Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 4, 2010

Jom minum petang pulak

Jom kita minum petang dulu yer

dah kata kalu minum petang kat sini mmg heaven
pelik kenapa kalu minum kat sini teh dia mmg sedap sgt
(ini tekak aku yer..kang adalak dok kata I minum bese2 ajer)
aku ni kan weird sikit
hehe

tapi bila aku beli & bawak turun key ell
mesti jadi bukan tak sedapla
jade bese2 jelah
sbb tu kalu aku pi sini pun semata2 tingin nak minum teh ajer
(gedix hahaha)

Meh sini nak I suapkan

Setiap kali aku pi sini tempat ni wajib
pi kalu tak tak sah...yg lain2 tu aku tak kisah
sampai Mr Y kata tak jemu ker asik pi sini
cuma sbb kami lambat so tak dpt betul2 depan view
ladang teh...kalu tak lagi bess
sampai pun nak dekat pukul 4pm...
4.30pm dah tutup

Psst: Next entry kita check it out kat mana I minum petang yer hehe








11 comments:

Lady of Leisure said...

aku tak nampak apa ko minum tapi suka nengok ko berposing heheh.. cun beb..

kak long said...

minum petang kaklong petang ni...
teh o ngn cokodok ikan bilis je..
huhuhu..!

I_Hate_Lolipop said...

jauhnya minum petang....haih...

mJ said...

sempat ko minum petang nyahhh? aku lunch pun tak sempat..huhu btw, cara ko posing mcam model kedai tu la hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya pekena teh kat CH nyek..beb cun ohhh ko...

NeenaAnuar said...

cantikkk nyer rambutttt... jelessss I taww..

Betol kata lady tu... suke tengok you posing!! I loOOOiikkEE! :D

♥xaturen♥ said...

Saya minum petang kat Warung Mamak je.. hu.. hu..

SuRayA^i. said...

cameron! i like i like sbb sejukk~ hehe

Softtouch [Hanim] said...

suka tgk sis posing..mcm model...:)

ieda said...

heheheh minum petang yg simple .. aku suker beb .. :))

pak long said...

salam...
teh tarik cameron satuuuuuuuuuu