Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, May 12, 2010

Ini bukan iklan rambut yer

tapi ini adalah iklan makan2 yer
Saja jer letak tajuk camtu
& sajer jer nak goda korang kan dah nak masuk waktu lunch ni
hehe

aku pun tak tau naper aku posing camni
yerla pagi2 buta kan tgh blur2
mood nak posing jadi kejung sikit
walaupun aku tau rambut aku mmg dah kejung
& need hair treatment
tapi posing tetap posing

tapi ni mmg entry makan daa
nak buat lagu mana
aktiviti makan adalah yg terbess skali

actually ni breakfast
kat "Pak Ramlee Kopitiam"
tempat aku mmg takde kopitiam yg bess2
so makan kat jerlaa
sinilaaa

Nak pi "Bangi Kopitiam"
lagiler cam hampeh
indah khabar dari rupa
aku mmg dah tak jejak lagi

Roti bakar ni mmg tak bess
aku still prefer uncle lims nyer roti bakar
naper la depa tak mo bukak
outlets kat sg buloh
huhu
pi kopitiam pun semata2 nak makan roti bakar jer

Murahkan asam laksa dia
harga promo
tapi tak order

"rainbow coffee"
waitress tu kata ramai order
tapi bila aku rasa cam minum kopi ice ajer
layer tu cam bese
susu cair + gula melaka
takde special pun

Aku gedik dok order "ABALON"
katanyer...rupanyer fake abalon
mcm bebola apatah
pastu oily lak tu
jenuh nak hilangkan minyak tu pakai tissue paper

Ini tulur is a must for Mr y
kunun2 for ENERGY
tak habis...aku tak suker
tp kalu sendiri bikin aku suker
(homemade)

Mr Y kalu dtg sini suka naa
"dry wantan mee"
tapi sup tak mo
aku lak dok perabihkan sup & vege2 tu

Makan camni confirm kenyang sampai ke lunch


Psst: Tgh busy blogwalking ni....sat lagi aku terjah umah korang ye.....masalah dgn tenet ni tak habissss huhu...mmg ler heaven boss takde tp kalu tenet lemb apa ker heinyer....

23 comments:

NeenaAnuar said...

air rainbow coffee tu nampak cam menarik jerk... tapi bile you kata tak dak apa yg special.. terus terbantut nak cuba.. hehehee...

ratusiput said...

line opis ngan ok ni...lehla aku campak komen...kalau tak..hampeh...sik takble je...uishh...makan lgi..?aku tgk gambo ni pun dh kenyang...mcm2 aku makan bila g blog ko ni posh..eheh..

-niD's- said...

dear....even hair kejONg senyuman tetap menawan.... i Like it....

makdara terdiva said...

eh..mati2 aku ingat N3 pasal rambut..hehehe..

FyZa said...

huhu..cukup x suka klu mknan yg b'mnyak sgt...(-_-")

TopsyTurvyMum said...

ok per iklan rambut pun..

mmg cun pun rambut hang:)

makdara terdiva said...

Beb, ni link kalau ko berminat yerr..

http://msueroomz.blogspot.com/

lily lotus said...

tenet ni pun saja ekk. time bos takdelah dia nak problem. hehe

honey amour said...

ko makan ke melantak??

Lady of Leisure said...

ko ni saje je tau letak pic makanan time2 cenggini sib baik aku baru pas makan nasik 2 pinggan wakaka

ieda said...

perghh beb .. semua sedapp .. kalau masak sendiri lagi best kan .. tapi tulah sesekali layan tekak tmpt mcm nieh best jugak .. cuma kalau berdua its gonna fun tapi kalau dah ramai2 .. binggiiit beb .. mihahaha

ps : ku menanti kunjunganmuuuuu wewewewe

nabilah_2908 said...

hrumm..kt sini pun intrnt tenat...jenuh tau..kejap2 server not found...huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE - PART 2

Nuraisyyah said...

husyooo..nyum3..trase lapa la plak..posh blanje boleh?? kekekke..:)

sI tEDI said...

sebbaik aku dah kenyang sbb makan nasi ngan nugget

hik hik hik

Mimy Hamid said...

macam kureng je menu dr ko citer ni..takpe aku suka ko jalan2 cari makan..dpt idea skit

atty's said...

bangi kopitian ..kty pun lama dah tak terjah .

Azmiezas said...

Macam kurang menarik jer menu dia,..atau mata akak ni yg KO?..

tapi laksa di amurah giler,..sedap tak??..akak tak pernah singgah lagi Bangi Kopitiam..

Softtouch [Hanim] said...

ingtakan psl rambut masa tgk pic mula2 tu..he he he..yg penting sis mantain cantik..
sy pun xbape suka bangi kopitiam menu dia xbyk, itu yg kat branch sg buloh lah..org kata setiap branch menu dia lain2 n xsama..entahlah yer

Rinna said...

Waah gi breakfast pun kat kopitiam.. makan plak sedap2 plak tuh..hehehe..kenyang tuh.. Rajin tuk korang berdua jalan2 carik makan yer..

umi_e said...

Salam... citer pasal makan-makan and makanan rupanya :p

jane said...

btol ke rainbow cofee tu rs bese jerk???

bru ingt nk rase

>_______*

~Bloggerina~ said...

bangi kopitiam mmg byk gak bad reviews.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku tertarik dengan air rainbow tue..tapi ko cakap xbest la plak..huhuhuhu...