Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 4, 2010

kerana mu SCONES

Aku sibuk naa nak pi Cameron Highlands ni pun
sbb tingin nak makan & minum ni
**

**

**

Scones
yoyo a jekan

Ini aku yg punya...teh tarik with float heaven beb

Kast sini self service
yer takdenyer ada waiter nak mai hantar

Meh kita lihat cara2 nak makan scones

Mau ka??sedap beb
nak2 makan kat tempat sejuk
camni....baru ada feel

Muka yg tgh penat giler tapi control posing
actually aku dah tak larat dah
mau balik hotel tido jer
tp Mr Y sibuk
suruh posing gak

korang tak yah ler nengok muka aku yg sgt2 kepenatan
bayangkan bertenggek punya la lama kat atas motor
haruslah tulang montot pun jadi kejang

kat sinilah aku singgah for breakfast
ala2 english gitu hehe

Psst: Kita akan ke destinasi seterusnyer....smlm aku tak layan blog sbb phening kepala sgt...hari ni dah ok....lega sikit

19 comments:

Kie-yu said...

whoa~
best nye vacation kt cameron
bnyk tak budget nk kua?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya scone..dah lama xmakan..huhuhu bila la nak g CH lagi nie...bestnya kan...tue la beb..nampak muka ko penat..maw xpenat kan..dok atas motor..naik keta pun penat..nie kan pulak motor..huhuhuh

y@n@ M!B said...

best btol tgk sis jln²..sporting je mr Y sis tu kan...hehe~

cha said...

teh tarik ada float?peliknya huhu

helena's said...

scones.cam menarik jek!

ratusiput said...

uiks...aku tak pnh lak jumpa scone ni..mkn lg la tau tau..best ke beb??

Dee said...

oh..ingatkan kt boh tea yg kt atas tu..situ pun best..lps ni try masak scones sendiri mcm k ina mail kita bg resepi aritu posh..mesti sedap!!

fikaryna said...

mau2..hehe..

Ogy said...

mai aihhh terlioonyaa kita dgn teh tarok tu...huhuhuhu..takpe 2nd hanimun nnti pi cameeron lak..hik3
cameroon sejuk lg tak posh?

sI tEDI said...

skon!

x pernah mkn!

Mia-Ina said...

scone tu pe ek?x nah makan...

rasp said...

1st time tau ada teh tarik with float....sedap ke?

NeenaAnuar said...

perrghh!! Teh Tarik FLoat?? first time I dengar.. nak kene pi try nie! hehehe...

NUNU EERA said...

nmpk jgk scones 2 tpi sbb xpnh mkn so xbrni nk order.. teh tarik ni sdp tpi xtahan bau die yg kuat 2..

Delimasari said...

sedap nmpaknye tu...........

Softtouch [Hanim] said...

nmpak sedaplah...xpernah mkn scone..pastu teh tarik tu mcm uniklah..ade float

ieda said...

sedapnya beb ... dasat2 .. terasa nak kesini layie nez\xt time :))

Eri-chan said...

teh tarik ada float tak pernah jumpa...
scones~biasa mkn yg jual kat Giant punya je...

Mimy Hamid said...

aku nak makan scone jugak....aku suka bangat...