Klik Jangan Tak Klik

Sunday, February 28, 2010

Promo 3 days only

Nak duit mcm "nuffnang silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

PLEASE SCROLL DOWN FOR THE NEW ENTRY

Seperti yg dijanjikan
aku mau kasik promo ini
butik name as
"OUTLET BJUTI"
baek punye
kasik up sikit malay nyer business k

Ada yg bertanya turun brp banyak
mmg banyak beb
imagine baju yg reger sampai RM500
dapat 60 to 50%
ada baju kurung turun sampai RM39
dress yg aku beli tu lagi syiok RM29 ajer
tapi kalu pakai mmg lawa
"terletak"
pagi ni aku dah pakai
my colleague ada yg tego
"nice dressla"
hehe
lagi baju melayu lawa giler turun sampai RM98
citer bnyk pun tak guna
baek korang gi sendiri
cayolah cakap den ni
hehe

Niler butik yg tgh buat
"clearence stock"
so saper yg kerojer kat KL
especially kat area TAR
butik ni located kat dlm "maju junction"
Sales dia sampai
28/2/2010
So apalagi gi ler serbu
saper yg nak ada function mmg elok
sgtla pergi



Ramai giler yg "memborong"
termasuk me & MIL
rugi tak beli reger yg beratus tu dia leh
turun sampai murah giler
& good quality pulak tu
Aku pun beli gak tapi tak banyak cam MIL


Dah habis borong ingat mau balik
MIL siap lepak lagi dgn owner borak2
owner dia nama
Puan Lisa


Actually depa buat clearence stok sbb
open a new boutique
kat Maju Junction gak

Yang bessnyer
owner siap suruh aku terai
mmg lawa giler
tp time limited sbb MIL ada hal lainlak
kalu tak mau aku terai
hehe (pantang kene pelawa)
lawa tu beb baju2 dia
& bonus owner dia lak very kind
& friendly
Ni kalu nak dekat raya leh mai
hehe
baju dia mmg meletop2



So sebelum balik wajibla ada gambo2
sebegini..besskan sumer pun giler bergambo
layann hehe
sempat lagi aku kasik
blog & no tepon
nanti leh ler calling2
hehe

Thanks to the owner
sbb bg layanan yg paling mesra
(kalu terbaca blog ni silalah komen...mcmla depa ada masa hehe)

So saper gi sana borongla bnyk2
mcm2 ada
selendang & tudung glemer2 pun ada

Psst:Bestkan kalu ada butik camni...aku pun tingin nak buat camni...my own design collection...berangan nombor satu...hehe...

20 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

ngeeee mmg sonok nak nak da gaji ni...pengcannn la posh wehhh

babyfreaks@ratusiput said...

nasib baik kt kl...selamaaaaaaaaaaaaaaatttttttttt wallet aku...ehehe..

Azmiezas said...

Bestnya..pantang..ada sales..

28/2 last kan?..sempat lagi ni..

Mimy Hamid said...

weh turun baper rege nya..hihi..nak gak tau..ntah2 ko rasa murah aku rasa mahal kot...hehe

fikaryna said...

best2..kalau posh bukak butik..mmg nak g terjah..huhu..

hawa lilis suriyani said...

bestnye sopink..hehe

NeenaAnuar said...

wow!! hebat sales nie.. kalau sempat nanti I jenggah..

anyway.. I loiikee.. sempat lagi posing2 kannn.. yg penting org yg nak posing tu haruslah sporting sama! ;D

Dee said...

sales je sana sini..tp xdak bonuslah..huhuhu..

Rinna said...

Bestnya jalan2 sopping2 ngan MIL.. Cantik2 gak baju2 kat butik tu yer.. :)

Delimasari said...

bestnya = leh memborong
tp xsempat nak g = 2morow kena g melaka

zulhilmi bdk blur said...

mmg sono...
tmbh dpt gaji..
hihi

Eri-chan said...

bestla Posh, u ramah mestila tuan nye butik layan karenah u jugak kan..ahahaha..mcm kena pergi jek...dah lama tak ke maju junction

NaNaJoe said...

alahai murah nye~~macam tertarik lak..huhuhu~~

SuRayA^i. said...

heheh sis, bab shopping nh mmg smgt eh~ XD

Lady of Leisure said...

ni mesti dapat gaji kan.. boleh la soping sakan.. bestnya... salam maulidur rasul posh.. slamat bercuti..
:)

Alyssa Villamor said...

wah! dapat idea nak pakai apa tok annual dinner!thanks!
tapi banyak lagi ke baju2 nye?takut yg lawa2 sume dah kena balun..huhu

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

amboi borong sakan... :-)

noradzlina.kamdani said...

xpe arr tumpang tgk je le...xsempat gak nk g jln TAR

Ashikin said...

amboiiii ur MIL ni layan je kepala posh kan. ajak amik gambo dia pon begambo. ajak posing dia posing. yg tukang ajak shopping manjang je xtau sape punya keje. ahahahaha.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alamak beb aku baca N3 nie..dah masuk bulan 3 la..uwaaaaaaaaaaaaaaa..kecewa.. :(