Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 17, 2009

Award from Sweetfiza

Hari ni alhamdullilah aku dah ok...malam tadi siap buat air yasin...mohon pada Allah s.wt supaya aku leh tenang kembali sbb semalam mmg aku tak leh nak tido sbb sakit dada yang amat...tulah aku takleh kalu ada mende2 tergempar jadi...dan bersyukur sbb kami selamat..pada kengkawan sumer especially yg kasi komen try to calm me....tima kasih bnyk2.......Allah sajalah yg balas ur kindness...aku doakan utk korang jugak...amin...

Kerana komen koranglah buat aku semangat balik nak blogging...alhamdullilah..bnyknyer entry aku tertunggak...dan aku rindu nak skodeng blog korang gak...hehe..this is what fren are for..."just a word can make a miracle"....

Since aku tsgtlah bz lagi...jadi aku update special entry dari new blogger yg baru u kenali....terharu I tau....tima kasih bnyk2 to sweetfiza mmg sweet minah ni...



Write 5 interesting facts about the person who gave you this award

1. Dia tgh pregnant la ni...baper bulan aku lum kaji sepenuhnye
2. Pregnant pun sweet & santek gak....bertuahnyer badan
3. Rajin masuk contest..murah rezeki mana tau tuah new born baby
4. Suka masak jugak....
5. Blog dia cute

Note down 10 interesting facts about yourself or your hobbies

1. Karaoke..pantang ajak
2. Surfing tenet...penyakit baru suker blogging
3.Pantang tngk iklan..sumer aku mau beli
4.suker english deco
5.Suker Tuceng & Rimau....haha janji menatang tu cute
6.Suke buat cookies...bukan kuih raya yer...
7. Swimming
8.Brutal tapi emo..sng jer u nice to me i nice to u...hang kuang ajaq dgn aku...u will get the same thing...haha
9. Terer buat beautician nyer job ooo...name it sumer aku bley..saper mau try aku nyer facial & massage...
10. Suker collect "dress"


Pick your 10 most deserving recepients and describe them

Aku dgn besar hati mau tag lebey dari 10 org (naper tak bley ker...suka atilah blog I..hehe)...utk blogger yg sudi komen smlm.....thanks to u all....tak lupa gak pada sesapa yg selalu komen silerler amik..jenuh aku nak naip sumer2 kang...hehe..so rajin2 lah tinggal kan komen korang..hehe..

1.Maira (terkezut aku tngk 1st time ko mai komen..tq)
2.Ieda (follower yg setia..aman jer masuk blog dia)
3.ezzaerisa (aku lum skodeng lagi..tak sure dah follow ker dak..nanti aku spotchek hehe)
4. Rinna (Cool mummy..every moning mesti ? aku sihat ker dak)
5.Neezareef(fanatik "helo kitty" sng nak kasik dia hadiah)
6.Iena (Blogger sifoo yg bnyk ajar pasal blogging & brutal cam aku gak)
7. Kotakhati(rajin komen walaupun sibuk dgn study dia)
8. Shariz (New blogger..lum kenal betoi2..nanti p skodeng)
9.ME (simple komen but ada isi)
10. Ikiqzana( stylo mummy...suker menyibuk kat blog dia..hehe)
11. Lady of Leisure ( Geng tuceng aku ni)
12. Datin Paduka (1st blogger yg ngajo aku masuk contest)
13.Mia-Ina (Berjiwa novelis gitu...)
14. N.u.r.u.l (geng bertekak aku...hehe main2 jer)
15. EnaQaisya (Brutal gak preggy mummy ni)


So kalu dah buat ignore jerlah...just tepek award tu & kasik tau satu dunia POSH76 yg bagi..hehe

15 comments:

Plexo said...

Great design!i liked that you put your friends in first.i got this idea.

POSH76 said...

Plexo....tq bro for ur comment...be my follower...hehe

Rinna said...

Alhamdullilah, Posh dah ok yer..baguslaa tuh.. biasa laa kalau lemah semangat mesti asik teringat2 aje kan.. :))

CINTAMANISZ Lite said...

Suka tucen ngan rimo?

Tucen dah ada..rimo bila laa plak? Pi le try test mintak lesen nak bela rimo kat Jabatan Perhilitan tu..hehe..Rasa mcm leh dpt kalo Posh yg gi isi borang, kehkehkeh..

sweetfiza said...

hhmm...bagush...
cepat je dia ambik award yg merangkap tag ni ...

; )

Lady of Leisure said...

sib baik ada nama aku, kalau tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk... aku suh arri geget ko.. wakaka..
anyway tq posh.. nanti aku wat k..

n.u.r.u.l said...

nasib baik ko ingat gak letak nama aku...bertekak x baik punyerrr... hikhik

Mia-Ina said...

posh...haha, aku novelis?

hang biar betul...

pepun,aku ucapkan tima ksh award ni...sbg penghargaan aku tampal award ko kat gadget aku....bgtau yg ko bg...ok kot?

bg lg ek..hehe..nama ko glamour pe kat blog aku t..haha

ko dh ok ke belum?

aduh, aku dok piki psl jwpn kat dpn tv kucing tue dok tgk..hehe

apa ek..klue..lg..plz..hehe

Ena Qaisya said...

huhuhu aku terkena.. anyway thanx.. akan ku tepekkan ihiks

POSH76 said...

Rinna...tulah semangat dari kenkawan kat blog gak...tapi la ni lebih berhati2 jerlah...takutttt

CINTAMANISZ Lite~nasib baik rimau tau leh nak bela...hehe..kalu dia manja ala2 tuceng mau gak bela...
takde maknanyer nak amik gambo dgn rimo pun takut...hehe

POSH76 said...

sweetfiza~tak leh simpan lama2 kang tak buat jadi labu peram lak...hehe

LOL~ ko kan mummy tuceng mana aku leh lupakan ko...berani ko mau suruh arry geget aku...ko ingat aku nyer POSH akan diam ajer...walaupun dia ala2 fondan...skali kuar "jantan" dia terkezut arri...hehe

POSH76 said...

Mia-Ina~ yelah betul apa...hehe...tak caya ko p buat novel messti lakunyer...TQ laling...hehe..nanti kalu ko buat novel jgn lupa bg aku satu novel percuma siap autograph skalik..hehe

Alhamdullilah k dah...dok layan blog lupa lah aku..hehe

perah tak ko sampai kuar jawapan ..senang jer tu beb...takde kene mengena dgn tuceng aku pun...hehe

POSH76 said...

Ena Qaisya..ko kan fav blogger aku....tepek jgn tak tepek..hehe

neezareef said...

aiyak...ini award tag sudah ku buat mgu lps larrrr

POSH76 said...

neezareef~blogger pofular konpom dah buat punyer...hehe