Klik Jangan Tak Klik

Thursday, July 29, 2010

MummySyafie GiveAway

Kan semenjak dua menjakni terajin lak pulak masuk contest ke giveway
nak2 bila blogwalking
dari gambar2 ni disimpan ajer
elokla dipertandingkan...
menang kalah belakang kira

Tapi tak semua contest aku masuk
sbb bukan tak nak masuk tapi kadang2 gambar takde yang sesuai
(harus bergedix lagi ler ambil gambo lepas ni)

Tapi contest yang ni cam bess ajer
sbb lain dari yang lain
tentang KEK

Moh kita ramai2 meriahkan
contest ni

Organize by: MummySyafie
Closing Date: 15/8/2010

Syarat2 penyertaan

1. Just letak gambar penyertaan ajer...senang punye kerjekan
tapi aku still letak laaa kat sidebar tanda yang aku masuk contest ni~ Done

2. Jadi follower mummysyafie.blogspot supaya lebih senang tahu info pasal contest ~ Done

3. Pertandingan terbuka pada yang berminat tak kira usia yang budak2 or yang tua..
2 gambar aku pertaruhkan...satu untuk aku ...kategori dewasa
satu lagi my niece kategore kanak2 ~ done

4. Gambar kena ada kek dan tuan punya kek ( tak kisah one slice ke pulut kuning sebagai ganti kek or itu kek tuk uols or uols nak pinjam kek orang lain)
Ini kek aku yang punyer....this year birthday celebration
~ Done

5. Seorang blogger boleh buat 2 pencalonan iyer satu kategori kanak2 n satu kategori dewasa
~Done

6. Pemenang akan dipilih melalui 2 kategori..
Kategori Kanak2 (12 tahun kebawah)
Kategori dewasa (13 tahun keatas
~ Done

7. Lepas wat entry kat blog sila linkkan entry tu kat komen supaya senang nak tengok & nilai ~ Done

More info please visit mummysyafie blog yer

Ini dia gambar yang aku pertaruhkan aminnnnnn

Kasi gambar budak2 ni enterprem dulu
My niece picture
Misya & shikin
comei budak2 ni rindulak bila tngk muka yang kiut miut tu
Kategori Kanak2 (12 tahun kebawah)

Yang ni lagi comei
kategori rumaja dewasa
nak gak enterpreme
cup cake pun buleh kan?????
Kategori dewasa (13 tahun keatas)

To mummysyafie...bestla ur contest ni
hehe
(bukan bodek ikhlasssss)

Psst: Siapa mau joint jomler joint together2....hehe

9 comments:

TopsyTurvyMum said...

good luck posh!

aku ni buat kek jer selalu..tak penah lak nak posing ngan kek haha

makdara TERDIVA said...

aku nak undi yg gambo bawah tu..sexy weh!! :)

ratusiput said...

aku gambo kek banyakla...gambo aku bersama kek takde pulok..ehehe...anyway good luck beb..!~

mummysyafie said...

tengkiu sebab join..gud luck taw

Softtouch [Hanim] said...

haahlah sis rajin masuk contest...gud luck sis..adiah kita share2 yer..he he he

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweet pic sis tiup lilin atas cuppies tu....good luck yeak...moga2 menang....

Dee said...

good luck posh..leh menang nih..sbb muncung mulut tu..hahaha..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah macam2 contest kan..pasal kek pun ada..best gak tue...amoih muncung..hahahaha :P

NeenaAnuar said...

I loikkee ur picture! U looks 'sexy' even tho not sexy! :D

good luck dearr!