Klik Jangan Tak Klik

Thursday, October 22, 2009

Smile From Your Heart

Senyum

Senyum seindah suria
Yang membawa cahya
Senyumlah dari hati
Duniamu berseri

Senyum umpama titian
Dalam kehidupan
Kau tersenyum ku tersenyum
Kemesraan menguntum

Senyum... kepada semua
Senyumanmu amatlah berharga
Senyum... membahagiakan
Dengan senyuman terjalinlah
Ikatan...




Psst: I like this song...masa keje MBB dulu depa selalu pasang ni sbb nak kasi frontliner senyum to the customer..I luv the melody...tp aku rasa kalu aku nyanyi lagi sedap....hehe

30 comments:

ieda said...

beb .... que nyer nuffnang kat blog satu lagi lah .. kat business aku nyer blog .. heheh dah lama x tgk berapa aku earn .. maleh tul nak letak kat blog personal nieh ...

aper2 punng aku akan bantuu koo klik2 .. hehehehhe nanti kalau ern banyak .. belanjer tauuuu

Rinna said...

dengar lagu nie pun dah boleh senyum2 depan PC nie..haa.. tapi kontrol la jugak kang org kat giler senyum sorang2..hehehe

Lady of Leisure said...

hahah.. lagu ni ok lagi...
sedap didengar...

yg aku paling tak leh tahan lagu senyum lah ahai cik mek molek tu wakakaka...

kalau tgk iklan dia lagi lah aku tak tahan...

POSH76 said...

ieda~ala letak ler kat personal blog ko...nanti aku leh kelik2...alhamdullilah murah rezeki hang...ala banjer2 ni no halllah...insyallah...hehe

POSH76 said...

Rinna~tuler pasal rasa bersemangat nak keje..kalu tak rasa cam dragging myself come to work...huhu

i pun biler baca blog selalu gak senyum sorang2..hehe..tp coverline

POSH76 said...

LOL~lagu ni guna utk opis2 besar mau kasik staff senyum daa....

i like that song too...leh gelek2 lagi...hehe

Mama-Danish & Sarah said...

jom kita senyummmmm sampai ke telinga....

petua awet muda tue....

Topsy-Turvy Mum said...

hang nyanyi harus la lagi sedap kannn...rajin karaoke ekeke!

ikiqzana said...

senyum itu satu sedekah...

sadap2 lagu tu.. suker.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

senyum..senyum..memang mood hapie nie..so mari kita senyum...

POSH76 said...

Mamadanish~betul2 hepi ker tak hepi kene senyum sokmo...hehe

zarin said...

i pun suka lagu ni...bila dengar sure akan senyum sorang2 :D

CINTAMANISZ Lite said...

uii...lagu tema dorm akak masa skool vokay dulu tu, hehe..mana leh lupa lagu ni..lagu kenangan skool..
bila nyanyi lagu ni..rasa mcm tgh form4 form5 lagi..padahal sebenarnya dh tua dah, haha..

sah90 said...

Macam pernah dengar lagu ni..
Tapi dimana ya?
Lupalah..
Maklumlah,
makin meningkat remaja..
Ahaha..
(^_^)

Ella said...

amboi..happy nampak...
good for u..

aku tgh tension farmville takleh bukak ni...hahahah

pakcik kordi said...

peh...beh arr lagu nie..nostalgia sungguh rase...cm zamn2 dl2 plk...hihi....lama tol tk dgr....tq waks....=)

rasp said...

senyum2 sokmo amalan elok tu sis..
leh nampak awet muda gak kan hehehe

niesz said...

hihi..ya..smile!!mmg patut semue org dgr lagu ni..confirm tersenyum sorg2 lpas ni..
senyum kan sedekah..x luak pon if kite senyum..manis lagik!

POSH76 said...

TTM~lagu cam kekanak ni leh ler nyanyi..cuba hi pitch mau kerlaut gamaknyer...hehe

POSH76 said...

Ikiqzana~betul2...senyum tu kan pengubat hati yg terluka...wahhhh...

POSH76 said...

Purplelicious~Wah gumbira sungguh kau yer...hehe

POSH76 said...

Zarin~Ada juga geng yg suker lagu ni..hehe

POSH76 said...

Cintamanisz~betul2..mesti cikgu suruh senyum sokmo...ala mana ada u look younglaa...biar umur meningkat..hati mau muda selalu...hehe

POSH76 said...

sah90~ker dulu ko kerje MAYBANK...ari2 kat menara pasang lagu ni suruh maybankers senyum...hehe

POSH76 said...

Ella~idakler hepi sgt...dalam hati tuhan saja yg tahu..huhu

amboi free nyer...hehe

POSH76 said...

Pakcik kordi~aiik zaman pakcik mana ada lagu ni...tifu2...pakcik dah tua...lagu pramlee adalaaa...

POSH76 said...

rasp~betul2 walaupun camna poblem pun mesti smileeeeeee...

POSH76 said...

niesz~kalu u pun senyum gak...dpt pahala i hari ni....hehe

Mimy Hamid said...

senyum sokmo...smpi sengeh kerang busuk........hehehe

POSH76 said...

MimyHamid~senyum jgn tak senyum..hehe