Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, May 25, 2010

Memang aku tak suka AF8



Memang AF tahun ni aku tak tengok sgt pun dan kekadang tak tengok langsung pun takper

Satu jer bagus AF ni dia nyer transformasi dari pada zero tetiba leh bertukar wow....
ibarat kalu dulu takde confident or tak berapa nak cun terus meletop2

Tapi biasala kat malaysia ni kalu contestant tu ada pendidikan ugama sikit is a bonus ti him...so idakler setakat awex2 jer yg minat for sure makcik2 pun suker sampai kalu buleh mau buat menantu...yelah dah ler pandai nyanyi...ada background ugama...

Anyway aku rasa Shahir he deserve to won the competition sbb yang lain tu pada aku mmg tak bess....cam sama jer dgn market yg dah sedia ada sekarang...Shahir ni kalau tngk dia rasa cam nak tngk lagi jer berkali2....bak kata org tua2 sejuk jer hati bile pandang muka dia....

Harap2 dia keep low profile takut gak mana tau akan datang lupa diri lak...hopefully dia contoh cam ANUAR ZAIN yang menten low profile...dah ler hensem...sore sedap tp tak eksen tu yg peminat mau...

Psst: Tetiba lak aku minat dgr lagu ni berkali2....

25 comments:

NeenaAnuar said...

I suke ngan lagu baru dia tu!

I pun tak layan sgt AF.. takat gitu2 jerk lar.. org kata jgn tak amik tahu kann.. hehe.. but as for girls .. I really like Adira coz she's very consistent! :D

a d r e y n i e e l i s y a said...

aku pn x layan sgt af yang..
kalo kbtulan duduk dpn tv..
tgk je laaa..

hihihih....
a ah..
lagu dia best kan!!
hehe

sisdee said...

sekali imbas cam dr fazli pun ada neh hahhahahahh

dari sisdee yg tak tgk langsung AF8 cuma tgk final pastu tertido hahahaahhahahah

mahira oya said...

shahir yg pemalu...mak2 fav utk jd menantu mcm mawi dahulu kala..

I_Hate_Lolipop said...

jgn jadi mcm mawi.

y@n@ M!B said...

ehehe klu shahir ni tak menang sy pun tak kenal sapa dia..huhu..
mmg tak tgk pun AF kali ni...
mentor lagi besh! ^_^

ratusiput said...

akakkkkk tetappp suke mentor...ehehe..

::@.L.I.N:: said...

hahahha...tau tak pe... saya minat shahir masa dia memula masuk af...hiks... muka dia nampak best jer kalau tengok kan... saya stuju sesangat...

atty's said...

KTY PUN RASA AF8 TAK BERAPA BESH

Mimy Hamid said...

aku pun tak layan..tp mak aku excited sungguh...tp shahir menang puas hati..lagu sedap..muka pakejj..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

skrang dah demam shahir plak..hehehhe...lagu dia best...

☆ lieya latif ☆ said...

huh sis....adik lieya kat umah tu dok tergile2 ngan shahir nie....tak abis2 puji hensem....mmg hensem pun kan sis....hak hak hak gediks!!~~

Azmiezas said...

Ye lah Posh,..akak yg jarang tengok AF ni pun rasa sejuk hati jer kalau terpandang si Shahir ni..

Delimasari said...

morning
betul posh, AF8 SIS pun xikuti...
tp bla shahir nyanyi lagu tu
sedap jugak!!!!!!

qellissa said...

i pon x suka tgk Af8..hahaha..ekceli x penah tgk pon af8 ni so x kenal lah student2 af ni.. tp tgk si shahir ni cam ok.. rupa pon ado...hrp2 leh bertahan lama lah kot..=)

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka shahir..sore dia sedap..lain dr lain...nasib sy dah kawin kalu tak.....astagfirullah....
ha ha ha

sasha* said...

i plak mmg tak suka AF.nyampah kot tgk :P

niesz said...

hihi..niesz pon br kenal bdk2 af ni time niesz g tgk final dorg ni kat uma nenek niesz..uhuhuhuhu..layan kan je.even rase klakar lak ek..siap ade konvo lagik!ekekeke..

Rinna said...

Hmm..mmg minat tgk Shahir sejak minggu dia nyanyi lagu Anggapanmu.. best.. Lagu single terbaru dia pun sedap di dengar.. dan memang layak laa digelar Juara.. :)

NUNU EERA said...

minat adira.. tpi lps shahir memang ni, ari2 plk dgr lgu die.. n msa comment ni pun tgh dgr lgu die la ni..huhu..

ieda said...

wehhh aku suker shahir nieh beb .. suker sgt2 ... sib baik aku dah berpunya .. opssss hehehe

lagu die best beb .. aku dah dgr dekat berkali2 beb ... sakan minat :))

sweetfiza said...

daku pun mcm terminat kat lagu ni gak ....ahaksss....

Dee said...

lagu dia sedap juga..tp panahan mata dia yg boleh cairkan hati wanita tu..hehehe..

Lady of Leisure said...

aku pun tak tgk af kali ni... hehehe..

Mia-Ina said...

mmg dia layak menang...lagu dia sedap..same as to adira