Klik Jangan Tak Klik

Thursday, June 17, 2010

Aku ada HAL???


Hari ni aku sibuk tul...tak dpt langsung nak ngadap blog
lagipun today aku tak keje
sbb ada "HAL" yg perlu diselesaikan

tapi nak gak update blog walaupun dah hampir 12am ni
huhu
mmg betul2 addicted tu blog
tadi masa ada " HAL" tu pun tak berani nak bawak laptop...
sbb terkejar sini terkejar sana...
sampai breakfast entah kemana
lunch pun entah kemana
lagipun aku "survivor" hari ni
Mr Y tak temankan....sbb susah dia nak dpt cuti

Last2 yang sempatnyer tea time terus...
letih giler

layan kopitiam jelah.....yg paling senangkan...
kepong pun mau kopitiam
hantam sajalah
"LEMON CHICKEN RICE"
katanyer.....
mcm hampeh...

So untuk menyedapkan "nasi" ku itu
kenelah makan dgn cili padi campur kicap
baru ada kick

Nasib baik TEH C specel ni sodap....
jadilah...

Tapi sorryla wa mau dtg lagi yer....
Ni sbb aku kebulur....
jadi aku layan jelah
hehe


Psst: Dah malam2 buta ni baru nak terhegeh2 nak update blog....sok la aku mai lawat blog korang yer

19 comments:

Hapiz Rahman said...

macam sedap je nasik tue.. jhahaa

I_Hate_Lolipop said...

busy busy busy.

adakah antara kita sudah tiada kasih sayang?

black_mel said...

wah...mcm sedap...air dia mcm cendol la plk..hehe..

ayin~weeweet said...

OMG..lapar di pagi hari huwaaaaa

qellissa said...

x sedap sgt ke nasi tu beb? sampai xmo dtg lg?huhuhu

aku_tiewa said...

cam best je nasi tu???
t'liur la plak...he3

Mimy Hamid said...

kepong kopitiam kat mana posh..

atty's said...

rajin posh update belog tgh malam

A D I A said...

kepong kopitiam mana ni? i teringin tul makan nasi ayam lemon tu (tul ke?) baca byk org review maka nkat shah alam..

ejum said...

kat mane ni kak?..suka air tu..msti best..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

beb...teh c tue aku minum dekat geylang kopitiam memang terbaik...sodapppppppppppppppp...

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

mkn jgn x mkn..

lawat jgn x lawat

Ahmad Naim said...

tgk nmpk menarik n sodap..tp hampeh ek..rasa pew

Ahmad Naim said...

tgk nmpk menarik n sodap..tp hampeh ek..rasa pew

y@n@ M!B said...

sy pn da jarang² update skrg..bz nk kejar dateline sume..tp blogwalking xpe..hehe~

Softtouch [Hanim] said...

nampak sedap yer..tp sis kata xsedap pun kan..kepong kopitiam kat ner tu?

Delimasari said...

ty dia tgh mlm wat blog

ieda said...

huhuhu best2 .. nampak sedap nasi tuh ..
kalau makan kat kopitiam nieh jarang mengecewakan huhuh

NeenaAnuar said...

aduh! best nyer lemon chicken tu babe!