Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 17, 2009

Contest Senang AJerrrr

NI ADALAH "STICKY MODE"
UNTUK NORMAL ENTRY, PLS. SCROLL KE BAWAH.
TQ

Pengumuman penting....disebabkan susah sangat ler korang nak bg jawapan aku kasik modify ini contest & tarikh tutup terpaksa di lanjutkan atas sebab bnyk sgt bg jawapan berkaitan dgn tuceng aku...tuceng lagi pofular dari tuan...huhu

TEMPOH PERADUAN: 17/7/2009 to 19/7/2009

TARIKH TUTUP: 24/7/2009

PENGUMUMAN PEMENANG: 24/7/2009


Disbbkan kejadian semalam..fobia aku pun alhamdulilah akan beransur kurang sikit... so aku dgn sukacitenyer mengumumkan utk buat "CONTEST SENANG AJER" amacam ada berani...hehe..actually mmg dah nak buat contest ni...tapi ramai yg buat so kasi laluan kat kengkawan dulu...
Akunyer contest ni senang ajer...tak yah korang nak p cari tok nujum ker...tok mohker...tak baik kurafat...doser...hehe

Apa korang perlu buat just teka apa siTUCENG tu dok skodeng kat TV tu??? Jawapan mesti apa benda tu & warna benda itu...ada faham....yeye

"Siap kasi CLUE lagi...kalu korang follow aku mesti tau apa..
Memang kegilaan aku mende ni ...ada jer update ttg mende ni...guess what...ko perahlah otak korang...korang ingat aku senang2 mau kasi korang menang....ooo tidak..hehe..mende ni takde kene mengena langsung dgn TUCENG aku...Ini adalah mengenai diri aku semata2...hehe"



Syarat2nyer adalah....kalu tak ikut...cancel...hehe

1.Mesti konpom follower POSH76 (kalu belum sila2kanlah & add aku kat blog korang...aku akan spotchek kesahihannyer betul atau tidak..kalu salah satu tarak reject..hehe) mcm nak ugut jer...hehe..nak hadiah tak...

2.Korang tah yah ler nak buat
sticky2 mode tu...aku faham buat kaco daun konyer latest entry jer...takat kasi tau ko masuk contest ni dari mana pun cukupla..hehe..senangkan...

3.Satu entry saja dibenarkan..lebey2 rejek...hehe

4.Kalu didapati lebeh dari satu penyertaan mempunyai jawapan betul...sumer2 yg betul aku bg hadiah...

Mudahkan??? sila2 lah menjawab...jawapan tulun letak jer kat komen aku.letak tmpt lain cancel..hehe

Psstt: Hadiah rahsia sbb utk pompuan nyer mmg aku standby tapi kalu yg menangnyer laki takkan aku nak kasi hadiah pompuan nyer barang....cubalah mana tau ada ONG...hehe...








45 comments:

Lady of Leisure said...

isk nak kene khatam la blog ko ni baru aku tau jawapan..
kasi lah hint skit untuk newbie cam haku ni wei..

n.u.r.u.l said...

wei...aku nk join le. nak jwb camner, komen kat cni terus ker...

Shafie said...

oho..
ade contest ek..
huhu..

Kaseh said...

aku tau aku tauuuu..! kucing tu tgh tgk Kucing kesayangan ko... kaler dia kuning...

Mia-Ina said...

sabar ek..aku dok piki jwpn g ek..kena bertungkus lumus..haha

ok aku dh tag ko posh..

entry july :

TAG FROM AIDEBB AKA DIBA

ADA MS, JWB EK..HEHE

sori amik gmbr ko..x gtau.hehe

Ena Qaisya said...

ko mmg kijam posh... sakit mata aku nak telek mende alahnye tu huhuhu

Mohd Nasri Md. Nasir said...

tau dh pekebende..hehe
kucing tu tgk iklan brands innershine..
warne ungu..hehe

POSH76 said...

LOL~ Senang jer...ko kasik khatam sampai habis...yg penting takde kena langsung dgn tuceng gumuk aku tu...ini adalah mengenai diriku..hehe

Tuceng itu hanyalah gimik smata2...hehe

POSH76 said...

N.u.r.u.l~ yelah letak jawaban ko kat sini jerlah..hehe

Shafie~bro jointler...hehe

Kaseh~apa bondo la ko ni...jawapan salah...takde langsung hubung kait dgn tuceng aku..hahah

POSH76 said...

Mia-Ina ~ takper hang pikiaq dulu...kan hang follow aku dari aku mula2 dulu start blogging..mesti ko tau nyer...

oikk amik tanpa kebenaran...nak kena saman ni..hehe..nanti aku jawab..hehe

POSH76 said...

EnaQaisya~udah tu kalu senang bebenor bukan contestler..hehe...baik wa kasik jer hadiah ..hehe

POSH76 said...

