Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 4, 2010

Makan2 sambil tu main2

Weekend hari tu Mr Y request nak makan OTAK2...
suka sgt OTAK2...
pantang jumpa
yelah mana lak nak carikan
kalau tak ke OTAK OTAK Place

deko kat kedai ni kalau bawa mak pak kita mesti depa suka
semua zaman dolu2 nyer...flask tu opah aku ada hehe
tapi tak tau mana pi nyer...

tapi sementara tunggu order sampai kita tak bosan pun
leh main2 kejap
actually macam2 permainan tradisional yang
ada...kreatif kan owner kedai ni

tak mo main "happy family" boleh main tutup botol
ala2 Batu Seremban

Mr Y siap mengecong...

bnyk2 permainan kad selain "donkey" aku mmg suker main
Happy family
tp main 2 org tak bess kalau 4 org bess sikit

Aku order roti bakar jer...rasa bolehla beza cuma letak dalam mangkuk stim
tapi still tak leh lawan roti bakar
"Uncle Lim" lagi sedap

Ni yang Mr Y heboh naa nak makan dapat pun
OTAK OTAK

Ni air yang aku order "cham"

Ni air Mr Y tak tau air apa yang dia order

Psst: Asal Monday jer berat jer nak masuk kerojer lagi pun tengah susah hati ni huhu



15 comments:

qellissa said...

wah new concept restaurant ni...siap ada traditional game lg..best juga klu pg sambil tggu mknan boleh main game kan kan kan..

Just Call Me Bitt said...

Kat mana ni dear? bagus bawa anak2 kat situ sambil tunggu food sambil main2 gituw hehehhe..suke la this place

Softtouch [Hanim] said...

pernah mkn sekali dulu, outlet giant kota damansara...boleh tahanlah tp xramai org pun mkn kat situ...

atty's said...

besh ar tmpt nie ..leh ar pegi oneday

p[A]n[A]d[0]L© said...

mmg semat la konsep restoran nie..
customer pun knfm xkn borink wait order smpi..

zura@iwan said...

wahh...kreatif ye kedai ni....

Rinna said...

Bagusnya..tempat nie..siap ada permainan..lagik.. Teringat zaman kecik2 dulu main Happy Family nie.. best kan..:)

zeta said...

bagusnya kedai ni..rindu plak nak main happy family tu.. :)

~~Ciklinn~~ said...

wahh bestlah tmpt ni.... leh kenang mainan kita kecil2 dulu kan

AngahSayang2314 said...

jgn pikirkan sangat isma nanti berlarutan lak yg susah hati tue??

leh lah kongsi2 kat mana restoran tue macam best jerrrrr

Mimy Hamid said...

yer tmpt ni member aku ada bgtau gak ..kat ner eh..mv ke?? menarik nak gi la

Azmiezas said...

lama dah rasanya kak tak main happy family..tetiba teringin la pulok..hehehe..

el said...

bestnye tempat ni leh main2 lg..leh la smbil tgu menu smpi main2 dulu..dun play2 lain sudah k hehehe

Delimasari said...

x boring tunggu makanan!!!!!!

mummysyafie said...

alahai, leh main batu seremban ke? dulu kiter terror arr main game ni. tp skrg dah kekok.