Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, July 22, 2009

168

Apa ada dgn nombor 168???? Ini nombor adalah tarikh wedding me & Mr Y..16/8/???? ...tapi lum ler celebrate lagi..bulan poser tu..hehe....untuk follower ker 168 aku dah niat dalam hati mau kasik hadiah gak.....amik ko banyak hadiah aku kena beli ni...takper just for funkan......tapi gift ni idakler semeriah mana..kang korang ingat yg mahal2 lak......the most important is ikhlas dari aku utk mengeratkan sillaturahim between bloggers.....hehe...senang aku hantar skali dgn hadiah Ms Kaseh (beb aku tak terima lagilah detail ko camner nak anto hadiah ni..hehe) yang menang contest.....Ini hadiah aku mau kasik sama follower bertuah Sueanne (tolong hantar your complete detail to my email isma@gpstech.com.my...yer)

Psst: Bukan tak mo kasik tau awal2 sat lagi mesti aku kena belasah kaw2 punyer.....ada yg dah jadi follower mau kuar balikla..mana bley....hehe....

Remark: Pasal BAD KOMEN nyer issue aku dah forget it...biarlah dia nak buat apa pun...aku dah BAN terus....all komen from her will be reject....malas aku nak layan org cam gini...thanks to all korangnyer concern...ada yang mintak aku disclose blog dia...aku rasa tak perlu untuk aku buat camtu...biar dia PIKIR sendirik...aku do it in professional way supaya next time issue ini tak terjadi bukan saja dgn aku ...but to others blogger too...enjoy blogging and respect each other....

Memandangkan hari ni aku takde mood mau citer apa2 aku letak jelah muka TUCENG aku...at least can cheer me up...

Ini dia tuceng cencurut..hehe

Ala2 nyah gitu..hehe

Siap main cak cak dgn aku.....berebut kusi...mati2 dia tak mo turun dari kusi tu...hehe

29 comments:

eyena said...

alahaiii comeynyee! selamat menyambut ulang tahun perkahwinan.. ekekee alalala..

eyena said...

168, inagtkan berat badan.hehehehe opss!! ok2.. ingatkan tinggi kamu..hihihi

@--- Sueanne ----@ said...

thanks siss..
rezki kite la nampaknyer..hehe..
semoga2 akk n husband dimurahkan rezki selamanya..:p

Lady of Leisure said...

happy anniversary :)
semoga berbahagia..

ehehe.. comeynya poshhh.. cam arri.. baru jer nak mintak ko postkan gambo posh..

tangan silang tuhh.. molly pun suka silang tangan kalu nak amik gambo.. hehe..

Anonymous said...

pehhh cute giler tuceng posh ni..geremmmmmmm

Kaseh said...

happy advance anniversary dear.. nati bila time betul2 aku wish lagi.. tuceng ko comel ler.. aku ingat betul cengcurut tadi..cis

babyfreaks@ratusiput said...

ha sama ar kite posh...aku pun anibersary bulan 8 gak...30.8.2002 same date ngan bday hubby aku...sep budget...ahahhaa...

arnirina said...

tau nak dpt adiah..saya tunggu jadi follower ke 168! heheheh..

zaira fitrah said...

comelnyer kucing.. alahaiii.. geram betul nengoknyer.. nk pinjam kucing blh x, sis? huhu.. kompem xbgnyer kn.. hehe.. ;)

BigGirl said...

hi posh..kitenye wed day same tarikh la...posh thn biler?
anyway, congratss..slamat ulangthn kawen =)

jebat_durhaka said...

16/8 tu da start pose ke posh???? ape pun selamat menyambut ulang tahun perkahwinan ko yg ke 3 ye...eh eh betul ke yg ke tiga? aku main teka jek wakakakkaka

Iena said...

wanna wish u happy xx marriage anniversary in advance... anniversarry ke berapa ni beb? :)

Ms AiReEn MoHd said...

wey biler 16 ogos pose...tu date aku nak pg short vacation aku hah...pose kan 22 ogos ko neh kan...sile check kalender tahun 2009 okies...bukan thn lepas hah...kekekekeke...tapi ker aku yg salah..lapan belas kali check da neh...

