Klik Jangan Tak Klik

Friday, May 22, 2009

TBL - Malaysian version

Tahniah kat Kaseh sbb organize pertandingan seperti ni..mana tau ASTRO baca dia buleh buat program realiti. Kengkawan apa lagi pi la register. Aku pun nak gak mana tau leh jadi mcm JILIAN MICHAEL pun jadilah...body idamanku...haha..dia nak 10 org ajer...so bg lah kat yg betul2 perlu losing more weight..takper aku jadi cheer leader pun jadilah...hehe.

THE BIGGEST LOSER CONTEST


THE BIGGEST LOSER
Dont miss your opportunity to participate in the 1st
Malaysian Blogger
The Biggest Loser Contest
Hosted by: MyDreamWeight (Kaseh)
http://Transformasi2009.blogspot.com

Start Date will take place June 1st,09 **** End Date will be September 30th,09
Win Big Prizes $$$ for losing Weight!

12 comments:

Iena said...

ko jd cheer leader aku nak?

POSH76 said...

iena...ko tah yah laa..ko dah selim banget..konpom kena reject...hehe

Iena said...

kentut la ko... ni kali ke3 ko puji aku... lg 73 kali lg nk cukupkn 80 kali. aku ngah giat nguruskn badan ni... laki ku ckp aku dah cam teddy bear... :(

POSH76 said...

iena...saja jer nak cukupkan 80kali...yessa nanti leh ko belanja aku..haha..mana ada cam teddy bear ..cam cicak kubin ada lah...hehe...

pssst..mn ko sorok lemax ko...hihi

Cik_Nomi said...

minimum 10 orang kan??

POSH76 said...

nomi...rasanya laa....ko p check dgn cik kaseh...

que_zul said...

boleh ler que join eik..kekekke..badan ku kategori buntal buntalan gak ni...

Iena said...

eh silap kat atas tu... 73 tu ialah harus ditukar ngan 77 kali. silap tolak td... skrg 4 kali pujian... lg 76 kali... truskn usaha kamu...

lemak ku bersepah sepah. tp port plg dia suka, peha n montot. ngeri tgk peha sendiri...

POSH76 said...

que...ko pi la try hantar gambo ko...tapi kalu takat 60kg ke bwh..maybe susah sikit kot..mandai2 aku jer..mcm aku organizer...kurang2 mau 100kg..

POSH76 said...

iena...alamak math aku failed la...takper nanti biler dah cukup masa tu budget ko dah bertambah ada peluang makan aku nak pau ko tmpt mahal2..haha

alamak sama dgn aku la...aku pun menci peha & montot...huhu

MyDreamWeight said...

posh : unlimited entry la dear tapi minimun yg 10.. kalau tak sampai 10 org maybe aku tak buat kot.. ko jadi Jullian kat contest aku nak tak? hehe sebab ko rajin bg org semangat n aku perlukan org macam ko utk bg semangat kat contestant nati..tgh carik Bob je nih..muehehe anyway semua org dialu2kan utk mmeberi sokongan n semangat...

POSH76 said...

kaseh...yelah ko suruh aku jadi JULIAN bukan JILIAN huhuhu

Aku sanggup jadi trainer janji ko carik trainer yg ala BOB...syarat mesti hensem & six pack...haha