Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 10, 2009

Penang Maiii

Sajer jer mau update entry tertunggak....member mai dari PG that day......secara terkezut...jumpa pun cam tak bess ajer...ader jumpa kat carrefour...tak sempat nak mesra2 sgt sbb depa rushing nak balik PG....


Alalala...tomeinyer anak sapo la ni...sedapnyer makan...nyum2...mintak cikit bley...hehe...cute sgt...

Anak I laa....hehe cutekan...sama tak?.....hehe..pinjam jab kat mummy & daddy dia yg mai dari PG...actually daddy dia Mr Y punyer riding partner...ni mmg geng cium molot punyer...leh kawan baik sampai la ni...cayolah Bro...tapi biler dia dah dapat baby Siti Sarah ni...daddy dia bersara...katanyer aku rasa sementara jer kot....Mr Y pun takdok geng dia pun bz...sok dah lama tak p riding...kalu Mr Y mau pigi pun aku tak kasik...haha dengki...

Ni gambo masa p riding dolu2....tp depa ni parents brutal still mau bawak baby....hehe

Cutekan masa ni umur dia 1 year kot...but very clever..hehe...

Korang tak tau dulu aku kan main aktif jadi minah rempit....profesional punyer hokey.....tapi lepas Mr Y bz & geng2 dia pun ramai dah quit jadi kami pun stop (tp aku tau Mr Y selalu kasik hint mau beli SuperBike lagi mau joint depa ni)...tapi aku buat bodo jer....dah tak koser..... anyway bnyk kenangan joint depa ni...mcm2 experience aku dapat....agaknyer kalu dari dulu aku ada blog sure meriahnyer...sbb bnyk riding kami joint ni...sampai tak larat nak ikutla...and the most important kapla depa ni sumer giler cam aku gak....hehe

Yang paling tercun tu aku ler...wakakak(ketawa ala2 Jebat)....naper tak percaya ker aku zaman dolu2 ladies biker...???

Tengok helmetla....wakakak...motor tecik2 tak main ye...main moto besau ajer..hahaha..sori jebat mesti ko tersedak2 aku asik pakai TAGLINE ko haha...

Psst: wokeylaaa wa mau pigi lunch setelah menyiapkan entry dgn gigihnyer....enjoy ur weekend yer kengkawan....

29 comments:

Rinna said...

Fuiyoo..cayalaa Posh..jadi minah rempit..sure duk belakang tongek je kan hehehehe.. :)

Iena said...

x kusangka ko minah rempit jadian upanya...

baby tu mmg cute sgt... tp x sesuai jd anak ko sebab mata dia bolat... kmo sepet. hahahahaa... trus aku larik ngan kencangnya sblom kena maki ngn ko!

E-RA said...

mmg sah la ko ni brutal yg amatzzz... btw budak tu comei sgt la..habaq kt mak pak dia aku nk pinjam bole? hehehehe

neezareef said...

wah posh lawo budak femfuan tu...

aiseh my hubby npk superbike x senang duduk kang..sebok nk beli

POSH76 said...

Rinna...harap maklum saya minah rempit utk moto berkuasa besar saja...hehe....tonggek pun ala2 supan gitu..hehe

POSH76 said...

Iena...tu dulula...skrg wa sudah feminin gitu...hehe..

Aku rasa cam nak LOMPANG org jer hari ni...potong stim betullah..aku baru nak kidnap budak tu...desyum..

POSH76 said...

e-ra...aku brutal yg baek punyer...aku pun tgh tunggu line...hehe

POSH76 said...

neezareef....mmg cute sgt....ada dimple cam cik siti nurhaliza...pening mak pak dia biler dah besar...

ni laki ko mesti geng moto besar...hehe

eynda said...

Comelnyer girl tuuuuu... :-)

Mangkuk.com said...

yeeeehaaaaa aku nak komen .... peh best giler kamo..mmg comey la dak tecik tu..hukhukhuk...

POSH76 said...

eynda...tomei cam hannah...hehe

POSH76 said...

mangkuk.com...tq sbb sudi komen...aku mmg best tapi tak giler tau...hehe...lepas ni aku tak leh carik makan la...ini budak tecik sudah conquer...huahua

Lady of Leisure said...

wahhhhhhhhhh.. you rockk poshhh !

POSH76 said...

Ladyofleisure...wa mmg rock..beb...yeyeh..hehe

n.u.r.u.l said...

hand bag ko tu beli katner ha... teringin lak...ahaks

Softtouch [Hanim] said...

wa.....ni minah rempit high class punyer ni...cunlah sis...n budak tecik tu sgt comel...

Mia-Ina said...

cayalah..terserlah rahsia ko ek ...merempit gak dulu ek..haha..ups, gurau je

harap2 ko feminin sopan gi2 posh lani

Kotak Hati said...

minah rempit??
whoaa..
u impress me..
hu3
gud3

Precious said...

Orait ler! Lady biker! Vroooommmm .... Rindu nak naik bike eh? Hiks!

babyfreaks@ratusiput said...

emm hang dulu 'gebus' gak ek skit...ehehehe...tp skang cun melecun dah...

jebat_durhaka said...

caya la minah rempit tp sopan ni wkakaakakka

POSH76 said...

n.u.r.u.l..jenuh aku posing cam nak rak handbag aku yg ko nampak...aku beli kat blook kot....hehe..minat ka aku leh tulun belikan..hehe

Hanim...toi2..ada lesen punyer...tq dear...ya itu budak mmg tersangat cumil....rasa cam mau geget ajer..hehe

POSH76 said...

mia-ina...tulah psl terbongkar rahsia...itu dulu skrg wa dah ala2 feminin gitu..hehe...

Kotakhati...minah rempit tp bukan kapcai hokey...hehe..ko jgn main2 dgn sis ko ni...hehe

POSH76 said...

Precious...jom2 kt naik sama2...hehe

POSH76 said...

ratusiput...beb bukan gabus ker apa ker...mmg TEMBUN betul masa tu...eee aku pun tak sanggup tngk diri aku masa tu...65 kg...huhu...alhamdullilah....wa kena turun lagi beb...huahua

Jebat...ya mesti bersopan santun di jalanraya...wakakaka

ikiqzana said...

wah.. posh minah motor besar rupe nyer... pakai motor jenis ape???

dolu2.... masa muda2 suami zana pon pki motor besar... aprilia lagi...hehehe...

POSH76 said...

Ikiqzana..itu dolu2...la ni dah kureng bergiat...haha...i pun ada tngk kat blog u....kelas aprilla tu..hehe

la ni pun muda lagi....hehe

iena said...

wah comel je girl tu...geramm....
ouwh...minah moto gak la sis nih yerk!!!~ bagus2...

POSH76 said...

iena...aku lagi ler rasa cam geget jer budak tecik tu...don't play2...hehe