Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, October 13, 2009

Mari Beraya

Hi kengkawan...eee lambatkan aku update...sbbnyer ari ni ada rombongan "cik kiah" ke opis baru BTS.....first time p sana...nanti aku citer next entry yer...ni pun aku baru balik....tapi sebelum continue keje haruslah wajib update blog dulukan....

Seperti yg dijanjikan...ada ker aku janji ngan korang....harusler aku tepek aku gi open haus on weekend....jenjalan raya....tapi so sad sempat satu omah ajer...apakan daya Mr Y ada appointment lain...jadilah..better than nothing....

Sian Poposh buat muka sian...nak ikut yer....hehe


Gambo menggedix ngan Mr Y harus ada....hehe
bling2 siap dgn bulu mata pelesu tu...la ni kuar jer wajib pakai...sampai tuan umah tegur...hehe jgn tak tau wifey Mr Zaidi pakar kecantikan....dia lagi terer pakai bulu mata pelesu...so mentor aku la ni...hehe


Nilah rumah tuannyer Mr Zaidi & Mrs Lyn...


Nilah antara menu2 yg dihidangkan..amik ko mcm2 ada....Nasi Tomato, laksa,lemang, ketupat & Serunding, Spaggeti (sedap beb gravy dia)....mihun goreng.....penuh satu meja... Tengok tuan omah masa aku sampai pun sibuk sungguh...almaklum ler aku yg paling awal rasanya...tapi bess camni so tuan omah bg layanan "mesra alam" sungguh...hehe


Tengok aku bukannyer makan sgt...tapi aku enjoy posing2 ajer..haruslah kan....hehe..yg bessnyer tuan umah siap oper lagi...depa laki bini pun sporting suker bergambo..aku lak pantang dia ajak laju ajer...hehe


Posing lagik....nice deko kan...aku paling suker cermin dgn white curtain tu....so sweet...hehe


Siap bergambo dgn mum tuan umah...mak dia pun kaki bergambo...oraitlah....Mr Y kena paksa bergambo....control macho gamaknyer..hehe


Antara guess yg mai...tp aku la yg paling sebok...bukan sibuk tulun...sibuk bergambo...hehe


Posing lagik..masa nak balik...hepi sbb dah kenyang...u all nanti next year buat lagi yer....kalu ada tuan rumah paling peramah...aku vote untuk korang berdua...korang berdua mmg bess...

Thanks for invite us...



Psst: Ari ni pun best gak "BIG BOSS" belanja dari breakfast sampai ke lunch...aku dok terpikir camno kalu aku kijer kat area ni....habis soping ler jawabnyer.....sempat masa lunch tadi kasi hint sama CEO kasi naik gaji...sebab kene keja tempat banyak soping...hehe..relevan ker???

16 comments:

Azmiezas said...

Amboi Posh...kalau suruh posing...habis langsir2 umah orang u selak-selak yer....he..he..

Rasanya Posh kena tukar profession le...

Lady of Leisure said...

posh,
lawa baju raya ko... rambut pun lawa.. tuan punya badan cantik jelita...slim lak tu...

sis_nita said...

uhuhuhu!

sekali pandang cam artis laks ko ni beb..

amboiiii..

ko kansss.. berposing cam kat umah sendiri ehhh..

hehehe!

Softtouch [Hanim] said...

he he he..selalu org open house sibuk makan..sis sibuk posing2 snap pic...klaka lah sis nie..spoting sungguh..sukalah...

banyaknya menu dia sisi..terliur tgk..mmg nestul kalu tuan rumahnya mesra alam kita yg tetamu dia xlah segan sgt kan nk makan2/dtg beraya..

neezareef said...

selagi namanye raya buulan syawal teruskan beraya..

bergaya la posh baju lawo...

POSH76 said...

Azmiezas~Tula jgn dioper...tu yg terlebey sudah...hehe

I tak selak..i posing2 ajer atas permintaan tuan rumah yer...hehe

tulah psl...hehe

POSH76 said...

LOL~yolah lawa....anyway Thanks...masinlah mulut hang sentiasa...hehe

tp tang selim tu lum jadi kenyataan lagi...la ni aku badan dah naik sikitla...huhu

POSH76 said...

SisNita~sbb skali pandang....kalu pandang berkali2 cam apa lak yer...hehe

tulah psl terlupa diri...itu omah kengkawan leh ler jadi antu sikit..kalu umah org lain idak ler buat gitu..i pemalu u...huahua

POSH76 said...

Hanim~I tak suker makan sgt..amik ciput2 jer..i enjoy posing2..pantang ada yg oper nak amik gambo..lajujer mencelah...hehe

I mmg spoting...untung bwk I ....tak habis makanan..hehe

My fren ni mmg mcm2 menu dia masak....mmg terer masak & mmg sgt mesra melayan tetamu...

Tapi adegan camni sbb kt org very the close...kalu umah takde nyer nak buat lagu ni...i penyegan u...hahaha

POSH76 said...

neezareef~beb kan ada 1 week lagi...slagi ada jemputan layan jer..


lawo baju raya ler kununnyer...hehe

Mimy Hamid said...

ko dah macam gadis berkurung biru menyambut tetamu tp ko yang tetamu nya...hiihih

Delimasari said...

mmg pandai bergambar... c posh ni..

Kaseh said...

ayu betol ko berbaju kurung..suka aku tgk..

POSH76 said...

MimyHamid~tulah aku lak dah macam tuan omah...hehe enterprem jab...

habis dah tuan omah sibuk masak...kuang2...

POSH76 said...

Delimasari~ bukan pandai tp mmg pantang nampak camera or video...hehe

POSH76 said...

kaseh~control ayu jer tu....hehehe

Thx