Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, June 15, 2010

Chun Buri

Aku kan poser semalam....
mesti ramai yg seangkatan poser semalamkan
kan semalam 1 rejab
harusla ambil keberkatannya amin

So harusla dilayan org yang berpuasa nikan
Aku kalu poser ni mesti mau Malay food
Western2 ni kembang tekak...
sah tekak melayu
hehe

Kami makan kat restoran THAI ni
CHUN BURI tu aku pun tak tahu apa meaningnyer
org2 THAI saper tau apa maknanyer

Sebelum mau tngk apa yg kami
order kasik layan beverage dulu
punyalaaa besar gelasnyer
cam nak kembung ngabehkan...
nasib baik food lemmb sikit...
so better minum air dulu
supaya perut tak kembong

Punyala jenuh menunggu
teloq dadar sampai dulu
Mr Y mmg tak leh pisah
kalu makan tomyam yang ni wajib order


Pastu sambal udang petai
sedap gak sambal dia
Mr Y gak yg oder
saper yg poser sebenarnyer ni

Cendawan goreng pun fav dia
layan...sabo2 mana menu aku ni
tak sampai2

Ada ker patut yg ni sampai dulu
terkebil2 aku dok kunyah timun cicah dgn sambal belacan tu

Barulah sampai aku mmg suker sotong goreng tepung ni
tapi aku tak suker style ni....mau yg crunchynyer cam kat Jeram
rasa cam KFC jer tepung dia
dah oder telan ajerlah
huhu

Akhir skali kalu takde ni mmg bukan pembuka selera
la...tp fail service lambat la
bukannya ramai customer pun
tapi nasib baik taste wonderful...
kalu tak sori I nak dtg lagi yer!!!!
kasi improve food service
takmo la biar lambat asal sedap
hehe

Psst: Yeye jer dlm menu letak udang galah....bila aku tanya...ade2...pastu mai balik kata takde...potong stim tullah....lain kali kalu takde jgn letak dlm menu....huhu






22 comments:

ratusiput said...

wah menu...menyelerakan sungguh.ble imagine kesedapan dan kenikmatannye bila kite makan se berbuka puasa...banyak syiookk..

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

hahhaa...

lawak sedap je...

terliur dh ni...

kena lh mkn kt sna jugak nati...nak test kn...

hihhihiii

atty's said...

nampak shedap je tuh..

hudhud said...

tolong ! i lapar ! hahaha :P

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka sotong goreng tepung yg crunchy2 tu...sedap...dahlah pose mknan smpai lambat, sian sis..sabor yer

Dee said...

sedaplah aku tgk suma2 tu..terliur..

qellissa said...

i x suker sgt mkn tempat2 yg servis dia lembap..mmg angkat kaki blah je lah babe wlupon tempat dia sedap gilos...huhuhu

rasp said...

tomyam kalo makan utk berbuka mmg layaannnnn...
yummylicious!

Kak Mah said...

weh..nampak tulang selangka dah tue..udah udah tak yah diet diet dah..kurus dah ko nieh...

Lady of Leisure said...

aku ni mentekedarah banyak hari ni tapi ko lak dok tayang tomyam ngan telur dadar peberet aku kalau makan kat kedai siam ni..

NUNU EERA said...

sotong celup tepung kt t'ganu mmg superb sis.. tgk gmbr pun da rsa sedap.. try la nnti sbb i pun xpnh try lgi..hehe..

dkama said...

Ini kira menu berbuka merangkap sahur ni... hahaha... PEACE...

Mimy Hamid said...

sedapnya thai food....aku mmg paling suka food camni..yummy

noradzlina.kamdani said...

bnyk nye food..mkn 2 org

cikidong said...

ini... kat kota damansara kahhh???

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

terliur dah aku nie beb..huhuhuhuh..nangesh...sampai pitam.. :P

ieda said...

waaaaaa sedap tul semua menu2 tuh .. mu dan hubby makan semua tuh .. ehheheh memang manyak gilers lauk pauknyer .. hahahah memang x tahu saper yg sebenornya poser hehehhe

Rinna said...

Hmm..sedapnyaa.. makanan yang di order tuh.. sumanya membuka selera jerk.. :)

mahira oya said...

alamak..ade my favourite..udang goreng tepung..craving that food..haih!

(: syai_sharif :) said...

sodap!
hee :P

Delimasari said...

tomyam nmpk sodap

NeenaAnuar said...

tu business taktik lah tu babe! diaorg nie tak sedar ker yg secara tak langsung yg diaorg dah menipu costumer.. and duit yg dia dpt tu pun belum tentu halal kalau customer tak puas hati! i memang emo sikit part2 camgini!