Klik Jangan Tak Klik

Saturday, February 27, 2010

Siti pakai

Nak duit mcm "nuffnang silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

U all taw tak mana nak cari
mende ni
tinginla nak pakai
namanyer pun aku tak tau
takkan nak panggey "anak tudung" kot
tapi takkan topi kot
cam trend la pulak la ni
aku dok cari satu Times Square tak jumpa pun
pakai ngan spek mata itam mmg meletop


comeikan dato CT
cam jepun pun ada
comei cam anak patung
berubah just becoz of the contact lense
& fake eyelashes
aku ingat nak buat lagu ni
mana taw leh comei cam Dato
ada hati week sikit
hehe

Psst: Saper taw kasik info sikit yer

12 comments:

Mia-Ina said...

hehe..kak posh nk jd pengganti ct ke?

Maharani said...

komen ni ikhlas yer... membina tu tak tau la. hahaha....

nak habaq bentu kena panggil beanie. kat forever21 byk. g la carik. seswai utk bad hair day.

NeenaAnuar said...

I rasa siti punyer 'anak tudung' tu custom made lar.. susah sikit nak carik kat luar.. dia punyer dah sah2 brand dari Dato' Bernard Chandran tu... huhuhu..

salmajusoh said...

penah nampak dekat jln Tar...kalo xclap 15 hengget je

Uncle Lee said...

Hello Posh76, nice blog you have. You have good taste in colours. Love the various colours you use.
Have a pleasant weekend and keep a song in your heart. Best regards, Lee.

NaNaJoe said...

hehehe~~i xtaw la sis....tp mmg meletop kalo sis pakai tu..huhu~~

Ms AiReEn MoHd said...

aku jumpa kat forever 21, tak silap aku ade ade try ade amik gambo gak..kekekekeke tapi aku tak jd siti pun...mcm nak mati ade tgk muker lebo sendiri

Lady of Leisure said...

benda ni org panggil apa ek.. nak kata anak tudung bukan.. tapi aku ada nampak kat kedai jual baju2 sejuk.. ke bukan ek.. tapi nampak style kan pakai gini ngan sunglass..

ME said...

kat mid valley .. kiosk yg jual segala bentuk topi tu ada .. ada yg ada owning nampak cam topi la

SECC said...

rasenye snow cap kan name dy .
hehe .
kut lahh .

POSH76 said...

u all thanks yer nanti mau pigi cari...kalu jumpa i kasik review naaa

nadd . said...

beani or snowcap ;))