Klik Jangan Tak Klik

Monday, May 17, 2010

Aku tak marah kesian ajer

Kalu mau tngk klik2 kasik besar yer
nampak tak kat shout mix tu
dulu silalat ni menyamar nama dia "IMA"
yang ni aku dah "BAN"

pastu timbul balik "GUEST" pulak
dok kata kat aku sedap jer
tapi kalau berani sgt letak ler link
yang ni lak aku dah lupa camno nak BAN

Dulu mula2 rasa nak marah gak
tapi la ni aku pun dah tak koser
buang karen ajer
lantak ko ler bagus gak org kutuk2 kita
dpt pahala & trafik pun meningkat

kesian pun ada sbb aku pun tak tahu siapa
dia & kenapa dia tak puas hati aku
kalu takat main2 guna anynomous baik tak yah
kalu tak puas hati baik jumpa face to face lagi senang
setakat baling batu sembunyi tangan
apa barang
Aku maafkan jela...dah mental nak buat lagu mana
tak leh tngk org lain happy sikit
Utk anonymous ni nanti dtg ler
selalu yer.......hehe
Tuhan saja yang tahu siapa gerangan
nyer anonymous


Psst: Kadang2 rasa cam nak buang ajer shoutmix....tngk ler camno....tp susah ler blogger nak tinggal jejak...ramai gak blogger yg tak pakai shoutmix ni...

21 comments:

eqbalzack said...

o00....abg eq dah merasa lalat2 ni dulu...takde 'carutan' yg sesuai utk lalat2 ni...

skrg no shout box...kosong je blog...
dan comment pun set yg ada google account je...

ramai pendengki kat luar sana tu...pantang tgk org senang sket...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sabar jerk la beb...diorang tue sebenarnya jenis manusia yang xleh tengok kesenangan orang lain..walaupun kita xkacau dia..tapi seboleh2nya dia akan cuba nak menyakiti hati kita..xpa beb..ko dapat pahala...dia cakap2 pasal ko..aku tetap suka datang sini..biarlah dengan si lalat tue...kasi sembur racun pemusnah jerk..hehehehehe

NeenaAnuar said...

botoi ckp abg eq tu!

I buang my shout mix b'coz of one bloody palat lah! ade sekor yg menyinggah pastu bubuh comment cam haram.. gunakan 'guest' name gak!

after I delete the shout mix & not allowed for anonymous comment... terus my blog free from palatsss! hehehee..

A D I A said...

pantang i tul org kalau masuk tinggal kmen camtu pastu lari. tak suka je get lost la yg gigih nak masuk blog org sehari 10 kali buat pe kan??

a d r e y n i e e l i s y a said...

a ah yunk...
aku dh buang dh shoutmix segala neyh..
hentam je la kan ramai nk tggl jejak ke tak..

yg pntg mls nk layan anonymous segala ni

Leenz Yusoff said...

abaikan si pendengki.. janji kita tahu apa yg kita buat tu.... all the best ;)

TopsyTurvyMum said...

bangga beb bila ada lalat ..terasa cam diva gitu..ada org suka..ada org tak suka:)

bila la lalat2 ni nak dtg blog aku..teringin gak aku nak songlap duit depa dalam bank hahaha..

aku rasa guest pun boleh ban jugak..dia ban ip address. Aku pun cam teringin plak nak buang shoutbox..

qellissa said...

adessshhh, biasalah lalat2 ni..berani komen tp x berani ltk link ke, nama ke, email ke...bak kata pepatah baling batu sembunyi tangan..saja nak wat u sakit ati je tu..abaikan lah babe..by d way, x semua org sukakan kita tul x..biaq p lah ngan org camtu janji kita bahagia ...

ratusiput said...

pelik kan dorang ni.tak suke tp still follow nk tau apa kite buat.bagus gak posh...atleast ko ade fan club...ehehe...jgn layan org camtu.dia jeles sbb blog dia tak ramai org g cam blog ko...ehehe..

rasp said...

i dah guna shoutmix bukan sebab apa pun...
ada dlm sebulan lebih kot asyik error je...
so, kasi buang je :D
and itu lalat...
aiyoooo takde tempat lain ke nak hinggap...

Dee said...

biasanya org yg pakai anon ni org2 yg kita kenal di luar..kwn2 kita..or penah jd kawan2 kita..or org 1 opis..kebiasaannyalah..

Rinna said...

Hmm..ada jugak org yang cenggini ekk.. tak leh tgk org senang sikit.. org happy jek mesti nak jeles..kan.. Posh kamu gi ambik pemukul lalat tuh.. gi libas sikit lalat2 yang dok singgah sini tuh.. atau pun spray jer..ngan ubat nyamuk..

ieda said...

ish beb toksah layannn .. biarkan dia .. lama2 dia insaf sendiri dan sendiri mau ingat .. hermm lagipunn biar org buat kita , jgn kita buat org .. dan kita x tahu aper masalah org tuh kan .. ermmm entah2 org yg kita kenal .. yg ari2 masuk sini .. x tahan agaknya tgk mu sokmo happy ..
biarkan ajer ..

re : beb aah lah mu ada komen ker kat den nyer comment , x kuar beb .. kuar kat shoutmixc jerk .. asal erkkk huhuhuh

niesz said...

ade gak manusia mcm ni kan..emm..da salah tu mmg mcm tu la..xberani nk berdepan..pkai anonymous..haha..mcm kecut je..niesz mmg xsuke org mcm ni sbb niesz pon da pnh kene..mcm ape ntah..penakut!

Azmiezas said...

bahaya jugak rupanya ada shoutmix ni ekk??..tak sangka ada org buruk perangai macam tu kan..

Rambut sama hitam,..hati lain2..

sabar ye..

Bitter Sweet said...

spesis lalat ni mana2 pun ada posh..aku pun penah kene..mmg geram tok sah ckp lah, siap melucah2 lagi kat shoutbox aku..dasar sengal..

Mia-Ina said...

tumpang lalu..anyway mia doakan kak posh hepi2x selalu ye. selalu baca blog akak dlm silent

Lady of Leisure said...

sabar posh ini yg dikatakan antara dugaan berblog... akan ada org yg tak puas hati... yang penting ko kuatkan semangat..
:)

sisdee said...

kdg2 org yg cmment camni org yg dengki...dorg tu mgkin kenal kita tp tak berani nk tgr depan2..

konon2 kenal sgt le kannnn..lantak pi le...dah sah2 kita punya blog kan :p

y@n@ M!B said...

erm sy pn ada je org dengki dgn blog sy, tp so far org tu lom lg la brani2 nk kutuk2 secara terbuka kt blog sy...

xyah buang shoutmix..sis wat xtahu je..klu sis buang shoutmix nmpk sgt sis mengalah dgn dia..layankan aje..nnt dia yg saket hati dgn sis..hehe..

Mimy Hamid said...

macam tu la aku kena...aku tak mo letak shoutmix..bnayak mulut puaka jahanam..tak kose aku nak melayan bukan aku takut ke hapa...tp tak kose nak nengok bahasa kesat anon..