Klik Jangan Tak Klik

Thursday, September 23, 2010

Anda pakai minyak wangi apa yek

Akukan tak bnyk naaa citer raya bergambar
jadi entry aku akan selangkan dgn story2 lain jugakla yer

Saja nak share dgn korang
kan aku ni kuat pengaruh iklan
so pantang ler tengok benda wangi2 nikan
so harusler mencuba

Habis dia punya iklan kan main asal perempuan tu lalu jer
"anda pakai minyak wangi"
harusler tertarikkan
So aku pun cuba beli satu kat JJ harga dia RM5.50 untuk yang kecil tu
kalau yang besar tu RM10++

aku dah syiok pulak guna
tapi yang merah tu kureng sikit bau dia
yang purple tu mak aii semerbak bau dia walaupun letak
sikit...tak caya korang teraila

Walaupun wangi aku tetap pakai perfume gak
selagi hidung aku tak berbau wangi selagi tula aku dok spray perfume
kekadang ada gak yang kata too strong
sejak tu kalau aku rasa cam dah ada bau sikit tak payahlah spray lagi
sbb memang kita tak bau tapi sekeliling dah semerbak hehe

Psst: Tapi ni aku letak baju aku jer...Mr Y punya aku beli yang biasa punyer...aci tak aci kang wangi sgt lain lak jadinyer

20 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

haa tu ar sis, lieya mase iklan ni keluar mmg dah tergoda nak cube...bagus gak sis buat riview nie...nanti leh le pilih yg puple tu hik hik hik

SURIA AMANDA said...

x aci...biar la sama2 wangi...

Rinna said...

Owwh dah ada kaler pepel laak ker..heheh kena carik plak laa lepas nie.. skrg nie pakai yg kaler merah tuh ler.. terpengaruh ngan iklan ler..tuh.. :)

noie said...

wah ni mesti wangi semacam ni.. tak per.. mangi2 abang sayang

uMMisYa said...

posh...aku beli 2-2 warna..
skrg tgh guna yg merah..tggu abis merah nak guna unggu lak

tapi bau dia lagi kekal lama compare yg lama..

Mirul said...

mirul pakai minyak wangi AVON je... titanium heheh yg laen2 bagi wangi.. rexona for men V8 jer.. ahak3

Khumaera Ismail said...

wangi ea?? nk try la kalo gitu..hihi~

NUNU EERA said...

hehe.. downy ni mmg wnge.. sav ckit perfume..huhu..

ratusiput said...

eh tp kat iklan tunjuk yg merah ni kan.tak wangi ek?aku nk gak try tp stok lama ade lg...kena tggu habis dulu...

Mimy Hamid said...

betul ke wangi tu..sblm beli aku takut tertipuu

Dee said...

bolehlah try lps ni..best bila baju bau wangi2 ni..

Eri-chan said...

i pakai daia. kalau pakai serbuk+softner ida semerbak bau kat rumah..kalau pas iron lagi dasat bau..tp la ni i p tukar kao attack..tak behla tapi kena abiskan jugak...

Eri-chan said...

i pakai daia. kalau pakai serbuk+softner ida semerbak bau kat rumah..kalau pas iron lagi dasat bau..tp la ni i p tukar kao attack..tak behla tapi kena abiskan jugak...

qellissa said...

i pon selalu terpengaruh dgn iklan..hahaha..tp x beli lg pon downy yg baru ni..psstt mr Y x leh wangi2 sgt..kang org lain pulak lekat....adesss

rasp said...

suka bila sidai baju, bau wangi je kan...
leh terai gak aaaa...

Softtouch [Hanim] said...

xde pun iklan ni sy tgk...sy pakai softlan jer...nnti nk cubelah bila sis kata wangi sgt..

y@n@ M!B said...

mak sy pn beli gak downy ni..sume pengaruh iklan..haha sabo je lerr..

so skrg baju sy mmg bau downy..x ingt la dia bli kaler ape..tp mmg wangi..sy mmg x pakai perfume pon! *wink*

-NiD's- said...

memang tak nafi bau dia snagt besh..

Delimasari said...

lom cuba lg

ieda said...

den jarang guna beb downy nieh .. tapi memang wangi kann :))