Klik Jangan Tak Klik

Thursday, July 29, 2010

Toasted Pocketful bolehlaaaaa

Ni kerana tirgoda dgn
blog purplelicious
lepas keje jer aku terus heret....heret tu...
Mr Y p terai
"TOASTED POCKETFUL"
yang kunun2nyer sedap sgt

Mr Y tak tirgoda pun
dia tetap setia kasih dgn snack plate dia
ko promo la apa pun
aku jer yg suker cuba mcm2
tapi bila aku punyer tak sedap apa lagi swap ler
hehe


Tu dia "Toasted Pocketful"
oklaaa as a snack kalu tak mo makan heavy
oklaaa rasa dia tapi idak ler aku nak ngoder lagi
ala macam buleh buat sendiri ajer
beli tortillas tu letak ayam + salad
letak ler mayo or thousand island sikit pastu lipat camtu dah jadi
tapi naper aku punyer takde nachos
dalam iklan tu macam ada

Aku kan tak suker air gas ...jadi tukar dgn Milo

aku ambil combo RM9.90
kalau ala carte RM7.15

Psst: Entry aku minggu ni marathon makan ker apa....almaklumler tak lama lagi kan puasa...

10 comments:

ieda said...

alooooooooo x leh jadi nieh beb .. kena cuba makan niehhh heheh sedapp lahh tuuuu ...

simple as snack kann .. x leh selalu .. den kalau bawak anak2 memang mereka amik snack plate .. haku jerk yg layan mender2 mcm nieh

hentakbelipat said...

sedappp..suke mkn menatang nih

makdara TERDIVA said...

samela..aku pun kalo mkn kfc/mcD sokmo tukar dgn air milo..jd kanak2 ribena plak..sebab aku x suka air gas..thehehe..

saya_arief said...

sy plak t'goda ni..
adess..kene p kepsi ni.

el said...

masok blog posh ni sllu aje ada menu baru..buat el bertambah2 lapo...hakhakhakkk
tp best..menu smua felik2 belako :)

Softtouch [Hanim] said...

sy pun tetap setia ngan ayam kfc kalu ade ape2 promo. Tp asben sy suka plak kfc pocket ni sis. Kalu dia mkn tu sy amiklah sikit..mcm sis buat kat mr y.:)

Mimy Hamid said...

tp posh aku suka toasted pocketfull ni...hr tu aku nak beli lagi dah abis promosi nya...aku suka bangatttttttttttttttttttttttttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

not bad la kan..nak kata sedap sangat tue xda la..heheheh ish2 nak kena taw si purplelicious ahahahaha buat ko teringin.. :P

mummysyafie said...

tak penah lagi rasa pocket full ni. nx time nak cuba la

NeenaAnuar said...

I yg tak terTRY lagik... nak kene pie try nie! hehehe...