Klik Jangan Tak Klik

Monday, August 10, 2009

Sibuk Giler

Harap maklum wa sibuk giler.....tngk komen korang pun tak berjawab....blog pun tak dapat nak update...walaupun ada entry nak masuk....korang jgn lupakan daku...huhuhu

Aku nak napas pun tak leh ni....

Anyway thanks pada yang bertanya...aku adalah curik2 kejap kat blog korang......menci tullah keadaan camni....aku baru jer nak mesra alam dgn korang...tetiba masa ni gak ler company nak buat " transition".

Dugaan sungguh "dasat" daripada management aku la ni.......korang doakan kejayaan aku yer....seksa kalu company ada "kroni2" ni..depa akan "bias" dan buat company ni cam "apak" dia punyer....

so aku harap sgt new management ni akan totally different from the existing...tp kalu ditakdirkan lebeh kureng sama walaupun dah pelbagai usaha dibuat...maknanyer aku terpaksa "selamat jalan romeo" angkat kakilaaaa. Aku takkan berganjak walaupun seinci fulamak ayat baekpunyer.....selagi aku di pihak yg benar....

Aku percaya rezeki di tangan TUHAN bukan di tangan "KUKU2 BESI" ini....Amin

...sori geng just nak luahkan perasaan....

13 comments:

ME said...

byk2 bersabar dik

Lady of Leisure said...

bz ek... cian ko posh...
patot la lama tak nampak ko update blog ni n jarang nampak ko menjengah umah aku.. ingatkan ko dah lupakan diri ku ini.. huhuuhuh...

poposh sihat?
arri n molly kim salam.. hehehe..

babyfreaks@ratusiput said...

wokeh...aku org pertama yg akan doakan ko posh..ehehe..

Azmiezas said...

Sabor yer....jgn angkat kaki dulu, tengok dulu mcmana....kalau keadaan x o.k bru choww..sekarang ni bukan senang nak carik keje....cehhh....bg nasihat nmpakkk...berckp dr pengalaman......

iNsaN BiaSa said...

"selamat jalan romeo..hanya utkmu syg.."ceh2..ternyanyi plak..xpe yang,hopefully new mgt tu ok ssgt from existing mgt....

Mia-Ina said...

meluahkan perasaan tu 1 terapi posh..hehe..aku tkg mendengar je...tabahkan hati..rezeki di tgn allah k...

Iena said...

nk wak cmne... kite mkn gaji beb... ada mase relax jenggo nk mampos... ada mase busy giler... paper pon, hope kebizian ini hanya sementara sajer... miss u... muaks!

Ella said...

patutlah susah nk tgk jejak ko skrg ni..
bz eh posh..

takpe..utamakan yg penting okey..

sweetfiza said...

sabar je la yerk ...
biasa ler klu ada kroni2 ni ...
mmg ler klu fkir2 mmg x leh nak diamkan je ..
tp kekadang tu x leh nak wat apa gak kannn....

ninie said...

biasalah la kalo ade puak-puak nih... kita yang jd mangsa.... tak adil kan..

Rinna said...

Alahaii ciannya dia..tak pe laa..wat le keje..tuh elok2..yer..bila2 free leh laa berblogging..tuh.. :)

Softtouch [Hanim] said...

xpe sis...sy tetap jugak tggu update dr sis..sy pun bz jugak smpai xde update pun..yg update pun sbb auto published kan..:)

Dee said...

pernah merasainya...12 tahun akak bertahan..last year baru tukar keje..dh x larat dh nk lyn peel old mgmt n kronisme ni..