Klik Jangan Tak Klik

Thursday, July 9, 2009

My new resolution

Yer yer ajer aku nyer title....effective today aku tak mo utang2 TAG ker AWARD lagi...la ni aku mau bayar CASH...lagipun aku tak suker keje bertangguh ni...sumer mau kasik bereh......
So biler aku terjah blog korang aku terus grab dgn bersupan santun and terus buat...takut aku overlook pulek..sementara aku tak brp nak bz ni...koreng ni cam tak caya jer aku bz...hehe...kalu ada yg aku tak buat aku say sorry jerla...

Award kali ni yelah dari Lady of Leisure..kelas kan nickname ...jenuh aku taip...hehe..Tq for tagging me



Syarat untuk terima award ni:

1. Copy paste award ini di blog anda

2. Sila copy paste award ini di side bar blog anda..later i do k

3. Passkan award ini kepada 5 rakan anda
This time I want to break the rules...mau kasik sumer pollower aku yg sgt2 aku cyg....hehe
Silakan amik2 la....(pastu tak reti2 mau kasik tau saper bagi...hehe)

16 comments:

neezareef said...

nnti aku amek ya posh...aku polower kan..ihiks

POSH76 said...

neezareef...amik2la..malu2 tuceng pulak...hehe

Lady of Leisure said...

moahahaha.. post, kalau ada tag lagi, jangan la segan silu nak kasik kat aku..
:-P

y@n@ M!B said...

uik ade award aa..
syok3...
la ni gak beta rembat..lalala~~~

oMMy fiRuz said...

harus diambik nieh..

POSH76 said...

lady of leisure...konpom aku mesti ingat ko nyer...tak buat siap ko kena denda klik2 10x....hehe

POSH76 said...

y@n@m!b....apa lagi rembat ler...hehe tq geng

Ommyfiruz...amik jgn tak amik...tq

Datin Paduka Bokbong said...

oh ade award!!
bulih amik ke ni? krg tkut kne tulah plk...hehehehe!
xD

Cik_Nomi said...

takletak nam2 secare rasmi, aku takmo amek..hahaha..

(demand mengade tahap perasan tak hengat)

Rinna said...

Wah ada lagik..nak aku ambik yer.. TQ

POSH76 said...

DatinPadukabokbong...mmg utk follower ku yg tesyg...takut kena tol...takdelah ikhlas dari I..

CikNomi...100++ chewah tak larat wa mau taip..amik2lah...tak baik demand melampau...hehe

Rinna...buat2 tanyer lak...mestilah utk u..hehe

ninie said...

kita amik ek kak... nak kumpul award

Cik_Nomi said...

tak kire.. tak letak name aku.. aku takmo hamek..huahuahua

untuk pengetahuan ko aku tak penah dapt award blog ok.. ko akan jadik orang petama, tapi dengan syarat.. ko kene sebut nama aku.. lalala..

lalala

lalala

POSH76 said...

cik nomi..spesel utk ko aku sudah declare satu malaya mau ko buat tag..lalalala

Mia-Ina said...

mia amik je..dh org nk bg..hehe

POSH76 said...

Mia-Ina...bagus2...good girl....tak bnyk songeh punyer..hehe