Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, July 22, 2009

DITUTUP

Pengumuman lagi..keje aku ari ni buat announcement jelah...mood sudah tiada..huhu...alhamdullilah kepada kengkawan blogger yang telah bagi semangat supaya aku terus berblogging...kalu tak kerana korang aku rasa cam nak quit ajer...thanks to u all who support me...ALLAH sajalah balas keikhlasan hati korang...amin.

Hari ni aku mau kasi tau semua yang " CONTEST SENANG AJER" ditutup kerana sudah ada pemenang...kene ada drumroll sikit...

Jeng


Jeng


Jeng


Here's the winner Ms Kaseh.

To Kaseh sila email your complete details to aku nyer email address isma@gpstech.com.my...dgn segera aku akan hantar ur special gift

Ni dia jawapan tepat dari Ms Kaseh....Congratulations..pandai sungguh....hehe..

"aku gerenti aku menang..kucing tu tgh tgk baju ko yg kaler itam tapi ada manik2 kat baju tu.. manik2 tu ada kaler merah kuning... yehaaaaaaaaaaa aku betul nii tak kiraa"

Jawapan baju & warna hitam adalah jawapan yang aku mau....

For those yang menyertai jugak aku ucapkan tima kasih yang amat sgt...nanti aku buat contest lain pulak...hehe

APA ADA DENGAN NO 168??????

9 comments:

Kaseh said...

yeshhhhhh syukur alhamdulillah berkat jenguk n telek satu2 entry n gamba2 kau..n finally tadi aku nampak gamba ko kat blog ni yg membantu aku.. :) thanx posh..aku gumbira

Iena said...

aku adalah seorang yg kalah... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

bila la nk umum the fabulous commenter ni... x sabar nk jaja hadiah! budget confrm aku la yg menang tu erk... hi3.

jebat_durhaka said...

kan aku da kata....kalu tak makanan tentu baju ko, ko kan suke berposing hehehehehe

iNa said...

wah...sudah ade pemenang...
tahniah..tahniah.... :)

Ahliahnizam said...

tahniah kpd pemenang :)
err, lain kali selalu2 le buat contest lagi yeee...

n.u.r.u.l said...

laaa...aku bru nk jwb. weiii...ko buat la contest lg. Lg 1, yg polower ke 168 tu boleh x aku join wpun aku dh polow ko...

Cikgu Ibrahim said...

Lama tak singgah sebab sibuk. Apa khabar?

POSH76 said...

Kaseh~ ko mmg terer...cayalah...congratulations...hehe

Iena~beb konyer tunggu end of the month baru aku audit...so rajin2 la mengomen yer bukan mengomel...hehe

Jebat~terer bro aku ni...wakaka...cuma tak tepat cam KASEH...hehe

POSH76 said...

Ina~ Tq for ur support...tutup sudah

Ahliahnizam~takper nanti aku buat lagi...hang tak joint siap..hehe..mana tau lepas ni rejeki hang lak...

nurul~ko mmg last minute baru nak mai...kirim salam...takper nanti aku buat lagi naa..mana bley...suka2 ko ajer..hehe

Cikgu Ibrahim~lama tak nampak cikgu...mesti sibuk dgn studentkan...alhamdulillah baik...thanks cikgu sudi mai blog sayer..hehe