Klik Jangan Tak Klik

Thursday, May 27, 2010

Ya Ampunnnn

Aku mmg takde mood nak update blog
moubukan sbb aku takde citer
tapi sbb tenet aku makin tenat
dah naik lenguh jari jemari ku ni dok tekan
F5 mau refresh bila blogwalking

tau ada yg bengkek dgn aku sbb tak pi blog korang
tp itu bukan aku
aku mesti ginyer tapi dek sbbkan dah cuba bnyk kali fail nak buat lagu mana
I sedey tau
korang jgn marah aku yer...
marah tenet ni
yg asik tenat ajer

Malam ni aku mau layan
SHREK
la...lagipun ni final episode harus tngk

So aku mau blah pi cuci mata jab
(takde maknenyer jab...kalu boss tanya pi mana pi bank bnyk tul duit minah ni
asal lambat bank hehe)
tngk sales...JUNE is the best month for sales!! sales!!

lunch ni aku tak yah makan ingat mau tapau ni ajer
tngk ada selera ke tak aku kalu moody tekak aku pun moody...
kalu gumbira sedap jer tekak aku ni

sbb aku pun dah bosan asik makan ni ajer
vege2..

pastu mau beli "ice blended" ubat penenang jiwa
tapi tak mau starbucksla
ingat mau cari coffee beans
"sunrise"


Psst: Ramai gak blogger dijangkiti penyakit "moody" entah aku sekali sangkut sama hehe...so terapinyer ialah pi soping cuci mata hehe

19 comments:

Diarihatiku1976 said...

wah.. hang diet vege yekk.. tahniah ekkk

sI tEDI said...

aku dah kenyang makan mee bakso!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahah awas e2 penyakit berjangkit taw...but now dah kembali stabil dah my mood... :) thanks beb..coz sudi menjengah blog aku...sayang ko banyak kali..aku pun nak g soping la esok..hehehehhe

Dee said...

kt bts tu byk choice kan posh..yg perlu ongkosnya saja..hehehe..

~Blabberina~ said...

tu la godaan bln jun. sales dgn byk muvi best2..

niesz said...

yummy!subway mmg sedap!ehe..

NUNU EERA said...

enjoy ur shrek 2nite.. mlm ni i lyn prince of persia.. dpt tiket dri nuffnang..;)

TopsyTurvyMum said...

cuti sekolah je mesti ada sales kan?

sini pun sale gila2 pun bulan 6..yay!

cha said...

betul tu.hr ni mood suam suam kuku

black_mel said...

yup...mmg dh tersangkut...nasib baik x lama..hehe..

NeenaAnuar said...

hohohoho.. dah penyakit berjangkit dah jangkit kat you pulak yer!

hehee.. sabar ye dear... apa pun you tatapp vogue walaupun hati panas! suke ngan picture tu! :D

atty's said...

kadang2 mmg mood mari tenet lak spoiler..

takpe..nanti dah okeh update tau ..

terliur nengok ice blended..

☆ lieya latif ☆ said...

bab tenet mmg terus mood down.....mmg tak suke tenet2 problem ni...leceh tuk kite kan sis...

adoi..tgk ice blended tu terus rase cam menyedut sesuatu huhuhuhu

ratusiput said...

samala aku kat opis ni...tak tentu line...bila nk komen je sti problem.skt ati....!!iskk terujanya aku tgk yg last skali tu...

LiAnA said...

hoh.. i tgk tempe tu terliur2 lak kakaka... i pon sekrg mcm malas je nk update blog huhu

Mimy Hamid said...

aku kat umah tenet cam siot..especially tang nak upload gambar..tensionn..sbb tu kat opis je..hehe..waa nk tgk shrek gak..sumer tiket full book je..mencikkkkkkkkkk

Lady of Leisure said...

jangan malas2 posh hehehe... follower ko dah ramai giler ni... sentiasa ternanti2 entri baru ko tau... keep blogging..
:)

Azmiezas said...

sedapnye..ice blended

lily lotus said...

selamat melayan movie comel tu...