Mohd Nasri..ko mentang sis giler dgn prune inner shine & suker kaler purple...suka2 jer ko bg jawapan ni..hehe..salah ler bro..hehe

aRe_uDear said...

hohooo ader contest le plak best2.. adeii smpat ker nih.. adeii

POSH76 said...

are_Udear...sempatla beb...hehe..joint jgn tak joint..hehe

Iena said...

ku tilik2... ku tenung2...
otak cam bergegar mikirkn apa ke benda tu...
dah naik meroyan aku mikirkannya... mencik3!!!

neezareef said...

waduhh.....aku ni dah le malas susah payah nk cr jwpn.

POSH76 said...

Iena....kata...follower aku yg setia kasih..hehe...take ur time...skali salah tak leh cuba dah...hehe

POSH76 said...

neezareef..bes apa..kasik exercise OTAK hehe

Kaseh said...

posh aku dah bukak balik semua entry lelamer ko.. jawapan aku.. tuceng tu tgh tgk baju baru ko kaler pepel betul kan..betul laaaaaaaaaaaaaaaa

Ahliahnizam said...

Salam.

Aku try je le jawab ye ..... pada firasat aku la kan ...
gambo tu manik2 yg betempek kat hand bag, tak pun kat baju, tak pun kat kasut ..??

Amacam, betul ke ..?? :D

http://www.akupunyercerita.blogspot.com

arnirina said...

ape ek tuceng tu nengok? hmmm...

Beattey said...

Alahai posh....tak sempat gamaknya aku nak masuk pertandingan ko..tade masa aku nak khatam nih....

POSH76 said...

Kaseh~jawapan hampir tepat...hehe

POSH76 said...

ahlianizam~salam dear...hampir tepat...tetapi hanya satu jawapan di perlukan...mana leh bg jawapan bnyk2....kaler apa cik kak...hehe

POSH76 said...

arnirina~
dah bnyk clue wa bg...cuba skodeng betul2

POSH76 said...

Beattey~ala beb ko hantam sajelah...hehe

zue @ annaleeya said...

posh.. dah naik bling bling mate daku duk skodeng nih.. pebende la tuh.. daku tgh pk nih.. adehla..

Ms AiReEn MoHd said...

babe cepat la....aku pun nak swimming gak hah...biler konak [g ngan aku kat sah alam tuh...meh nak kuwus gak meh

Ahliahnizam said...

Salam.
Ni percobaan ke 2 ni wehh. ahaksss

Hmm, meow tu tgh tgk manik2 yg bertempek kat baju kaler pepel ngko ...

Haa, betul tak ni ..? :P

Ahliahnizam said...

huk alohh ... buleh teke skali je ke ..?
pat, lima, nam kali teke tokleh ke ..??
akekekekeke. :P

jebat_durhaka said...

aku jangka jawapan aku mcm Kaseh jugak pasal tiap kali posting mesti pasal pakaian or makanan ko kan...heheheheeh

POSH76 said...

zue@annaleeya~takper pikiaq betoi2 mesti itu jawapan ada MARI punyer..hehe

Eryn~Gojohnyer ko sampai entry ni pun ko mau ajak swimming...hehe

POSH76 said...

Ahliahnizam~jawapan dah hampir tepat..tapi salah..huhu

takperlah utk ko tekalah baper kali ko mau...mana tau last try betul ler pulak...

POSH76 said...

Jebat~mana leh skodeng jwpan org lain...hehe..kena kasi jawapan yg betul2 sahih punyer..haha

jebat_durhaka said...

ala posh....kalu aku tak join contest pon nanti ko bg le adiah ek hehehehe

babyfreaks@ratusiput said...

aku tak tau le posh pesal ngan komen aku...aku dh tak geti camne nk godek2 tang setting tu...pening pale aku dah...ko komen je la kat bhgn mixpod tu....

Ahliahnizam said...

Alo .. aloo, testing 123 ..
*percubaan ke 3* huhuhuhu

Hmm, tuceng tu tgh nengok manik2 yg bertepek2 kat hand bag kaler purple.
Betul tak ....?..
betol leee ... betol leeeee .. :P

eyena said...

ada contest eh..tidakku tahu kewujudannya..waaaa

Iena said...

itu kuceng sdg tgk baju kaler merah... btol x?

Lady of Leisure said...

tensen giler,... susah aku nak masuk blog sape2 pon, tenet aku down, kene pakai tmnet hhuhuuhu..

aku rasalah kan, tuceng tu tengah tengok makanan, ice cream kaler merah.

eyena said...

ayaiii meh nak teka.. tucing tu tengok warna2 merah hijau nad kuning.. mcm lampu isyarat je.. hahaha

Kaseh said...

aku gerenti aku menang..kucing tu tgh tgk baju ko yg kaler itam tapi ada manik2 kat baju tu.. manik2 tu ada kaler merah kuning... yehaaaaaaaaaaa aku betul nii tak kiraa

Kaseh said...

betul kann????? yeehaaaaaaaaaa eheks

Kaseh said...

aku nampak dah gamba tu..ngeeee :))

Kaseh said...

ok to be specific.. gamba tops ko kaler itam..ada manek2 kalerpul..merah kuning hijau... perghh