Klik Jangan Tak Klik

Friday, October 9, 2009

Murah rezeki

Entah apalah nak jadi dgn aku tebiat nak berblogging jer memanjang la ni..kalu tak update aku rasa cam serba tak kena..lepas dah update baru ler aku lega leh continue kerje...kan bess kalu aku jadi reporter...mcm2 citer aku leh update...hehe

Salam hari Jumaat...bess o kalu keje hari ni sbb last keje...yess esok cuti yeye....leh jenjalan....tapi day time jelah...petang Mr Y nyer nan ado..sbb ada org nak sewa alat muzik dia....sanggup tunggu tu..aku nak tunggu skali dia tak kasik sbb dia takut ane2 kat situ ngurat aku kot...hahaha....aku nak pi merayap tempat lain pun tak kasik...habis2 dia kata tunggu kat umah...huhu

klah ni citer smlm sebenarnyer...tp alang2 aku dah amik gambo & citer korang layan jelah....minggu ni minggu murah rezeki sbb asik kena belanja......alhamdullilah murah rezeki korang...belanja ari2 pun takpe..hehe...dulu semalam joe belanja kat "khalifah BISTRO" smlm lak abg shaari belanja "nasi ayam berempah" teramatlah sedapnyer...no picture taken sbb sibuk makan...hehe..seganler pulak asal kuar dgn depa mesti mau amik gambo...depa lum paham betapa aku ni blogger tegar...hehe..

To Joe & abg Shaari...thanks so much sbb selalu belanja aku & tauke oren aka NORA...hehe

Air Asam BOI ni mmg sedap sgt....keneler minum air masam cam gini...kasik buang lemax tu....

Gambo owner blog harusler ader...sedap giler air ni....bukan apa nak kena cairkan lemax dalam badan ni...nak2 lepas raya.....kuang kuang....minum sambil pakai baju raya...hehe...nanti aku kasik gambo full next entry k...jeng jeng...

Psst: Hepi weekend to all the blogger....apalagi OPEN HOUSE ler yek tak habis...selagi tak habis raya...jgn makan banyak2 nanti tembun...hehe

20 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya minum air ais time2 panas nie kan...leleh ok air liur tengok..huhuh

ieda said...

salam yang ... aah lah den punn dah rasa ketembunan tuh dah nak nyingah kat den .. huwaaaaaaaaaa

poser2 lepas nieh .. heheheh

Mimy Hamid said...

tu air asam boy ke?? lain benor color nya

rasp said...

bestnya dpt makan minum free...
bertambah lazat rasanya hahahahha..

Anonymous said...

dapnye........ have a nice day

Delimasari said...

dapnye...

POSH76 said...

purplelicious~tapi mmg sedap giler...tak cayo terai..masam manis...hehe

POSH76 said...

ieda~salam..tuler pasal...patutnyer lepas poser selim...ni lepas raya asik makan2...ha amik ko gumuk balik..huhu

POSH76 said...

MimyHamid~ betul ayak asam boi..ko pi la terai kat restoran nasi ayam hainan..mgm sedap giler beb...aku pun pelik naper kaler nyer ijo bukan kaler oren yek...hehe

POSH76 said...

rasp~tulah kalu beli sendiri tak brp sedap...hehe

POSH76 said...

Anonymous~mmg sedap...u too have a nice day...hehe

POSH76 said...

delimasari~mmg sedap banget...hehe

Azmiezas said...

alamak..terliur la..air paling faveret tu...teringat masa bulan posa ari tu..akak selalu minum air tu.....sedapp..masam2 manis kan...

Ashikin said...

ahhhhhhhhh sedapnya. tertelan liur sery ni hah!

babyfreaks@ratusiput said...

kalau kat jb air asam boi kale oren posh.kalau kale cam air hang minum ni...panggil ais limau...
dia blend ngan kulit limau skit...then letak asam kale putih...kan?kan?kan?ehehe..

chipsmore said...

air asam boi tu macam sedap ouhhh...

klik klik iklan anda ;)

sis_nita said...

kita nak bunag lemak kan.. petua org dedulu..

pepagi minum air kosong yang dicampur dgn perahan lemon..

nampak senang jerr kan..

tapi MALAS nak buat..

hehehehe!

n.u.r.u.l said...

weiii...ayor asam boi ni mmg fveret aku. aku tgok pakcik yg buat ayor ni dia pakai limau kasturi dgn asam masin je. senang ropenyer...tp senang lg kalau kite beli kan??? wakaka. aku lepas pose ni ramai yg tegur kurus sikit, aku rasa sbb ayor asam boi ni la...

d.a.m.i.q.u.l.a said...

sedap gile air asamboi neh.tp apsal kaler mcm epal kasturi mcm sikret resipi jer?

Kaseh said...

air asam boi ni mmg sedapp..tapi aku suka gak apple asam boi.. lagi sedap beb..pokoknya apa je air buah ko order ko mintak ngan asamboi..sure mabeles..belimbing asamboi pun lazattt