Rinna said...

Dah guna pun kat umah..mmg best bau.. :)

Mimy Hamid said...

aku pun suka febreeze..ko ni dah leh jadi duta..hehe mcam2 benda ko reveal

mummysyafie said...

pernah try yang kaler puprle..ok gak bau dier. leh semput kat cadar or curtain..

dulu ada febreeze je kan..skrg dah macam²