Klik Jangan Tak Klik

Monday, September 27, 2010

Semua cakap tak kurus kurus

korang rindu tak dgn Mr Poposh...
Actually aku ada buat makan2 sikit for family members ajer...
(gambar akan menyusul kemudian)
so ni ler gambo terbaru Mr Poposh yang kepenatan menunggu tetamu bila nak sampai
yer....

Lelap jab...lum tido lagi ni mamai2 ajer

Ha ni baru tidur betul...kalu dah siap lentok atas batu tangga tu baru leh tidur dgn nyaman
so sementara guess belum sampai kita tidur dulu

tapi ini budak aka my niece sudah sampai memang tak boleh tidur ler
jenuh jadi bahan mainan & kena gomol ler jawabnyer...
semua sedara aku dok tanya bagi makan apa...
jenuh aku nak menjawab...org puasa selim ler sikit
dia makin tembun adalah...tengok perut pun dah tau...
boleh sapu lantai kalau berjalan hehe
lani kalau ajak main pun malas..huhu
camno nak kurussss

Psst: Jangan dipicit perut dia kang ada yang kena gigit...hehe

12 comments:

A D I A said...

hehe sapu lantai tu perut, comel je. ye la yg pose mummy dia, poposh kecik lagi takleh pose.

y@n@ M!B said...

dah mcm garfield pn ada..huhu~

☆ lieya latif ☆ said...

sis, rajinye you...dlm tak sihat2 gitu leh buat mkn2 ...bagus u sis...moga dimurahkan rezeki u sis....btw, camne demam u...dah recover belum...harap sihat2 tau....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah montel btoi poposh nie...

MiYOKO TACHIBANA said...

gemok gedempol nye mr poposh niii...comel giler...geram nye rasa..cam nk gomoi2 tuuu

Softtouch [Hanim] said...

kalu sy jumpe dia pun sy akan gomol2 dia..geram ooo..he he he perut dia dah cecah lantai..meh gang ngan sy kita pg poco2..boleh kurus jgk tu..

NUNU EERA said...

nk picit jgk.. geram.. poposh klu kurus xleh nk byg la mcm mna..hehe..

Suara Kalbu said...

Alololololo...tembunnya dia. Suker suker

Encik MT said...

mariii pcit perut diaaa...mariii! haha!

SURIA AMANDA said...

makin gedebab mcm Lisa jer...Lisa nak bagi tahu..xde rezeki la Lisa mengandung..dah xde..

ieda said...

winduuu nyer ngan Mr poposh niehh .. maintain handsomee tuuu :))

NeenaAnuar said...

winduu nyer kat poposh! hehehe...