Klik Jangan Tak Klik

Saturday, May 22, 2010

Tetiba jadi sedap

Tetiba lak aku giler dgr lagu ni
dulu masa Zamani bawak sorang idakler sedap sgt
tapi tetiba jadi sedap bila duet dgn MAWI
adakah kerana sore JANTAN
Mawi menyebabkan lagu ni sedap

Tapi pada akula lagu ni jadi sedap
sbb music arrangement telah diubah...
kat opis ni non stop
aku dok dgr lagu ni
mesti colleague2 kat opis ni naik nyampah

yelah depa kan main lagu omputih
aku lak bantai rock kapak
aku mmg cam ginilaa
kalu aku minat satu2 lagu tu...aku dgr lagu tu jer
sampai aku BOSAN
hehe
tak puas dgr aku suruh Mr Y lak nyanyi
untuk aku
(kalu sore jantan baru sedap nyanyi)

tak jadinyer cam hampeh
sbb dia buleh ler nyanyi
tapi lirik kompom ke laut punyer
sama aku gak ler
karaoke lepas ler
hehehe

Jom layan lagu ni



pastu hayati liriknyer

Tak Mungkin Berpaling

Tidak mungkin kuberpaling lagi
Salah sangka yang direncanakan
Gelora melanda
Adalah dendammu
Setelah diriku
Tak mampu menjadi milikmu

Cukup sudah hati berdarah
Usah ditambah cerita yang sudah
Di mana kekasihmu
Yang pernah kau sanjungi
Mengapa pula padaku
Menjadi pelepas ceritamu
Dan jua sepimu

Usah menabur budi
Mengharapkan simpati
Sedangkan kau menitip
Cemburu iri hati

Tak mungkin kuberpaling
Padamu yang meracuni
Rimbunan kasihku
Sehingga berguguran
Kelopak cinta kita
Kerana mu tak lagi mengerti hatiku

Sehingga berguguran
Kelopak cinta kita
Kerana fitnahmu
Walau segunung sesalmu
Tak mungkin kukembali
Cukuplah sekali
Kejelekanmu
Menggamit pilu

Tidak mungkin kumaafkan lagi
Salah sangka yang direncanakan
Adalah dendammu
Setelah diriku
Tak mampu menjadi milikmu
Sepenuhnya


Psst: Sesekali mau feeling2 bess gak...sesuai gak didgr pada sesapa yg frust menonggeng....huhu

11 comments:

RaMa2UnGU said...

suka dgr shahir af8 nyanyi lagu ni..osre jantan dia mmg best la..hehehehe

Ogy said...

ingatkan makanan yg sedap td..hehe..g pun ske lagu ni...

mJ said...

wahhhhh,aku baru dgr si sharir budak AF8 nyanyi lagu ni tadi...tetiba lak jadi tangkap leleh makkkk hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahahahah nie lagu 'bekas'aku kasi masa zaman2 sekolah dulu..hahahah nampak na gatal kan..masa sekolah2 dah pandai main2 cinta..wwhahahahahahaha

ieda said...

wehhh beb den x suker .. heheheh den x suker sbb mawi nyanyiii .. ahaksss .. kalau zamani ajer dah sedap lagu tuh .. ahaksss

SuRayA^i. said...

i still love version zamani yg solonye XD

Lady of Leisure said...

hehe... sib baik aku tak frust nonggeng..
:D

A D I A said...

oo baru teringat lagu ni shahir af8 nyanyi masa konsert. haah zamani nyanyi very the meleleh, mawi nyanyi much better.

eh ni personal preference je. masing2 lain taste kan hehe

ALoNa Cintamaniszlite said...

hmm..akak tak kisah ler sore jantan ke dak..
Tp mmg suka ngan vokal mendayu2 Zamani ni. Kalo dlm kolaborasi (betul ke perkataan ni??) lagu Isabella ngan Saleem, Amy dan Jamal tu..sore dia lagi best..hahaha..

NeenaAnuar said...

lagu2 jaman 80'an nie memang nostalgia & layan abis kan! :D

Mimy Hamid said...

mawi nyanyi sore berderauuuuuuuuuuu