Klik Jangan Tak Klik

Thursday, May 27, 2010

Moody aku hilang kerana 5X

Kerana bonus 5 kali ganda ni la aku tersenyum simpul
sorang2 ajer
aku rasa kalu aku moody pun bukan sbb ada problem
(problem tu mmg adaler tapi dah letih nak pikir...lantak pila life must go on kan)
kita hidup kalu takde masalah bukan manusialaa.....
jadi kucingla
makan tido....makan tido
sakit owner anto vet
hehe

tp ini kes
beselah kalu nak bulan mengambang
mesti hormon imbalance....
kalu tak mengambang kot2 ada "isi"
bessnyer...

So inilah ubat nak kasik balance hormon

Shopping la
patutnyer planning baek punyer mau pi
MJ sbb for card member ada RM20
voucher tapi hampa sbb dekat BB Plaza under construction
"Will be opening back on August 2010"

Nasib baik leh
pi Parkson

Kalu dah bersoping
sahler tak sempat nak makan
jadi tapau mana sempat jer...
paling cepat MCD ajerlah

Bukan takat point yg penting aku mau voucher
sbb tu ler kene jadi "smart shopper"
cuma tak bessnyer Parkson ni tak macam JJ depa baik
takde expiry date
Parkson ni sampai 3 June ajer
harus ler aku jejak lagi next week

Aku tak beli tengok ajer yer
hehehe

Psst: Happy WESAK to all NON-MUSLIM blogger...to geng blogger semua enjoy ur weekend...cuti lama ni kalu ada gi holiday drive carefully yer

8 comments:

NeenaAnuar said...

besttnyer leh shopping mopping! hhehe..

enjoy your weekend dear! ;)

Rinna said...

Amboi sakan shopping yer.. hmm..sedapnya makan MCD tuh.. iye laa kalau dah shopping mana ada ingat nak makan..dah biz membelibelah kan.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

soping adalah terapi time marah..hahaha terapi yang sangat xbagus kan...tapi aku suka...hehehehe....

hapie holiday to u too...

Lady of Leisure said...

uish sampai seplastik besar gedabak tu ko soping ape posh.... bestnya aku lama tak buat aktibiti terapi minda(soping) ni hehe

saya_arief said...

ku rindu mcD..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya shopping....betul tu setiap org ada masalahnya..nak xnak idup kene teruskan...

zulkbo said...

salam..
penawar tu
mahal tu
he he..

3.z.z.3 said...

wahwahwah...nak shopping jugakkkkkk!!!