Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 4, 2010

Masuk cepatttt...TTM buat lucky draw

PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY
Mau joint contest tersenang...
cantek sgt sempena raya yang mulia

ni my blogger fren TTM
buat lucky draw

Inilah hadiahnyer besskan
jom joint beramai2....kalau korang menang kasi mug tu sebijik kat aku bley hehe

16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

Product Information
4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Item Code
1065856

Weight
4,275g

Category
Dinnerware

Pattern
Geometric

Product Description
Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant.
Its made from a unique material called Vitrelle
which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough.
It's microwave, Dishwasher and oven safe

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger ~ yess blogger tegar lagi hehe
2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia ~ confirm rakyat Malaysia
(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)
3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda.
Caranya, copy je la entry ni.(1 blog cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)~ done
4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini.
(Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)~done
5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010).
Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.
6. Pemenang akan dipilih DI SINI

TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU

Aku mmg suke jer bab2 pinggan mangkuk ada brand ni hehe

Psst:*tak koser feeling2 cam abg karam hahaha*...suka statement ni mana tau ada rezeki menang hehe


23 comments:

Joy said...

best sungguh hadiah nye...

qellissa said...

wah wah wah...nak masuk jugak lah..i pon suker pinggan mangkuk correle....

Azmiezas said...

Nak join jugak la..

ieda said...

aah ada tgk contets nieh kat blog kawan den .. ermmm x der mood lah nak joint ..

den doakan muu berjaya beb !!!!

afayufu said...

wah bestnye.. :)

TopsyTurvyMum said...

Ok POSH..LULUS! hehhehe..

GOOD LUCK!:)

belalang hijau said...

gud luck!
semoga berjaya memiliki
apa yg d idamkan...

hee

gnesop.com said...

good luck..
hadiah menarik

Delimasari said...

menarik ===

LuVidA^^ said...

gud lux.. nk join gak lerr

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku suka jugak hadiah tue...nice...

نورالجنة said...

camne nak wat sticky post tuh??

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

layan

Softtouch [Hanim] said...

gud luck sis..best lah adiahnya...

Black: said...

picit iklan tukar baju awex.. yeah!

My TeRrIToRy... said...

salam..disebabkan tak jumpa shoutbox ni so kawe tulis kat sini je kay..kawe baru je follow blog ni..harap miss posh leh follow balik kay..
tentang entri ni..wahhh hadiah dia best!!!rugi sapa tak join :)

TopsyTurvyMum said...

36

kojah said...

bestnya tuh adiahnya...

Tomato Gurl's Life said...

good luck!!menarik hadiah ni..

p/s:jom la join mana contest yang sis berkenan :)

NeenaAnuar said...

besttttttnyerr hadiah diaaaaaaa!! good luck beb!!

cGi0 said...

ada... cuba cari bt0l2 :D

Haw said...

sticky post tu maksudnya apa?.. maaf! sy budak baru belajar (rasa malu pulak) http://matahaw.blogspot.com/

m2g said...

Hadiah yang menarik ni...