Klik Jangan Tak Klik

Sunday, May 23, 2010

Suker tak body ketul ketul

Salam pagi Ahad
mesti ramai yang bangun lambat ni
aku pun kekadang terbabas gak
hehe

Aku tau ramai tak aktif blogging weekends ni
kan sumer sibuk jenjalan termasuk aku gak
panjang jer langkah
tak reti2 nak dok umah

Amacam hensem tak abe ketul2 ni...
la ni semakin heavy
aku pun tak tau baper kilo
patutnyer last week p vet...tp Mr Y asik sibuk ajer
(gedikkan gi mana2 mesti nak bawak hubby...bukan gedik yer
sbb mmg aku tak larat nak ngangkat mamat ni)
mau lebam lengan aku kalu angkat dia nie

Ni pose senyum ke bobom ni
Mr Y yg pagi2 bangun semata2 nak amik gambo Mr Poposh
my dear get a DSLR la baru ler gambo power
huhu

Ada gaya cam footballer tak
kelass kan bukan senang nak dapat pose camni

Ramai dok tanya dia ni female or male
confirm he is MALE
jantan hokey

cuma telah "dipotong" ajer
takde ler dia nak memekak mekak cari awex...
pastu takdelah dia nak pancut sini pancut sana
hehe

cuma masa dia kitten
dia punya tootttt
tak nampak that's why we kasi nama
dia POSH ala poshspice gitu
tapi lepas tu terpaksa ditukar
kepada POPOSH sbb aku la mau perasan
ala2 POSH pulak
hehe

sbb dia ada brother known as
"becham"
tapi sudah takmo tinggal dgn kitaorg
bukan dihalau keluar
tapi dia minta dirinyer dibebaskan
tuceng pun pandai
sbb tu masa Mr Poposh curi2 keluar aku
dah warning
"u want to stay here or outside...if you want to stay outside don't come back"
sejak tu dia tak berani dah....sbb tu bila ktorg bawak dia jalan2 outdoor
dia jakun..takut gamaknyer
hehe

Psst: oklah chow chin chow yer...citer pasal POPOSH esok pun tak habis...

16 comments:

Nabiel said...

erk..
ari ahd ke ari nie??
sbtu laaa~ekekeke

cumel kucen nie!
cm garfield dh~hehehe

rasp said...

salam pagi sabtu sis hehehehehe
advance plak u ke ahad...
geram tul tgk poposh nie ek...
mmg sihat walafiat...
hati senang lah tu :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

beb...aku nie salah hari ke nie beb...rasanya hari nie baru hari sabtu..huhuhuhuhu....ko jangan beb...habis xtvt aku cam nie.. :P...
memang berketul2 la body mr poposh u beb....aku yang takut kucin pun geram tengok mr poposh ko..

Nur Hawa Mohd Zin said...

comelnye....demoknyeee...best hug ni

Cik_Nomi said...

biar tuceng yang makin heavy ye.. jangan tuannye sudah.. heee

Cik Emi said...

mr poposh. hari ni sabtu bukan ahad? hehehehe.

Sharinginfoz said...

sebelum keluar nak blogwalking jap... selamat hari minggu

Jom Pizza Tesco

Ogy said...

besttnyaaa kalo dpt kat g ni..g geget2....ehehehehe

mJ said...

kalo kucing yg berketul2 aku tak sukaaaaaaaaaa...tpi kalau orang yg berketul2 gagah perkasa, mak suka nyah!! auwwww!!! :p

Eri-chan said...

dear, hari ni baru sabtula..jgnla cptkan hari ahad..sebab besok dah isnin..
anyway poposh ni mmg comel..huhu

Lady of Leisure said...

hensemnya poposhhhhhh.... badan dia ketui2 kan... nampak sasa lagi macho gitu hehehe

Ashikin said...

amboii hensemnye poposh. mcm tau2 plak nk senyum amek gambar. dada tu nk tunjuk sgt nampak bidangnya. apa pon poposh mmg machoooo cuma kejantanan je dh xde :P

NeenaAnuar said...

beb! You should have 1 DSLR lar dear! now banyak dah DSLR yg murah2 taw... for sure banyak aksi2 POSH yg da bommb you boleh capture! :D

qellissa said...

adessh babe, kelakor lah u ni..mandai u warning poposh..si poposh pon paham lak bahasa inggeris...hahaha.. sian dia jakun bile kuar gara2 warning u...

Mimy Hamid said...

poposh jantan nama betina..heheheh..kucing aku dulu posh tp betina..sbb muka macam posh kannn

Izan said...

alahai si poposh ni suka senyum rupanya.,..
bagus2 sedekah.. =)