Softtouch [Hanim] said...

punyalah lama sy tak jenguk kat cni..mcm2 hal yg berlaku yer sis..sorylah sis sy lmbat tau pasal org yang xbertanggungjwb itu..sabar yer sis..

ala comelnya tucing tu...mantap bdn nya sis..geram.rase mcm nk gomol2 jer.yang dia pose mcm nyah tu..comel!muka dia msam jer nape?
hepy anniversary sis..

y@n@ M!B said...

wow..enibeseri bln pose..huhu..wat la kenduri doa slmt, menu pulot kuning..nyumm..nyumm..(jemput la adk ksygn sis ni---pasan je!!lalala)

POSH76 said...

eyena~TQ but lum lagi ler my dear 16th August...hehe

amboi hang kalu berat i camtu sah2 kena masuk TBL..hehe...kalu tinggi hampir2 ler tu...hehe

Sueanne~u are welcome my dear...i lagi besar hati u follow me...hehe
alhamdullilah AMIN...TQ yer.u too success anything u do...

POSH76 said...

LOL~beb Thanks but date nyer lum lagi...bulan august dong...hehe..nanti ko kena wish lagi...habih tuanyer takdok mood kasik tuceng enterprem lak pulok..asik tuan jer kang ada yg nyampah pulak..hehe

Molly takperlah dia female...ni yg hat jantan lagu tu...tak dapek nak tulun..hehe

Psst: nanti tepek gambo molly silang tangan ya aww yer..

POSH76 said...

Anonymous~tp tuan dia lagi cute miut...hahaha

Kaseh~ko pun sama nanti on the real date kena wish lagi tau hehe
happy advance anniversary dear.. nati bila time betul2 aku wish lagi.. tuceng ko comel ler.. aku ingat betul cengcurut tadi..cis

POSH76 said...

Ratusiput~pandai ko plan yek...hehe

arnirina~jgnler camtu...nanti ada hadiah lain yg menyusul...hehe

psst: kalu i dok kata 168....confirm sumer dok stanby...hehe

POSH76 said...

zairafitrah~ini tuceng mmg tomei banget...kalu u jumpa dia mesti nak gomol2..hehe

Buleh tp ko kena tanyer tuannyer body dulu...hehe...

BigGirl~geng lama tak nampak ko komen...suker biler ko mai komen...hehe..yer ker...kelass gitukan..2005 la beb...u???

u kena wish lagi tau biler the real date nanti..hehe

POSH76 said...

Iena~ni lagi sorang...lum real lagi la tu sbb aku tak letak year...hehe...aku cuma nak catch nombor tu jer hehe...

Sbb ko blogger yg paling spesel...nanti ko kena anto hadiah anniversarry aku...hahaha

Jebat
bro nak dekat poser...hehe..ni lagi sorang nak kena ni...real date lum lagi ler...hehe..sempatler kalu nak hadiah kat saya voucher p scuba..hehe..suka2 dia jer kasi nombor...takper kami hari2 pun cam pengantin baru walaupun dah suam2 gitu....hehe

Ini teka teki tarak hadiah yer bro...hehe

POSH76 said...

eyrn~pandai ko yer nak dekat poser pun mau p honeymoon....hehe..betulla ko tu...aku cakap nak dekat poser...tak leh ler nak lebey2 kang kena bayo kifarah..hehe

Hanim~takper janji mai...hehe..forget itla itu org sudah kena BAN

Itu tuceng mmg cumil..bukan mantap ajer TEMBUN sudah...gomol k tp dukung confirm u tak larat punyer..berat ngalahkan baby..hehe
dia mmg dah NYAH pun...tak leh nak ubah..hehe..dia gado dgn i berebut kusi bley...hehe

lum lagi ler sis...bulan 8 nanti...anyway TQ

POSH76 said...

Yanamib~insyallah lagi berkatkan..ko cam tau jer sis dah plan...hehe
buleh2 no poblem...hehe

n.u.r.u.l said...

nape tuceng tue gemuk semacam...ko bg dia makan apa ha...mcm garfield lak

Hi..I'm Yus said...

geram giler nengok tucen nie.

p/s: tlg picit2kan dia utk i...

aideeb said...

mak oii kucingnye sungguh tembam..huhuhu..mkn cukup nih...kasi pam lagi....tomei tomei...

AmY-AdLi said...

kucing tu if versi manusia .. mata sepet n xde eyelid.. hahaha... tembam btul muke

POSH76 said...

nurul~mana ada bg makan apa...itu satu hari 2 scoop jer aku kasik makan...cuma aku ada injek BOTOX jer kat dia..haha

HiI'm Yus~itu mmg mende wajib as a daily rutin he request fr me every morning...urut2 & tepok2 satu badan...hehe

POSH76 said...

aideeb~bukan cukup makan daaah...makan terlebey adalah sbb tu kena catu..sbb doc takut dia OBESITI...ko nak pam apa lagi...kang meletop tuceng den...hehe

Amyadli~amboi hang dok perli tuceng ker tuan dia..mentang2 ler mata wa tak brp nak beso...tp wa still ada eyelid...hehe..ni tuceng chinese looklaa...