Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, July 8, 2009

Consolation gift


Yeye dapat hadiah....saja mau story & nak ucapkan tima kasih kepada pemberi hadiah yg sgt kiut ni...walaupun saguhati...I really appreciate & tq so much...Zel......aku aminkan ko akan cepat selim....korang kalu nak diet p follow dia...mmg gigih...

Kiutkan....

Cam bese owner blog nyer pose wajib ada....aku kan suka gaya ala2 RL..korang kalu ketandusan idea especially for office wear p la blog dia leh tngk fesyen apa dia pakai p opis...

Psst: Aku terpaksa buat sikit2 entry ni...sbb aku sgtler bznyer...huhu..aku pun rindu nak jengok blog korang...bawak bertendang yek...aku mesti p gak klik2....hehe...dah ler aku tenet asik buat hal ajer...tensen gua...

16 comments:

jebat_durhaka said...

dapat adiah ek ko posh...tahniah

miela77 said...

wah..kecik tapi comel...ohya, bisnes ikan pekasam tu jadi la...so kalau minat nak tgk gambawnya k.iela dah upload...meh le...

POSH76 said...

jebat...ala saguhati jer...jadiler...dari takde hehe..tq geng

miela77...mmg kiutkan...i minat ikan pekasam..nanti aku terjah blog ko..hehe..kasik diskaunlaa

ninie said...

wah tahniah.. dapat presie...comelll..

POSH76 said...

ninie...tq dear..suka2 ajer..hehe

azizan4444 said...

nak jgk.huuu

ps:komen je dapat cik posh,tenet sengal la skng ni xley nk follow..nk masuk shoutmix pon x dpt.

pss:meh la komen blog gua skali.ngeee,sblm terlupe,bz tp update tetiap hari..heran.haaaa

Iena said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Iena said...

puas ku tilik tenung... tp x juga dpt kupastikan apakah gerangan hadiah itu... cuba gitau apo bondo tu!

ko kasik la aku hadiah jugak... hehehehee...
*sambil wak muka plg comel ;p

Ena Qaisya said...

tomeinye adiah saguati dia.....
kata kat org tu, aku nak gak muahahaha

POSH76 said...

Azizan4444...nanti aku buat contest pulak...tkaper2 yg penting ko sudi skodeng tmpt wa..nanti aku p komen kat blog hang...hehe..ada hadiah ker???

Pss..aku curik2 la beb....menyelam sambil minum air...naper tak caya ker..p la tanya boss aku...haha

POSH76 said...

Iena...tu letak kat hp...tp sbb besau naa aku letak kat desk as a deco jer..

Muleh2 ko rajin klik2..konpom ko dapat hadiah...hehe

POSH76 said...

enaQaisya...mmg tomei cam tuan yg bg gak....rajin2 ler masuk contest....hehe

Lybeau said...

POSH...wa sangat touching hokay... hang sebut2 nama wa.... segan pon ada.... anyways thanks babes.... :) u makin hari makin slim and cantik

POSH76 said...

lybeau...ala2 malu tuceng pulek...hang mmg sumber inspirasi ku...hehe...sumer mau tiru cam RL...hehe..u are welcome...masin2lah mulut u lagi..tngkla saper MENTORnyer...

kikin said...

wah wah makin slim

POSH76 said...

kikin...lum lagi...up2 OTW lagi...hehe