Klik Jangan Tak Klik

Monday, June 7, 2010

jom pi kilang

Blogging tergendala untuk weekend
coz Mr Y bawak laptop p biz org kawen
dia...jadi aku nganga kat umah takde tenet
huhu

so harap maklum citer Cameron Highlands tak habeh lagi
tak baca pun takper tengok & singgah pun jadilah...
meh sambung lagi hehe

Tu dia kat sinila
wajib p
tapi tempat ni kalau tak silap aku on Monday closed
so kalau nak pergi better weekends
close 4.30pm lambat sori tak blh masuk
kami pun sipi2 terlepas

Nila tempatnyer
mmg ummmph
hehe
tak percaya cubalah
tempat ni pun mmg aku akan tetap singgah walaupun berapa kali pun aku mai
Cameron Highlands

Dah puas minum petang baru bess nak gi jenjalan kat dlm kilang ni
aku bukan baca pun gedix nak amik gambo jer
Mr Y lak berejam2 dok layan satu equipment kat sini

Gong ke apa ni aku pun tak tau
tapi aku tau mende ni ada kaitan
dgn teh hahaha

Ni kat dlm kilang pemprosesan teh
tak cukup dgn camera
& video shoot sekali
kunun2 mau jadi host
(jgn marah mau mau syiok sendiri ajer)
hahaha

Depan kilang pun mau jugak

Sebelum balik kasik pose baek punyer...
dah nak 4.30pm tu pun masih ada yg terhegeh hegeh nak pi gak
tapi pak guard sudah kasik tutup pintu pagar
kesian kene patah balik
huhu

Psst: Aku puasa hari ni.....so dok diam2 ajerla....ganti beb dah nak dekat bulan Ramadan....hehe

13 comments:

qellissa said...

hari tu g cameron, x sempat lak nak pg kilang umpph ni...masa tu musim hujan.. so x dpt nak explorerace..hihihi..mcm best je g situ..

☆ lieya latif ☆ said...

bestnye...sejuk n nyaman jek kan sis....dah lame tak gi sane nie...last tahun 2007...gile lame kan.....tgh mencari mase yg sesuai nak pi jalan2 kat sane nieh...

**oh sis puase ke..same laa kite....nak abiskan mane2 yg nak kene ganti nieh.....jom dok diam sengsame heheeheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku xpenah pegi pun kilang nie..nanti aku nak ajak jugak la laki aku pegi CH sebelum aku bersalin nie..heheheheh...
wah beb ko posa ke...aku ada 2 hari lagi nie posa yang belum berganti..tapi tue la..skrang nie klu aku xmakan harus xtahan..huhuhuh bila la aku nak ganti nie...

TopsyTurvyMum said...

Aku pi cameron sekali jek tak silap...tahun 1994..perghh lama giler dahh tuu..

nice pos..nampak cam ko gi europe:)

kak long said...

sama la kita,pose gak ari ni..

buka pose kang jom pekena teh 0 ais limau...teh boh...uummphhh..!

cha said...

bestnya bila la nk smpai ni

sI tEDI said...

aku mabuk lah. cukuplah sekali ke sana.

hik hik hik

Dee said...

oh..sini mmg best..dee gi sini pagi2 hari..rasanya gong tu pengisar teh kot..

lily lotus said...

tak pernah masuk kilang ni. mesti bau harum jer dalam tu ekk..eh yer ke..hehe

NeenaAnuar said...

I selalu pi cameron tapi tak penah sekali pun singgah kat kilang teh tu! yg tak penah missed singgah is kedai teh kat tepi jalan tu! heheheeh....

Softtouch [Hanim] said...

suka tgk sis posing...
dlm kilang tu mesti wangi jer kan kilang tu...xpernah pg lagi...

y@n@ M!B said...

mmg happening aa ur holiday..abes sume tpt singgah..sy dah lama sgt xpi cameron..
next time rasa² nk pi tu kasi rujuk blog sis dl..hehe~

Delimasari said...

mcam222 posing yg dipaparkan..
mmg pandai mcam modelling!!!!!!!!!!!!