Klik Jangan Tak Klik

Thursday, August 16, 2012

16 August Setiap Tahun Tarikh Keramat Untuk Kami ~ Alhamdullillah!!!


Jarang jarang aku hapdate sekarang ni kan
tak taula naper...
walaupun hati masih suker nak berblogging cuma
tidaklah "segedix" dulu
tapi aku tetap berterima kasih pada korang yg masih sudi melawat blog aku ni
walaupun aku agak menyepi

Apa2pun nak ucapkan syukur alhamdullilah kepada
Allah S.W.T
sbb jodoh kami masih berkekalan hingga hari ni
semoga berkekalan dunia dan akhirat
amin 

Kami tak celebrate apa2 pun sbb bulan puasakan
so plan raya nanti baru nak celebrate
macam bese nak lebih afdal
buat doa selamat

Potong kek comel 
"Foxy Red Velvet"
from Wondermilk ni pun masa time bersahur

"Tiada kata yg terindah dpt diucapkan hanya keikhlasan untuk saling menyayangi dunia dan akhirat"

Psst: Sayu jer sedar tak sedar cepat betul masa berlalu.....lagi 2 hari jer nak beraya....lagipun tahun ni seronok sgt berpuasa...sampai tak sibuk pun nak beraya sgt...sedeh nak tinggalkan ramadan..masih adakah kesempatan untuk meraikan pada tahun hadapan..wallahualam


15 comments:

Rasp said...

hepi anniversary sis...
smoga berbahgia hingga akhir hayat...

betul lah sis...
tahun nie mmg rasa 'sedapppp' jer berposa....
sedar2 eh lagi 2 hari dah nak raya...
mood raya lambat skit nak datang kan...

Selamat Menyambut Aidilfitri...
maaf zahir batin...
take care tau...

cha said...

happy anniversary sis. semoga cinta berkekalan sampai syurga ye. comel je kek tu. and selamat hari raya aidilfitri :)

SURIA AMANDA said...

Happy anniversary Posh...selamat hari raya aidilfitri jugak..

Siti Shuhadah said...

selamat ulangtahun buat posh & hubby... semoga Allah merahmati korang selalu..amin...:)

CikLily Putih said...

aku suker RV cake.. sedap ooo

anyway,

selamat hari raya, maaf zahir dan batin ye...


hehehhehe

atty's said...

selamat ulangtahun perkhawinan posh..semoga kalian bahagia selamanya..

selamat hariraya & maaf zahir batin

SyaNa said...

happy anniversary beb
semoga korang bahagia selamanya

selamat hari raya :-)

NUNU EERA said...

hepi annibeseri sis.. selamat ari rayer jgk.. ;)

ieda said...

selamat ulang tahun perkahwinan beb !
winduu ngan entry mu
mu pun dah lama x menyinggah
mood dah kureng erkk
ku doakan mood mu kembali ;)

salam lebaran beb
mohon maaf ketelanjuran dlm bicara komen selama perkenalan kita dialam maya ye ;)

Cik Rongoks said...

happy anniversary ! ^^

Rinna said...

Epy Anibeseri Posh & hubby.. Moga kekal hingga ke akhir hayat.. Amin

Riri Yoorin said...

Selamat Ulang Tahun perkahwinan :) dan selamat hari raya aidilfitri

Mooniqueen said...

Happy anniversary posh.... Semoga kekal ke akhir hayat ye...

Delimasari said...

hepy anibesery

Reena Onn said...

Happy anniversary Posh dan suami. Semoga kebahagiaan sentiasa berkekalan hingga ke syurga. Amin!