Klik Jangan Tak Klik

Thursday, July 9, 2009

TAG from OMMYFIRUZ


Last Award for today.... from OMMYFIRUZ..today merupakan " HARI TAG & AWARD SEDUNIA" yer kengkawan.... Thanks to Ommy sbb sudi bg kat aku...hehe..kiutkan cam si pemberi award...

Aku nak beri award ni kepada CIK NOMI yg sooo DIVA...silerla amik yer...spesel award utk ko....ko kalu demand lagi tak mo kasik...hahaa

Pssst....Ni pun spesel utk follower & saper yg suker skodeng senyap2 tu kasiklah tinggalla jejak dgn KLIK2 nuffnang aku..pastu tak reti2 nak follow aku...hehe...bukan kena bayo pung...hehe


7 comments:

n.u.r.u.l said...

aku mmg x malu, aku amik ekk..

Bisnes Keluarga said...

Salam ziarah

POSH76 said...

n.u.r.u.l...ko mmg brutal..hehe..amikla2...

Bisnes Keluarga...Thanks sbb ziarah...follow2la..hehe

ninie said...

kita amik ye...hehhe

POSH76 said...

ninie...amik2...hehe

Cik_Nomi said...

hahaha.. berjaye gak akhirnye segala taktik matik aku.. yes..dapat gak haward.. hahaha (gelak dengan gaye puas hati gile)

hokeh, aku hapdet nt.. utang dulu.. takde idea nak hapdeet kang baru aku letak.. buleh?

POSH76 said...

CikNomi...sabo jerler aku dgn minah ni..hehe

Yess mem...whatever..hehe