Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, July 8, 2009

Utang TAG

Hari ni aku ingin tunaikan kewajipan aku membayar hutang TAG...sori geng lama baru mau bikin...tapi aku sudah kasi tau ..apa pun aku mesti akan buat...insyallah...cayolah cakap den...anyway aku tima kasih sangat sbb korang sudi mengetag aku...hehe

1.Tag from Rinna dated 28/6/2009...cam buat report lak...hehe

Peraturannya:

Perkara2 yang perlu anda lakukan ialah:

1) Copy gambar amal Islam di bawah (yg ni save dulu nanti dah kautim baru tepek kat blog)
sejuk dapat award ni....


2) Kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama.Korang tak buat siap korang aku babap kang...penat aku buat ni sumer & dok pikiaq nama korang..hehe
1. Eryn (chef mentor aku)
2. Ninie (super nama my niece)
3. Era(aku tau ko rajin buat)
4. Mr Kacak (Kacak ker...)
5. Kikin (ni rajin update blog)
6. Luvly Ma ( Mmg luvly)
7. Jay Damien (ni rajin tulun KLIK2)
8. Rox (ni pun sifoo aku bab diet & fesen)
9. Ena (komentar pofular)
10. YanaMib(saja mau kasik tau aku rajin klik2 blog ko...haha)

2. Tag & award dari Nurul dated 3/7/2009...thanks sbb bg kat aku hehe...



1. Nama timangan anda?
POSH laa saper lagi..hehe
2. Anda seorang yang?
brutal tapi emo bley
3. Insan yang teristimewa?
My hubby & family
4. Lagu kesukaan?
Currently aku suker lagu rancak...lagu "pakai buang" stacy bley (aku cepat boring daa)
5. Makanan kesukaan anda?
Roti bakar tapi mesti KOPITIAM punyer...
6. Sikap yg membuatkan anda stress?
Suka carik pasal dgn aku, force me & buat keje lemb...
7. Warna kegemaran anda?
Purfel kaler...tp ikut musim gak...hehe
8. Benda yg mesti ada dalam beg?
Hp (nyawa aku ni), wallet & make up sgt penting tu sbb aku tak leh pakai hbag tecik2..mesti mau besar punyer...
9. Kali terakhir anda menangis?
Last week sbb Mr Y aku p outstation...eee tk suker tau!!!..kalu leh dok jer bwh tiak..haha
10. Tag untuk 6 rakan anda?
*ellasham*neezareef*Lady of Leisure*eyena*mimiehamdan*hanatomei

Tag dari MimieHamdan...dated biler lupa sudah....(cakap omputih punyer)


Here's what you're supposed to do...and please do not spoil the fun. Start a new note, delete my answers and put in your own. Tag all your friends and tell them to tag you. The theory is that you will learn a lot of little known things about each other.

4 Names I go by
1. Isma 2. Is 3.B 4. Posh

4 Jobs I have had in my life...bnyk ooo kerja aku..suka naa tukar keje....
1. Phileo Allied Bank 2. Maybank 3. Telekom 4.Astra Zeneca
4 Places I have lived
1. Jalan Peel 2. Cheras Baru 3. Sentul 4. Kuang

4 TV Shows that I watch
1. Zero Down Payment 2. The Biggest Loser 3. Mentor 4.HBO
4 places/continents I have been
1. Bali 2. Pulau Tioman 3. Pulau Kapas 4. Pulau Sibu
4 People that e-mail me regularly
1. Office colleagues 2. Mr Y 3. Friends 4. Lowyat
4 of my favorite foods
1. Roti Bakar 2. Tomyam 3. Wantan Mee 4. Donut
4 things I would like to do
1. House renovation 2. Business 3. New Job...any vacancy??? 4. Cuti2 malaysia...

Things I am looking forward to
1. Increment

2.Bonus

3.5th anniversarry

4. Pregnant


4 frens i want to tag
1.Ienaachik

2.Rinna

3.RL

4.Biha


Saper yg nama terkener ni siler2 lah jawab yek....tak larat sudah...maybe aku ada utang TAG lagi...next entry la yer...babai

9 comments:

Iena said...

wah ader tag utk gua!byknya hutang tag aku ngn ko yg masih blom kulangsaikn... nanti aku wak erk posh...

Lady of Leisure said...

posh, tag yang ke 2 tu macam ada nama lady of leisure jek.. :-P

Ena Qaisya said...

adeh den terkena..
tp mujur award yg mengisapkan ekekeke

Rinna said...

Waduh2 terkena TAG lagik yaa.. heheh.. TQ.. nanti kalau aku free insyallah akan ku laksana kan.. yer.. babeh.. hehehe.. :)

ninie said...

kak thanks igt kat kita...

POSH76 said...

Iena...aku mana leh lupa kat ko...kerana ko lah aku sudah pandai klik2...hehe..sbb tu kalu aku dapat duit nuffnang..ko org pertama aku mesti ingat punyer...hehe

Takper aku faham ko kan sibuk dgn Mr FLOOD...hehe

POSH76 said...

Lady of Leisure...epp jgn buat2 tak nampak yek..betul la tu...

EnaQaisya...ko mesti buat yek...kalu tka aku babap2 ko...hehe

Rinna...tq dear...takper2 take ur time...

ninie..aku mesti ingat kat ko nyer..ko remind to my niece...i miss my niece

y@n@ M!B said...

erk..tag yg 1st tu dh pnh wat aa..
dua kali lg..huhu..
kire halal la ye..lalala..^_^

rajen2 la lg terjah blog gue..

peace!! \/(^_^)

POSH76 said...

Yanamib....takper no poblem hehe