Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, July 22, 2009

Press Conference

Hari ni aku mau tegaskan di sini...pada sesapa sajer yg nak komen...tolong bg komen yang berhemah yer...kalau nak bagi komen yg "kuang ajar" atau pun "sarcastic" yang memang tak kelakar langsung dan tidak ada kena mengena dgn entry yang aku post tolong "get out" from my blog hokey..I don't need this type of "mental blogger" to read & follow my blog..and kalu nak komen tu tolong baca betul2...kalu tak tah payah komen...

Anyway issue macam ni aku tak leh nak just be a silent sbb aku dok perati a few bloggers yg aku kenal komplen they get harsh komen yg ada unsur2 dengki, iri hati, busuk hati yg bg blogger tersebut cam kelakar kot......sampaikan blogger yang kena tu nak buat private blog or stop blogging. Mula2 aku cam tak caya...tp dah kena batang idung aku..then I believe... actually aku pun hampir2 nak give up to stop blogging...but I'm not stupid...kenapa aku nak berenti blogging just because one blogger nikan...aku dah tak kisah whether sesaper suker or not bacer blog aku.....up to korang to make ur own judgement...aku rasa aku tak penah bg komen yg bukan2 kat blog korang..my komen is always sincere & kalupun bende aku tak berkenan pun .. easy I done have to komen.....akunyer follower & iklan pun tetiba jadi issue...this is my blog suka atiakulah kan nak buat apa....

Aku minta maaf incase bahasa yg aku guna agak kasar...but aku jenis tak suker nak hipokrit and aku joint dunia blog just to share my opinion & to keep as memories ..dan aku seronok dapat new fren daily & just to have fun....tak yah nak dengki2 between blogger...tulun contoh sikit blogger cam "REDMUMMY" aku cukup bangga dgn dia..ni contoh blogger yang ada ada vision

Pleaselah jadi blogger yg ada attitude..jgn suker2 nak kutuk org...see urself first..how u feel if blogger lain give bad komen to u??so who "eat chilies he feels hot" hokey...aku nyer tahap brutal ada limit K...jgn nak lebey2...

Remarks:Lepas ni aku nak protect hak cipta blog aku & put a BIG NOTE no komen yang bukan2...Anyway thanks to all follower & blogger yg always support me.

14 comments:

Kaseh said...

sabo2.. jgn menghamuk ok.. biasalah tu ada yg dengki.. kau wat bodo jek dah.. enjoy blogging babe...luv u..aku tahu komen2 ko semua mmg ikhlas..

miela77 said...

sabo posh...nape? mmg pengomen nie kengkadang terover sampai x sedar dah interupt sensitivity kengkawan yg lain...nak wat camne...susah klu ada org yg cam ni...sabo ek..

iNa said...

erk....
terkejut jap...
sis...sapekah????
huhu....
sabo2........
anyway..ina tetap sokong hakak taauu..
suke bace entry akak.... :)

Iena said...

jgn krn seorg manusia x bertamadun... kiter nk down. suka la dia bila misinya berjaya...

keep blogging gul! tanpa ko, apalah ertinya dunia blogging ku ini... cewah...

niza said...

uiksss...apsal ni kak posh???rilek2...jgn dilyn org sebegitu...

sweetfiza said...

awat hang ni ...hangen nampak...
bawak bersabar k...
biasa lah ada org yg suka $ ada org yg x suka kat kita...
tp u don worry k...
aku suka kat ko ...hehehe....

Rinna said...

Posh, biasa laa manusia nie mana boleh tgk org bagus sikit ke kaya ker.. mesti dia org nie dengki mula laa citer yang bukan2. So Posh pedulik aje org2 yang begini ok.. Ramai lagi kawan2 yang enjoy baca blog posh..so u keep up berblogging jgn give up ok..cayangg.. muaahsss..

jebat_durhaka said...

ade jugak org cam tu ek??? cube ko umum kan posh, senang kita nak ban kan dia....korang ajor la diorang ni

oMMy fiRuz said...

uit..bwk2 bertenang posh..meh kite mkn buah mate kucen sesame...
kt dunia ni mmg ramai org yg denki..lebih2 lg kat org cantik mcm kite..hakhakhak..pasannye aku..
sabo ye posh..i lebiu bebeh..

Azimah@Melati said...

nyah kan manusia itu..saper weh bagi tau ...leh kita ban beramai-ramai......(tanduk sudah naik kapara....)

zue @ annaleeya said...

posh.. jgn hangin2 tau.. haku tetap menyokong ko.. trus b'blogging k...

sape yg telah menyakitkan ht ko ni posh?? nyahkan org cmtu..

Topsy-Turvy Mum said...

asam garam org femes Posh...mesti ada juga segelintir taik idung yg dengki tuu...

teruskan berblogging ok..aku support ko!

Ella said...

posh..sabar okey..
mmg ramai manusia yg ada PHD skrg ni..

POSH76 said...

utk semua yg komen ni korang mmg best...tima kasih bebanyak selalu kasik aku moral support...tanpa korang siapalah posh76...hehe

ni yg aku syg kat korang...hehe