Klik Jangan Tak Klik

Monday, June 1, 2009

My new shoes

Dah lama aku tak beli kasut nie...lagi satu aku very particular & aku pantang nampak kasut yg ada batu permata lip lap......kalu sales aku mesti rembat a few punyer......senang beli skali ...senang jugak nak tukar2..sbb aku ni kan ganasss sikit...kalu pakai satu kasut walaupun branded yg katanyer tahan lama...mesti heel tu tak tahan lama punyer..& tempat aku pun susah nak cari cobler..So dah bnyk kali gak aku lalu lalang kat shop ni ..tp cam segan nak masuk...yelah kedai pun nampak ekslusifkan...mana aku nak mampu...huhu....aku habih2 pun VINCCI jer la aku layan...tapi dah bnyk kali aku dok tngk kasut lip lap kat situ & lawa2 pulak ditambah dgn " SALES" lagi & kasut yg sediaada ni nampak cam dah boring nak pakai..asik2 itu ajer...kasut2 tu pun dah nyampah dgn aku jgk. Lagipun mmg aku tgh usha kasut kaler putih sbb nak matching dgn baju tradisional aku....so apa lagi wa pun rembat lah yg nie...actually kasut tu takde la apa sgt..cuma aku suka batu permata tu ajer..baper lamala agaknyer batu ni leh bertahan...cam beselahh mula2 dapat kasut..siap lap2 lagi biler dah lama ...main campak2 ajer...

Aku tak ingat nama kedai tu..tp kat ONE UTAMA....maybe nama kedai nie OPERA kot...lagi satu aku pun takmo lah cam jakun amik2 gambo kedai nie..kang dia ingat aku cam nak survey kedai dia lak..so aku mesti jaga status aku....walaupun curik2 gak amik gambo..dah namanyer blogger...

Nilah kasut yang bertatahkan batu permata....haha..pelesu punyer...

Sebelum aku pakai ..aku sudah gigit ini kasut..mmg ler tak percaya tp saje jer buat sbb aku tak tahan kasut baru kan selalu mgigit...so sebelum dia gigit aku...aku gigit kasut nie dulu...rasa nyer effective kot..sbb hari ni aku pakai ok jer...takdelaa sakit2...cuma terasa di awangan..kang ckp ala2 model...ada yg termuntah darah plak..haha.. sbb heel dia tinggi & runcing ...aku mmg suka hi heel...aku mmg tak pakai kasut tumit below 3 inch..kalu sandal pun at least 2 inch sbb aku takkan pakai yg flat punyer...walaupun tak baik utk tulang...dah mmg tabiee aku lagu ni nak buat camner...aku rs biler pakai yg tumit ciput or flat ni cam kaki ayam ajer...hehe

Aku dah mark Wedges color2 ni...so sweet..ari tu tngk ROX pakai color pink...aku pun meroyan nak beli...

P/S: Aku tgh survey RAK KASUT ni...rak kasut aku mcm nak roboh ...huhu..


9 comments:

Topsy-Turvy Mum said...

cantik kasut ko beli tu Posh...
aku tak byk style camni...tak koje nak pakai camne pun tak tau...so..byk wedges la jugakk..

muncung tajam tu..buat senjata peribadi pun bolehh..ehehe

POSH76 said...

Rox..tq dear...that's why dulu tak minat wedges...tngk hang pakai terus terjatuh chinta...

yg saper dekat mau aku tuju dgn kasut nie...hehe

Iena said...

cantik kasut ko... cantik utk ko jerla... aku x layak dah nk pakai kasut tinggi2 ni... x mampu nk tampung berat badan... nk jengket pon x larat, ader hati nk pakai high heel?! aku sememangnya hanya layak pakai sandal mak2 jer... hu3

POSH76 said...

kasut tu yg cantik bukan aku..hehe...aku tumpang glemer ajer..bnyk la ko...badan nyer selim kata tak leh nak tampung...sandal pun sandal laah janji vogue...hehe

ieda said...

salam posh

uik heheheh cantik kasut .. ermm tapi ieda x minat sgt kasut yg tajam depan ... hehehhe like the simple one ...

anyway this shoes is for uuu .. sesuaiiiiiiiii

noor asyikin said...

ish cantik. aku suka depan tajam + stiletto heel..cekci! tapi dah lama tak pakai tinggi2 ni..lengoh ler...

POSH76 said...

salam ieda...aku mmg suka kasut cam gini...simple2 aku tak minat...

POSH76 said...

syikin...samalah kt...lenguh mmg ler lenguh tapi nak vogue nyer pasal..layan hehe

armouris said...

info tentang kasut tumit tinggi kat sini - High Heels Are Bad