Klik Jangan Tak Klik

Thursday, July 9, 2009

TAG from NINIE

Jengjalan punyer jengjalan dapat lagi satu TAG...amik ko...kasi settle ini hari gak...kalu tk mmg aku takdok masa mau buatnyer...hehe...korang kan selalu jer tak caya kbz aku...hehe

Thx to NINIE....
Kena cari 3 keping gambar candid...adoiiii mana aku nak godek ni...aku jarang bercandid2 ni selalunyer aku mesti SUPERIMPOSE...haha..aku lak bukan fotogenik...fotogedik adalah...kalu korang nyampah tngk aku minta ampun yek...dah mmg peel tuan nyer blog cam gini...tak dapek nak tulun pantang ada camera...tp jgn suruh wa tulun amik gambar tak sukernyer....hehe

1. Aku tau korang takkan tngk muka aku nyer...mesti korang tngk muka baby yg sgt cute tu...aku rasa cam nak bwk balik...cute giler budak ni...ni aku declare sendirik anak angkat aku...utk mummy & daddy dia kat PG tu....pinjam seminggu bley...hehe..candid sbb aku lum posing betul2 Mr Y sudah kasik snap...Siti Sarah ni punyerler jual mahal nak amik gambo dgn aku...hehe..tngkler muka aku cam terkezut pun ada....siap nak bagi sama level....hehe

2. Yang ni masa nak p beli cooker baru....masa ni aku tgh membebel2 tak tentu arah nak pilih yg mana satu.....kat kedai letrik pun mau posing2...korang jgn nak gelak2 yek..kang aku desyum berbijik...muka pun cam tertelan cekodok...hehe

3. Ni snap masa kat uptown sbb nak test pakai cap tu utk COBRA(Boy Band)..cam kelakar susah nak pose sebab ramai org sesangat...tp aku menten cam DIVA dgn muka tebal kena pose...sambil cakap cepatla..cepatla...

Aku dgn vanggernyer membuat pengumuman satu donia mau kasik TAG ni pada CIK NOMI(sbb dia sudah ugut2 aku...tak buat siap ko..hehe),Hanim(latest follower) & Adia ( very sweet girl) .......

Psst: Aku mmg pantang tullah org amik gambo CANDID2 ni...huiissh..selalunyer awal2 aku dah delete gambo cam gini...NINIE cam tau2 ajer aku still simpan stok...hehe

3 comments:

Cik_Nomi said...

weh.. aku taknak tag aku nak award.. hahahahaha..ko janji nak bagi award..

gile kejam bagi tag camtu.. aku ni dah la miss selindung sebalik batu.. lagipun aku takde gamba candid.. sbb sumr gambar aku yang snap.. orang lain tak pandai snap.. buruk..

neezareef said...

posh i like the 2nd pic...

bz ya makcik pilih brg...keh keh keh

POSH76 said...

CikNomi...ko ni mmg DIVAla...takpe nanti aku kasik AWARD yg paling DIVA pada ko yek...

Statement org lain tak pandai SNAP setuju sgt...haha

Neezareef...skali skala aku bersalin kulit tukar ala2 gitu pulak...hehe