Klik Jangan Tak Klik

Saturday, October 2, 2010

Aku suka bedak ni

Aku mmg suka pakai bedak enchanteur ni
kalu nak keluar pakai ni
tapi kalau kat rumah aku prefer baby Johnson
(boleh feeling2 cam baby sikit...suka yang lavender...menenangkan)
sorry aku mmg tak pakai deodorant langsung
sejak dapat tau deodorant boleh hitamkan ketiak

Saja nak share dgn u all
biasa enchanteur nikan ada 3 jenis wangian tu jerkan
aku perasan ada yang terbaru
tak taula aku yang lambat ker apa
tapi bau dia mmg semerbak macam bau perfume yang mahal tu

korang tak caya pi ler terai sendiri
wanginyer hehe

Psst: Tips kecantikan jangan sekali kali guna bedak badan kat muka yer...aku nak chow tapi bukan pi open house pi buat personal matter

14 comments:

Mia-Ina said...

oo..dh ada yg baru ye..br tau ni..mia pun guna yg ni gak ms start dr sek men lg...

el said...

el pun ada bedak ni
tp yg bunga kaler pepel tu
sedap giler bau dia..kdg2 kat anak2 pun taruh jugak hehehehehe

kdg2 tu el tabur dlm bilik kasi wangi hahaha

Softtouch [Hanim] said...

mmg wangi bedak nie..masa sekolah dulu siap letak bedak ni kat baju sekolah..he he he

o tak boleh yer letak bedak bdn kat muka...xtaulah sy..thanx for teh info

rasp said...

i pun tak suka pakai deodorant sis...
and both the bedaks i suka : enchanteur & johnson...

Bitter Sweet said...

aku lak posh, mmg takleh pakai bedak kat badan lsg..teruih jadi busuk macam hape..

bedak ni mmg wangi, tp aku penin sbb wangi sangat..hehehe..mcm2 cekadak noo

Azmiezas said...

eheh!!bedak ni..akak ingat lagi dulu masa akak teenagers suka pakai ni..wangi..n bila p dating pakai perfume dia..hehehe...(kenangan mengusik jiwa,..)

noradzlina.kamdani said...

ms zmn lps SPM dlu pkai jap bedak ni...wangi

Lady of Leisure said...

huwaaa bedak badan tak leh pakai di muka ek? kekecik dulu i ada gak dopk sapu di muka

qellissa said...

owh wangi yer enchanteur tu? bleh nerai lah pasni..

SYANI said...

arwah nenek aku pun suka bedak enchanteur ni. Tapi feveret dia yang pink tu..

Eri-chan said...

i guna batu kristal kat armpit. aah bedak leh kasi tempat tu gelap woo..

thanks for sharing new things...tapi i alah bedak talkum..ngeh ngeh ngeh...

Rinna said...

Dolu2 pakai gak bedak kat badan skrg nie..tak de langsung dah.. guna..

Mimy Hamid said...

bedak aku zaman form 1 -form 3..hehe..weh bgtau sket jenis apa..sebab kan ada byk jenis..nk try gak

mummysyafie said...

dulu zaman sekolah nak beli bedak ni punya la mahal. pastuh waktu bertunang ada kawan bagi set ni tuk hantaran..hihihi...tapi wangi dier mmg best..tak dinafikan