Klik Jangan Tak Klik

Thursday, May 27, 2010

1st WedDiNg AnniverSarY gIvEaway

PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY

Gedik2 dok blogwalking walaupun asik
"HANG" memanjang
last2 terjumpa
giveaway adiezaqistina yg interesting ni
mmg jarang masuk contest2 ni

mesti jangkit dgn NeenaAnuar
hehe

Jom kita joint beramai2 aku pun nak tau apa idea korang senang aku
nak kasik kat Mr Y
hehe

Just for fun menang kalah takde hal
hehe

Ini syarat2 yang harus dipatuhi yer

#.korang kener arr ikut Ibu Dini Nyer blog...tu mesti tau ~ I follow u...


#. buat n3 yg simple ttg hadiah ulangtahun yg sesuai tuk Mr HubbY iBu Dini ~sila scroll kat bawah yer


#. letak Komen serta liNk dia sekali kat IBu dIni nyer n3 ~ done


#. jgn luPa letak..gambar Diatas di n3 korang n side bar sekali ~ done

#. Last but N0t Least..tarikh tutup penyertaan adalah pada 30June 2010 ~ sempat ada sebulan lagi

#. Pemenang akan diPiliH olEh My mR huBBy...tgK arr hadiah aper yg dia Nak pIliH..so panDai2 Korang arrr Nak Suggest hadiah nyer ~ FM pun jadi ler (tak malunyer...sah mmg giler FM hehe)


#. hadiah tuk cOntEst 1st giveaway my anniversary...akan dsediakan oleh My Mr HubbY lepas balik Dr ostrolIa....lg 2 miNggU..so TunGGu ~ so sbb aku nampak perkataan australia tu alang2 kalu tak mo kasik FM kasik ler beruang KOALA replica punyer pun jadi ler hehe

Hadiah terbaik yang aku nak cadangkan actually tngk apa yg dia minatkan...memandangkan hubby ibuDINI seorang "perwira aka soldier" mau kasik apa ya...takkan nak kasik senapang kot hehe

I pertaruhkan jaket kulit...sbb jam tangan...wallet tu dah bese sgt...mesti lepas ni Mr Y dok tuntut kat aku pulak...hehe

pastu tambahan kasik ler "suprise" candle lite dinner siap pasang lagu romantic...mesti cik abe suker naaa


Psst: Bagus gak contest ni aku pun kekadang beku gak tak tau nak kasik apa kat Mr y hehe

9 comments:

NeenaAnuar said...

hehehe.. dah berjangkit yer! takpe babe.. masuk contest for fun best kan! secara tak langsung dpt kenal kawan2 baru! :D

anyway.. good luck to you dear! ;D

☆ lieya latif ☆ said...

GOOD LUCK SIS!! puh kiri puh kanan, moga2 tekene!~

adiezaqistina said...

hmmm..jaket kulit n candle lite dinner..mcm menarik..insyaallah..kalau mr hubby nak..anyway gudluck n thanx for support my contest...

qellissa said...

gud luck beb! best gak idea tu jaket kulit ngan candle lite...ngeee

ratusiput said...

em aku pun lama dah tak join2 contest ni.last contest aku join...contest ko...hehehe...ppssttt...aku ade soomething utk ko cam aku ckp aritu tp kena tggu laki aku blik...ehehehe...tu yg lambat tu...huhuh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck beb..klu dapat FM 2 kasi aku satu..:P...ha'ah kan kadang2 memang buntu kepala otak nie nak pikir hadiah tuk en suami nie..

SuRayA^i. said...

gudlak sis!
nnt for ur nx anniversary pun wt la kontes cmni gk kalo rse cm da xd idea nk bg ape hehe..

niesz said...

wa..gud kuck!gud luck!jgn lupe kak amik award kak entry niesz..ehe..

Azmiezas said...

akak tak berapa rajin nak masuk contes..heheheh..